Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Pride

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Veskoloko

|
Пуснато на: Съб 30 Юли, 2011 21:08 Заглавие: |
|
|
Не знам колко са малки ама ни разбиват с 1-4... Единственната утеха е че състава е доста експериментален...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 31 Юли, 2011 10:42 Заглавие: |
|
|
Veskoloko написа: | Не знам колко са малки ама ни разбиват с 1-4... Единственната утеха е че състава е доста експериментален...  |
Тоя мач и тоя резултат май беха една яка сценка и тва си е... Да не се връзваме толко...истинският сблъсък тепърва предстои.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 01 Авг, 2011 8:11 Заглавие: |
|
|
искам всички контроли да падаме с разлика,а офишъл мачовете да си ги зимамде минимално,как вика Жоро Бекъма  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stormbringer
|
Пуснато на: Пон 01 Авг, 2011 12:22 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Veskoloko написа: | Не знам колко са малки ама ни разбиват с 1-4... Единственната утеха е че състава е доста експериментален...  |
Тоя мач и тоя резултат май беха една яка сценка и тва си е... Да не се връзваме толко...истинският сблъсък тепърва предстои.  |
ДА, и аз мисля така. По-скоро се вижда, че конторлата е да не се губи игровия ритъм през 3-4 дни да се играят 90 минути. Съставът е бил не доста експериментален, а направо СУПЕР експериментален. Дано до четвъртък Савич се оправи и да играе. Мачът е в четвъртък! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|