Българската Сцена! ІІ
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 107, 108, 109 ... 131, 132, 133  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив на централния форум
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
PILATA

Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Пет 01 Апр, 2011 21:11    Заглавие: Отговорете с цитат

айде сега ше питам за това

Цитат:
Решихме и да им платим надница, за да имат стимул да работят. За 4-5 дена свършиха работа за около 1 000 лева и нещата вървят бавно, но добре. На работниците платя сутринта преди работа, а те на другия ден ми идват с по 10 бири?! За какво говорим

ама е тъпо и излиза заяждане на дребно,пък и много се занимаваме и се навираме,
само ше кажа че света и София е прекаленно малка и сме на доста над 18+ годинки и помня как влизаха на стадиона примерно,бил съм свидетел...
иначе евала там на хора къде си дават стотинките от джоба за гостувания.
а тоя верно е нагла и отвратителна мутра,сол ташак на баш боса,жертва си детето да се прай на "играч" - смърт angry2
bufibuf
Гост

МнениеПуснато на: Пет 01 Апр, 2011 22:45    Заглавие: Отговорете с цитат

PILATA написа:
айде сега ше питам за това

Цитат:
Решихме и да им платим надница, за да имат стимул да работят. За 4-5 дена свършиха работа за около 1 000 лева и нещата вървят бавно, но добре. На работниците платя сутринта преди работа, а те на другия ден ми идват с по 10 бири?! За какво говорим

ама е тъпо и излиза заяждане на дребно,пък и много се занимаваме и се навираме,
само ше кажа че света и София е прекаленно малка и сме на доста над 18+ годинки и помня как влизаха на стадиона примерно,бил съм свидетел...
иначе евала там на хора къде си дават стотинките от джоба за гостувания.
а тоя верно е нагла и отвратителна мутра,сол ташак на баш боса,жертва си детето да се прай на "играч" - смърт angry2

аз бех един от тия алтавите дето чистихме comando какви надници бе брат ? те вода не ни донесоха connie_29
тоя е решил на стадиона да останат само послушковци и наколенкаджии. АД, ЕООД, ЕТ - не сме забили един пирон и не плащаме заплати на футболисти немаме право да се обаждаме, ма/ъде ин БГ bye
Върнете се в началото
Metala
Ultras Leader

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб 02 Апр, 2011 0:02    Заглавие: Отговорете с цитат

comando comando comando

МнениеПуснато на: Съб 02 Апр, 2011 0:02    Заглавие: Отговорете с цитат

За кого, бе бате, за кого остава тая "база" ? Затриват се поколения слависти, кой ще дойде на тоя стадион след години ? Или един ден, щото имаме "база" ще станем модерни и ще заприиждат тълпи селяни да гледат галактически футбол... аре не мерси ?!

Боли ме кура за изкуствения терен или хилядата седалки във В. Това ли е БАЗА - явно са ни станали яко занижени критериите у нас.
Така както днес вц се хвали, че само той бил собственик на стадиона си от клубовете в БГ, така утре държавата ще построи стадион на чорбата или говедата и тогава как ще ми оправдае дебелото 16 години унижения в името на това да градим "БАЗА"? Кво да се обясняваме... всичко е жив ташак !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
PILATA

МнениеПуснато на: Нед 03 Апр, 2011 10:01    Заглавие: Отговорете с цитат

2-та най популярни отбора,
оф извинявам се,те не играели с барса или милан все пак за това са 20 човека...

на говедата снимка не можеш да намериш на агитката

парци

Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Нед 03 Апр, 2011 12:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Щеше да е смешно, ако не беше трагично. Наместо някакви Фандъковици, Бобита, Цветановци и Златановци всекаки да ми правят кръгли маси за "футболното "хулиганство" с всякакви малоумни идеи и рестрикции, да вземат да се замислят как да върнат хората по трибуните. Шибани лицемери.
Ultras Leader

МнениеПуснато на: Пон 04 Апр, 2011 10:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
ФЕНОВЕ СРЕЩУ ШЕФОВЕ

Да им се чуди човек на феновете у нас. Футболът ни може и да не е стока, но те пък винаги успяват да напомнят за себе си. И тук не става дума за тези от агитката на ЦСКА, които бяха арестувани за погромите на ст. "Васил Левски" по време на вечното дерби, а за другите, истинските запалянковци.

Тези в ЦСКА обявиха бойкот на клубното ръководство и съответно на мачовете на любимия си отбор. Феновете са недоволни, че школата на клуба не функционира и че вместо ЦСКА да създаде новите Стоичков, Пенев и Костадинов, се купуват играчи на килограм от чужбина. При това световно неизвестни. Затова и ултрасите предпочитат до отидат на мач от юношеската група вместо да подкрепят тима си срещу Сливен.

За себе си напомниха и феновете на Локомотив (София), които скочиха срещу намерението на премиера Бойко Борисов и кмета Йорданка Фандъкова да съборят клубния стадион и на негово място да вдигнат нов, при това Национален. На който държавният тим да играе мачовете си. Това, поне според агитката на Локо, щяло да закрие клуба.

Не че той сега функционира много успешно - юношите и децата са пръснати из околните села, а мъжете домакинстват на "Васил Левски". Агитката на "червено-черните" обаче е безпощадна и громи неправдата.

Стигна дотам, че нарече Николай Гигов и хората около него "Гробокопачите на Локомотив". За такъв бе обявен и премиерът Борисов. Изобщо конфликтът между феновете и клубното ръководство в "Надежда" тепърва ще се задълбочава и не е ясно как ще завърши. Впрочем май е ясно - докато Гигов е начело на клуба, запалянковците нямат шанс. Пък и няма как да го получат, тъй като парите, при това не малко, ги дава собственикът.

Подобно е положението и при "белите" от "Овча купел". Там част от феновете са срещу Венци Стефанов, който осигурява парите. Той пък от своя страна ги нарича олигофренчета и предписва рецепта, с която ще ги лекува. А именно тояга. Бате Венци хич не се трогва от желанията им и си е прав за себе си. Тъй като парите не ги зават запалянковците, а самият той.

Активност има и сред феновете не само в София, а и в Пловдив. Тези на местния Локомотив открито призоваха собственика на клуба Константин Динев да им оправи стадиона. За да може той да стане като този в Ловеч. Динев им обеща, че почва ремонт и между другото успя да назначи още двама нови началници в клуба. А запалянковците се похвалиха с още един фенклуб. При това не къде да е, а в Атланта, САЩ.

Изобщо, запалянковците отново са далеч по-интересни от тези, които тичат по терена и се опитват да ни убедят, че стават за големия футбол. Защото, за разлика от "звездите", на тях им пука за отборите. При това истински...

Ultras Leader

МнениеПуснато на: Пон 04 Апр, 2011 11:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Венци Стефанов : Не се занимавам с олигофрени
По материали от: Sportal.bg

Президентът на Славия Венци Стефанов заяви пред Sportal.bg, че повече няма намерение да се занимава с олигофрени. Повод за думите на боса на белите е декларацията, която написаха част от феновете на Славия.

"Някакви олигофрени имат претенции, че са направили голяма работа като са измили един паметник. Много са ми помогнали, няма що. Явно досега не съм ги оценил по достойнство. Те са някакви генийчета", заяви иронично Стефанов.

"Аз уважавам истинските фенове на Славия и с удоволствие си контактувам с тях. Но повече не ме занимавайте с олигофренчета, тъй като те са затворена страница за мен", добави босът на "белите".

Абе гаранция некой иска да му измие и на него един бял мрамор...ма да видим biggrin
Ultras Spirit

Местожителство: Панелна Джунгла

МнениеПуснато на: Пон 04 Апр, 2011 20:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vujeto

МнениеПуснато на: Пон 04 Апр, 2011 21:26    Заглавие: Отговорете с цитат

PILATA написа:
2-та най популярни отбора,
оф извинявам се,те не играели с барса или милан все пак за това са 20 човека...

на говедата снимка не можеш да намериш на агитката

ето на говедата

Ultras Leader

МнениеПуснато на: Пон 04 Апр, 2011 21:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Както беше написал един чорбар..."В момента сме на нивото на Локо Сф"...нещо май се ласкаят тия blum2 blum2 blum2

Ха! На тва знамето с чичетата от Muppet show го познавам единия congratulate

МнениеПуснато на: Вто 05 Апр, 2011 7:38    Заглавие: Отговорете с цитат

щом чорбари и говеда се оправдават с многото забавления в големия град-смятай колко са зле нещата ...

А пЕтър търново били партия с Берое по линия на това че едните са бивша столица а другите са настоящ център на вселената
Metala
Ultras Leader

МнениеПуснато на: Вто 05 Апр, 2011 8:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Готвят поименни билети от следващия сезон в А група

Усилено се обсъжда възможността за въвеждането на поименни билети за следващия сезон от работната група за борба с футболното хулиганство, която бе създадена след последното дерби между Левски и ЦСКА. За сега идеята е само в проект, който се ползва с подкрепата на полицията, чиято работа по установяване и задържане на нарушителите по стадионите би трябвало да се улесни.

Практиката с поименни билети намира все по-радушен прием сред европейските футболни федерации, но среща яростния отпор на фенски и правозащитни организации, които виждат в нея ограничаване на гражданските права.

Идеята за персонификация на билетите за футболни мачове у нас не е нова. Още през 2003 г. в проектозакон изготвен от МВР за сигурността на спортните обекти и мерките срещу противообществени прояви преди, по време и след провеждането на спортни мероприятия се предвиждаше продажбата на поименни билети.

Според текста на член 35, алинея 3, на тях трябваше да бъде отбелязано името на купувача, а ако той е юридическо лице, организацията е длъжна да състави списък за кого са предназначени билетите, който се представя на органите на реда в определен срок. Това би трябвало да означава, че никой няма да има право да преотстъпва билета си на свой познат, дори и да бъде възпрепятстван да отиде на мач например. Освен това текстът показваше намерение на МВР да извършва паспортен контрол на всяко спортно мероприятие, което изглежда абсолютно невъзможно, а и ненужно.

Следващата алинея въвеждаше задължение за организаторите на спортни мероприятия да създадат и да поддържат база данни на желаещите да купят билети, в която се включва самоличност, адрес и дата на раждане.

На този етап обаче идеята вероятно ще срещне отпор от страна на клубовете, които трябва да инвестират в система за подобни билети. В момента дори не се спазва наредбата на БФС, според която на билетите трябва да бъде отбелязан мачът, мястото и още куп данни. И накрая, поименните билети трябва да бъдат законово регламентирани, което е малко вероятно да се случи преди началото на следващия футболен сезон.

Aбе тия са ненормални бе!!! comando comando comando То клубове няма изрядни като хората тия в билетите се огледаха angry2 angry2 angry2 aggressive2 aggressive2 aggressive2

МнениеПуснато на: Вто 05 Апр, 2011 8:57    Заглавие: Отговорете с цитат

тука пак от запад гледат глупости,
иначе това с наще карти какво е?
същото...
PILATA

МнениеПуснато на: Сря 06 Апр, 2011 11:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Дучето седна на една маса с Титан и се почна:

Цитат:
Фенклубът на ЦСКА организира екскурзия до Ловеч за предстоящия мач на "червените" с Литекс в неделя (10 април) от 21,00 часа. Автобусите с армейските привърженици тръгват в 17,00 часа същия ден от стадион "Българска армия". Цената на пътуването за членовете на фенклуба със заверени членски карти за 2011 година е 6 лева, а за останалите 12 лева. Билетът за мача за феновете на ЦСКА струва 5 лева.

защо се оставят тоя да им сере на главите не мога да разбера? connie_29
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив на централния форум Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 107, 108, 109 ... 131, 132, 133  Следваща
Страница 108 от 133

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети