Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dafchev100 Гост
|
Пуснато на: Пон 01 Авг, 2011 9:10 Заглавие: |
|
|
Трябва ми помощ ! Който знае в кой мачове Дафчев е вкарал гол през миналия сезон да пише |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stormbringer
|
Пуснато на: Пон 01 Авг, 2011 12:19 Заглавие: |
|
|
dafchev100 написа: | Metala написа: | Абе кога започна толкова да си "падаш" по тоя Галев се чудя...  |
ако требва да бъда честен 2007 година |
Братче, да отваряш тема за Галев, е доста рано и доста необмислено. Да-вярно е, че всеки има право да говори каквото си иска и да отваря теми /в крайна сметка живеем в демократична страна/, НО някак си Галев е МЕКО КАЗАНО доста спорна фигура! Миналият сезон да не споменавам конкретни мачове, в които закопа отбора БРУТАЛНО!!! Добре, че не се оказа фатално....В крайна сметка по същата логика можем да отворим теми за Иво Иванов, Ал.Манолов, Румен Горанов, Преслав Йорданов и т.н. Според мен тази тема е напълно излишна!!! Галев не е лидера на този отбор в момента!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Пон 01 Авг, 2011 12:26 Заглавие: |
|
|
stormbringer написа: | dafchev100 написа: | Metala написа: | Абе кога започна толкова да си "падаш" по тоя Галев се чудя...  |
ако требва да бъда честен 2007 година |
Братче, да отваряш тема за Галев, е доста рано и доста необмислено. Да-вярно е, че всеки има право да говори каквото си иска и да отваря теми /в крайна сметка живеем в демократична страна/, НО някак си Галев е МЕКО КАЗАНО доста спорна фигура! Миналият сезон да не споменавам конкретни мачове, в които закопа отбора БРУТАЛНО!!! Добре, че не се оказа фатално....В крайна сметка по същата логика можем да отворим теми за Иво Иванов, Ал.Манолов, Румен Горанов, Преслав Йорданов и т.н. Според мен тази тема е напълно излишна!!! Галев не е лидера на този отбор в момента!!! |
Начи са....нали ? Той не е лидер на отбора ,тва е ясно.
Ама с макетата той поведе отбора в последните минути.
На гостуването във Вроцслав добре подреждаше защитата отпред.Така че определено има роля в отбора.Викаше,псуваше, надъхваше.Според мен просто Галев се развива много добре в последно време.+ това че е и наш юноша.И малко статистикс :
Локосф - Левски 3-0,1-0,2-0 = 3 сухи мрежи в тези няколко паметни мача .
Не забравяй също че е и шампион.Нека поне спрем с храната и му дадем шанс.Вальо е отличен вратар.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sim8onoff

|
Пуснато на: Пон 01 Авг, 2011 12:43 Заглавие: |
|
|
Тва с храната по наще играчи не го разбирам...Кичо да се контузел,Галев бил палячо,Марчо бил слеянин,оня бил не знам си къв...И КАТО СЕ МАХНАТ МУШИ ЛИ ДА ДОЙДЕ ДА ИГРАЕ??? _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 01 Авг, 2011 12:45 Заглавие: |
|
|
sim8onoff написа: | Тва с храната по наще играчи не го разбирам...Кичо да се контузел,Галев бил палячо,Марчо бил слеянин,оня бил не знам си къв...И КАТО СЕ МАХНАТ МУШИ ЛИ ДА ДОЙДЕ ДА ИГРАЕ??? |
Ти идея си нямаш на контролата онзи ден каква хранилка беше...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pippo

|
Пуснато на: Пон 01 Авг, 2011 12:56 Заглавие: |
|
|
sim8onoff написа: | Тва с храната по наще играчи не го разбирам...Кичо да се контузел,Галев бил палячо,Марчо бил слеянин,оня бил не знам си къв...И КАТО СЕ МАХНАТ МУШИ ЛИ ДА ДОЙДЕ ДА ИГРАЕ??? | Предпочитам го пред Кичо  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Пон 01 Авг, 2011 15:23 Заглавие: |
|
|
Последната година не са за хранене. Слаби са, но се раздават. Така, че да сложим точка  _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dafchev100 Гост
|
Пуснато на: Пон 01 Авг, 2011 18:15 Заглавие: |
|
|
sim8onoff написа: | Тва с храната по наще играчи не го разбирам...Кичо да се контузел,Галев бил палячо,Марчо бил слеянин,оня бил не знам си къв...И КАТО СЕ МАХНАТ МУШИ ЛИ ДА ДОЙДЕ ДА ИГРАЕ??? | много точно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jenia LCI

|
Пуснато на: Пон 01 Авг, 2011 18:39 Заглавие: |
|
|
dafchev100 написа: | много точно |
Pride написа: | Последната година не са за хранене. Слаби са, но се раздават. Така, че да сложим точка  |
ей това е най-точното
затова слагаме наистина точка, след няколко дни може да я махнем  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 02 Авг, 2011 8:42 Заглавие: |
|
|
сега като ни бутне в групите на УЕФА Галев,
тази тема ще се пинне и заключи за вечни времена
за сега нека отлежава....  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|