Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ultras1948
|
Пуснато на: Съб 23 Юли, 2011 20:58 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | BaCaRdI написа: | Metala написа: | pa®tci написа: | unsworth-a май, беха го дръпнали вече като нямаше почти никой на стадиона. |
Имената тук нямат значение. Ще кажа само че не е от централните,но какво от това...Писна ми на кура от тия куки...Вече ставаме на едно от челните места по забрани...Това е страхотен бумеранг ще знаете.. |
За сметка на говедата , където пък нямат нито един ... хахахахах |
Както и евреите...Ама ако си мислят тъпите куки че така ще ни пречупят много се лъжат...Всички наказани се връщат двойно по-освирепели...  |
Говедата имат смеинта 1 забрана... ЛС=ДС=МВР=ВНЛ!!!
А Славия за кво да имат забрани?!Те изобщо имат ли публика??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ultras1948
|
Пуснато на: Съб 23 Юли, 2011 20:58 Заглавие: |
|
|
Всмисъл Славия са по 10 човека на мач и си кротуват,понякога даже не пеят,а говедата тоя сезон потрошиха не малко рейсове,както и при боя след купата наши са задържани и със забрани,а подуенци освободени безвъзмезно и после пишат че сме се били били помежду си!
МВР курви на ляфски! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 24 Юли, 2011 9:58 Заглавие: |
|
|
ultras1948 написа: | Всмисъл Славия са по 10 човека на мач и си кротуват,понякога даже не пеят,а говедата тоя сезон потрошиха не малко рейсове,както и при боя след купата наши са задържани и със забрани,а подуенци освободени безвъзмезно и после пишат че сме се били били помежду си!
МВР курви на ляфски! |
Малко изместихме темата де...но за евреите да ти кажа...След като ядоха шамарите на Гарибалди са прибрали трима от тях и после патрулката ги закарала на Ариана и ги пуснала "да си гледат мача". Сметай за какво иде реч...Нищо че тия същите после пак са го яли зад Г сектор де... _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Нед 24 Юли, 2011 10:19 Заглавие: |
|
|
чичоо тонииии
сладоледааааа  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepi svoboda

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
demode
|
Пуснато на: Нед 24 Юли, 2011 12:41 Заглавие: |
|
|
Евала за подкрепата към Кайо. Дано се вдигне по-бързо и пак да игрaе така както си го знаем
Последната промяна е направена от demode на Нед 24 Юли, 2011 16:56; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
UL Гост
|
Пуснато на: Нед 24 Юли, 2011 13:57 Заглавие: |
|
|
Тия чорбари стават смешни с тяхните забрани. Горди ли сте, че сте малоумници и позволявате да ви хващат хората и те да се дънят пред ушев? Горди ли сте, че момчетата ви страдат, а вие се хвалите? Говедата колко боя с ушев са направили, вие всичките нямате толкова общо. Говедата като трябваше се доказваха срещу ушев. Говедата изгониха ушев от Сектора си, докато в Г викаха курви сте на играчите си. Да имаш забрана не е гордост. Ама някой хора насират пред ушев и после се гордеят с това.
Очаквах повече от Локото този мач. Трябваше да засегнете пак, че Македония е българска. Успех сега срещу Шльонск. Ще ви е мъчно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
prase
|
Пуснато на: Нед 24 Юли, 2011 18:30 Заглавие: |
|
|
сега ако добавиш и че толкова пари, колкото сте набили на "Цеко и другите момчета", не сме платили като глоби, съвсем правилен ще ти стане постът
да ти припомням ли вашите палка-джедаи колко време прекараха вътре след Испанската?
ама иначе сте яко ултра', ACAB, AMF, а всъщност нкфв |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 25 Юли, 2011 7:47 Заглавие: |
|
|
UL написа: | Тия чорбари стават смешни с тяхните забрани. Горди ли сте, че сте малоумници и позволявате да ви хващат хората и те да се дънят пред ушев? Горди ли сте, че момчетата ви страдат, а вие се хвалите? Говедата колко боя с ушев са направили, вие всичките нямате толкова общо. Говедата като трябваше се доказваха срещу ушев. Говедата изгониха ушев от Сектора си, докато в Г викаха курви сте на играчите си. Да имаш забрана не е гордост. Ама някой хора насират пред ушев и после се гордеят с това.
Очаквах повече от Локото този мач. Трябваше да засегнете пак, че Македония е българска. Успех сега срещу Шльонск. Ще ви е мъчно. |
куките са спряли тапет на входа "Македония завинаги българска",
смисъл и да направим нещо,какъв е отзвука?
След супер хореографията в Скопие с точна насоченост къде какво прочете за нея?
една снимка в Спортал,когато се сваля вече и седи супер криво,
а и ние си го правим за себе си,не да се доказваме в Хулиганс.бг,познаваш ни все пак....  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 25 Юли, 2011 14:32 Заглавие: |
|
|
Я....ама това ли е бил "тапета"....БАси не знаех че са го спряли... И с кви "доводи"?
Не знам ама нещата вече се затягат яко...Сеа тоя път имаше едни двама мазни тарикати дето мноо го раздаваха разбирачи и не бяха униформени...Що народна пара отива за тия лайнариииииииии майкооооооуууу  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MajcinW Гост
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride