Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Нед 01 Май, 2011 17:38 Заглавие: |
|
|
Бате друга му е мисълта на колегатА
Или с 2 думи-Рибата се умирисва от към главата!Та за тва кой ще да е треньор.........! _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 01 Май, 2011 18:05 Заглавие: |
|
|
Ревнем ли сега срещу тренера ще напрайм дюшеш на тия дето искат да изместят фокуса на реалните проблеми в друга посока.Според мен е по-добре да си направим среща с Джуджето, капитана и да речем Кайо и Марчо и да им кажем така и така кажете кви са ви проблемите да знаем кой да пцуеме _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Нед 01 Май, 2011 18:13 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Ревнем ли сега срещу тренера ще напрайм дюшеш на тия дето искат да изместят фокуса на реалните проблеми в друга посока.Според мен е по-добре да си направим среща с Джуджето, капитана и да речем Кайо и Марчо и да им кажем така и така кажете кви са ви проблемите да знаем кой да пцуеме |
и кво е виновен Диян Петков с тоя материал спечели 16 точки в 9 кръга които е начело на отбора това и Мауриньо няма да го постигне с тия дървари в отбора и сериозно ли Метъл се чудиш кой е за пцуене днес пак го даваха по ТВ / канал 1/ извъртя още една свирка на цитирам"министър председателя,председателя на парламента и финансовия министър които са силно заинтересовани за възраждането на БГ футбола".......как той само давал и т.н. айде сега да не търсиме виновника......той е само един и всички го знаем  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 01 Май, 2011 18:15 Заглавие: |
|
|
Не бе...аз го знам кой е...За тва да не плюем по един прост работник  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stormbringer
|
Пуснато на: Пон 02 Май, 2011 8:34 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Ревнем ли сега срещу тренера ще напрайм дюшеш на тия дето искат да изместят фокуса на реалните проблеми в друга посока.Според мен е по-добре да си направим среща с Джуджето, капитана и да речем Кайо и Марчо и да им кажем така и така кажете кви са ви проблемите да знаем кой да пцуеме |
Може би сте прави! Малко емоционално се изказах веднага след мача, НО все пак имам чувството, че Джуджето прави адски тъпотии със състава - съгласете се, че не може така страхливо да излиза срещу прасетата и най-добрия му футболист да му е резерва, то направо даже на продажба на мача бие, нищо че нема за какво да се продава този мач! Макар и прост работник Джуджето може да напакости доста и то се вижда реално!!! Това е моето мнение. Иначе истинския виновник е ясен-бил давал, а колко е взел и изпрал??? Некой защо не му зададе този въпрос на Гигата?! Остави отбора само с един свестен футболист и си прави ветър с устата....Ебати охлюва! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Пон 02 Май, 2011 8:55 Заглавие: |
|
|
Още като видех как Шнорхело не е титуляр и ми стана ясно, че ше бутаме чорбата за второто место. Нема значение, все пак, може да кажем и, че това е било гениално решение на Дидито да запазаи Марчо за по-важните ни предстоящи мачове - тоя с чорбите си беше отписан по-принцип, за нас по е важно тия първите три отбора да бият тия, дето са около нас, а ние да си вземем останалите мачове... и съответно прасетата да додрапат до купата, що иначе се тая.
Ебати и зоро да сме у Европата, с тоя отбор ше ни клатат като джанки. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|