Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PILATA

|
Пуснато на: Нед 28 Ное, 2010 16:04 Заглавие: |
|
|
да пуснеш мач в 89 минута Академик - ЦДВ ,резултат 1:1 и една песен да не чуеш ,а само храна-безценно
колкото до моряка,нищо лошо сега не е казал човека ,обеснява кво е било.
Всяка седмица по някоя агитка пищи против полицейски произвол,"трябва обединение срещу АКАБ,едиини усилия на агитките",и реват тея които са потърпевши,другите гледат сеир,
колко ние получихме подкрепа от некой след Ловеч
иначе дано се разминат Морето без сериозни последвствия!!! _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panican whyasker
|
Пуснато на: Нед 28 Ное, 2010 17:13 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | да пуснеш мач в 89 минута Академик - ЦДВ ,резултат 1:1 и една песен да не чуеш ,а само храна-безценно
колкото до моряка,нищо лошо сега не е казал човека ,обеснява кво е било.
Всяка седмица по някоя агитка пищи против полицейски произвол,"трябва обединение срещу АКАБ,едиини усилия на агитките",и реват тея които са потърпевши,другите гледат сеир,
колко ние получихме подкрепа от некой след Ловеч
иначе дано се разминат Морето без сериозни последвствия!!! |
9 момчета са със забрани и глоби и са пуснати днес,при други две положението е много тежко и още са задържани
Последната промяна е направена от panican whyasker на Нед 28 Ное, 2010 17:40; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stoian

|
Пуснато на: Нед 28 Ное, 2010 17:39 Заглавие: |
|
|
Екстра...
Къде нема хора по стадионите къде толкова наказания от почти всички.Деба и милицйонерската държава смешна |
|
Върнете се в началото |
|
 |
101% red-black Гост
|
Пуснато на: Нед 28 Ное, 2010 20:34 Заглавие: |
|
|
баси.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 28 Ное, 2010 20:58 Заглавие: |
|
|
Немало хора по стадионите,а?
Май само на нашия няма ама какво от това....
Иначе това за обединението е кауза пердута...не само на футболно ами и на каквото и да било ниво. Национално ако щете...
П.С.Призовавам да не се храни по хора от чужди агитки,които говорят нормално,само защото са чужди  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
101% red-black Гост
|
Пуснато на: Нед 28 Ное, 2010 21:17 Заглавие: |
|
|
Сега по Сашо Диков фен на Ботев се обади и каза, че ръководствата и феновете на двата отбора пиели заедно в някво бургаско заведение. Тва е правилния път  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Нед 28 Ное, 2010 21:19 Заглавие: |
|
|
Няма хора, само си спомни колко хора имаше на Локомотив до 1996 година. За другите стадиони също. Сега 5000 вече стана супер посещаемост. ДГД мутрофоните и чалгините. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Нед 28 Ное, 2010 22:18 Заглавие: |
|
|
днес Нафтата на ниво,
смисъл като бройка много добре,иначе доста "взаимствани"песни,но все пак евала..  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 29 Ное, 2010 10:02 Заглавие: |
|
|
жалко за Морето,
9 човека на такъв калибър агитки е страшно много
Цитат: | Варненци се оплакват от полицията, куче ухапало шефа на фенклуба
Десет привърженици на Черно море (Вн) ще бъдат съдени от Районния съд в Стара Загора, след като бяха арестувани след мача между Берое и Черно море. Двама от тях, които били инициаторите на грозните сцени, ще бъдат съдени по НК, след като 27-годишният З.Л. и 24-годишният К.М. са нападнали полицаи, които са влезли в сектора им да ги усмиряват. Останалите осем, сред които има и две 17-годишни момчета, ще бъдат съдени по бързата процедура.
|
_________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 29 Ное, 2010 10:14 Заглавие: |
|
|
Бате като знам заралийските куки какви са криви селски бауши и как преди години щеха да ме ушият само щото излязах на полувремето да се изпикам отвън ми е ясна работата.Да не говорим че играят партия с местните ташаци и се праат че не виждат като ония пълзат към сектора за некой зулум.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ra4mO

|
Пуснато на: Пон 29 Ное, 2010 10:57 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Бате като знам заралийските куки какви са криви селски бауши и как преди години щеха да ме ушият само щото излязах на полувремето да се изпикам отвън ми е ясна работата.Да не говорим че играят партия с местните ташаци и се праат че не виждат като ония пълзат към сектора за некой зулум.  |
Много точно! Иначе още ли са с частна охрана, че не си спомням предния път как беше ... май вече са с редовите ...
Абе ние от доста време не сме били на гостуване в СЗ ... така ми се струва ...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 30 Ное, 2010 11:42 Заглавие: |
|
|
Ройтерс пише че има вълна от насилие в Бг футбола:
Цитат: | 15 rioting fans arrested in Bulgaria
09:27 GMT, Mon 29 Nov 2010SOFIA, Nov 29 (Reuters) - Bulgarian police arrested 15 fans after violence at domestic matches over the weekend as the league reached its mid-season break.
European Football
Ten Cherno More Varna supporters were detained following the Black Sea port team's goalless draw at Beroe Stara Zagora after clashing with police midway through the first half.
One policeman and three fans were taken to hospital after suffering injuries during the scuffles Five of the offenders have been banned from any sporting events for a year and fined.
Ugly incidents also marred Europa League hopefuls CSKA Sofia's 1-1 draw at city rivals Akademik on Sunday with five CSKA fans arrested.
The violence over the weekend was the latest in a series of incidents to mar Bulgarian football in recent seasons with several clubs, including CSKA, receiving stadium bans.
"It was a busy week for us as we also identified and arrested another seven CSKA fans who caused serious trouble after the Europa League match against Rapid Vienna last month," a police spokeswoman told Reuters on Monday.
|
Цитат: | Десет "Черно море" Варна поддръжници са били задържани след нулевото равенство с Черно море отбора на Берое Стара Загора след сблъсък с полицията в средата на първото полувреме.
Един полицай и трима фенове са били откарани в болница, след като получи наранявания по време на схватка Пет от нарушителите са били забранени от всички спортни събития за една година и глобени.
Грозната инциденти също белязана Лига Европа надежди ЦСКА София 1:1 на градския съперник "Академик" в неделя с пет феновете на ЦСКА арестувани.
Насилието през уикенда беше последното от поредица от инциденти, за да разваля българския футбол през последните сезони с няколко клуба, включително и ЦСКА, получаване на стадиони забрани.
"Това беше натоварена седмица за нас, ние също идентифицирахме и арестувахме още седем ЦСКА фенове, които причиниха сериозни проблеми след мача в лига срещу Виена миналия месец,"съобщи полицейски говорител пред Ройтерс в понеделник |
_________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 30 Ное, 2010 12:02 Заглавие: |
|
|
"fans are not criminals" (after the previous home game of Loko Sofia, 6 of their ultras got arrested for "lighting a smoke bomb and smoking marijuana"; one of the arrested lads is disabled, one of his legs got amputated after a tram ran over him a year ago /many ultras donated to help him then/, so cops disassembled his artificial leg to "search for drugs" and ofcourse found nothing; few more lads tried to help them but got arrested too... ACAB!)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 30 Ное, 2010 15:14 Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Чет 02 Дек, 2010 20:27 Заглавие: |
|
|
Не, чорбите са просто НАЙ-големите копмплексари откъм публика. Всяка втора песен им включва "ЛеWСки" в текста. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|