Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
venci

|
Пуснато на: Сря 18 Май, 2011 19:35 Заглавие: |
|
|
много важна победа с Литекс имаме големи шансове и да решим нещата....НО....големия ни проблем са чорбарите и евреите докато не свърши финала за купата нека не правим сметки....а да играем както и днес като мъже.....курвите вече си личат дузпи,автоголове и така другите дано не лъснат на 25-ти май  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Сря 18 Май, 2011 23:53 Заглавие: |
|
|
Днес важна победа.Дори и при загуба от Латекса ще има шансове до края.Изкарахме си нечовешки добре...! _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Чет 19 Май, 2011 8:18 Заглавие: |
|
|
евала на хората драли се в делничен ден на 300 км,
другото не зависи от нас...  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stormbringer
|
Пуснато на: Чет 19 Май, 2011 9:15 Заглавие: |
|
|
Turo_Bufera написа: | Днес важна победа.Дори и при загуба от Латекса ще има шансове до края.Изкарахме си нечовешки добре...! | рая
Абсолютно - важна победа! Отново казвам: мисля, че за разлика от предишните два сезона, когато отборът сваляше форма, в края на сезона, сега точно обратното-отборът навлиза от мач на мач,във форма!!!Мача с латекса е супер важен-всички там! Това е мачът на сезона за мен. Според мен ще ги бием! Само ЛОКО! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 19 Май, 2011 9:25 Заглавие: |
|
|
Значи скивате ли каква е разликата с миналата година??? ПО тва време имаха възможност, но нямаха желание.ЩОто треаше едни други хора да минат пред нас. Сега е обратното и сме толко близо че направо не ни се верва.. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|