Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ra4mO

|
Пуснато на: Пон 25 Окт, 2010 9:46 Заглавие: |
|
|
Jenia LCI написа: | PILATA написа: | са да се направа на а сектор разбирач,
|
е къв разбирач да си, да не би в е-сектор да стоиш
да живее гейт 26!
а мен никой не може да ме убеди, въпреки реалната перспектива да останем без Генков и Сашко пролетта, че е по-важно да обиграваме Манчев, а не Преслав например... |
Аз поне на Васев се радвам че пуска Романов още от първия мач ...
А Женя, всичко си зависи как се представят на тренировките и кой е по-продуктивен ... аз лично тия неща не знам как стоят ... _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kudravia

|
Пуснато на: Пон 25 Окт, 2010 10:04 Заглавие: |
|
|
Аз пък се радвам че Васев държи павликенския селчо твърда резерва и еякулирам като го виждам че го пуска в 90' мин.
 _________________ How deep do you believe? NIИ
ЧЕСТТА И ВЕРНОСТТА НЕ СЕ ПРОДАВАТ ! ! ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 25 Окт, 2010 10:33 Заглавие: |
|
|
аз пък не се радвам на васев,
щото не умее едина мач с Видима идеал да изнесе например и трепериме до последно,
а да вземе дерби?
по скоро свинкя в джамия влиза на молитва  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 25 Окт, 2010 11:16 Заглавие: |
|
|
 _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stormbringer
|
Пуснато на: Пон 25 Окт, 2010 12:45 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | аз пък не се радвам на васев,
щото не умее едина мач с Видима идеал да изнесе например и трепериме до последно,
а да вземе дерби?
по скоро свинкя в джамия влиза на молитва  |
Страшен дебил е Васев! И вчера на мача с Видима, отново имаше неадекватни смени - Атанасов, Кайо - въобще ужас! Манчев ми хареса - зле е с физ.подготовка, но навакса ли - ще ги разминава яко! Това е сигурно! Няма какво да плюем по Манчев - щом е в отбора и защитава цветовете - всичко е ОК. Лошо впечатление ми направи ТЪПАТА ЕВРЕЙСКА СГАН АЛКОХОЛИКА-Чавдар Цветков. Просто нямате си идея какво интервю даде след мача по Ринг. Каза, че отборът бил мега зле и че с тая игра е за никъде, и че не заслужава никъде да ходи този отбор. А бе що не си ебеш майката бе Чаво, мръсна еврейска подлога, дошъл да яде бял хляб на нашия стадион, защото и на Божи Гроб са го разбрали какъв нещастник е! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Пон 25 Окт, 2010 13:19 Заглавие: |
|
|
Измъчена победа вчера ,ама все пак тото-то е било 1-за първо ,2-ка второ полувреме коеф 48
Иначе аз бих желал да благодаря на отговорните фактори за оказаната ми чест вчера Малко не се получи на няколко места, но все пак благодаря че ме изтърпяхте Голмайстор за Локомотииииив Цветааааааааааааан  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 25 Окт, 2010 14:08 Заглавие: |
|
|
Чавко скоро е от нашия прогнил клуб /ега!/, така че може да си говори квото си иска. А и как да не обигграваме Манчец,Цанчев и Герганчев като нема пари за други?  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|