Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Пон 16 Авг, 2010 13:25 Заглавие: |
|
|
ВХОДОВЕТЕ СА ПРЕД СЕКТОР А _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 16 Авг, 2010 13:25 Заглавие: |
|
|
Еми така са ми обяснили некои хора... Начи над 120 човека да не очакваме на този мач.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 16 Авг, 2010 13:34 Заглавие: |
|
|
как не си ходил на Васил Левски бе
http://football.sportal.bg/news.php?news=253896
Феновете на Локо (Сф) плащат повече от тези на Калиакра на "Васил Левски"
без коментар  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 16 Авг, 2010 13:37 Заглавие: |
|
|
Култ!!!
Пореден култ!!! Ама само това е начинът да се принудят тия хора да си вземат карти. И според мен довечера ще е купон...После некое барче и така...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Пон 16 Авг, 2010 13:38 Заглавие: |
|
|
ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ НАШИ КОИТО НЯМАТ АБОНАМЕНТ ДА СИ КУПЯТ БИЛЕТИ ЗА СЕКТОРА НА ГОСТИТЕ!!! _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 16 Авг, 2010 13:51 Заглавие: |
|
|
Turo_Bufera написа: | ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ НАШИ КОИТО НЯМАТ АБОНАМЕНТ ДА СИ КУПЯТ БИЛЕТИ ЗА СЕКТОРА НА ГОСТИТЕ!!! |
И после!?  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Пон 16 Авг, 2010 14:14 Заглавие: |
|
|
и после кво взимаш билет от 5 лева,и като влезеш,казваш не съм разбрал,не съм за тук и отиваш в А,от мерки за сигурност _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
|
Върнете се в началото |
|
 |
crosser

|
Пуснато на: Пон 16 Авг, 2010 22:49 Заглавие: |
|
|
Две минути добавено време
87' Единствената по-опасна ситуяция за Калиакра дойде в края на мача, Иван Петков останал сам срещу вратаря, не успя да го преодолее.
84' Удар на Горанов от фаул, но в напречната греда. Гол няма, топката излиза в аут.
82' Д.Атанасов центрира в наказателното поле, Асамоа пропусна към Романов, който вкара за 4:0.
72' Атака за Локо Сф. Преслав Йорданов стреля диагонално, но отново в аут.
65' Пропуск на Марчо Дафчев, който от границата на нак, поле стреля над вратата
62' Центриране в наказателното поле, Асамоа играе с глава, но я праща директно в ръцете на Господинов.
56' Далечен диагонален удар на Дерек Асамоа, но в аут.
52' Удар на Преслав Иванов от границата на наказателното поле, по земя, Господинов лови.
49' Марчо Дафчев пусна добре в наказателното поле на Калиакра от фаул, Добрев обаче бе изпреварен от стража на гостите
Нищо опасно след изпълнението на ъгловия удар
48' Добър пробив на Садула, в крайна сметка печели корнер отляво на ватата на Локо Сф
46' Първа смяна в Калиакра
Начало на второто полувреме
Скрий
Край на първото полувреме
45' Мощен удар на Кристиян Добрев в сглобката на вратата, Йордан Господинов не успя да реагира по най-добрия начин, топката се тупна на тревата, удари се в крака на стража и влезе за 3:0.
42' Нико Петров получава медицинска помощ.
33' Удар на Искрен Писаров по земя, вратарят Господинов не успя да отрази добре, а Преслав Йорданов при добавката бе точен за 2:0.
28' Гредата помогна на Калиакра. Асамоа стреля от ъгъла на пеналта, топката се отби в защитник на гостите на голлинията, след това се удари и в гредата, за да не се окаже в очертанията на вратата.
25' 1:0 за Локо Сд. Марчо Дафчев бе оставен непокрит от защитата на Калиакра, халфът стреля в близката греда, а след това топката се оплете в мрежата зад Данчо Господинов.
22' Жълт картон за Светослав Дяков
20' През първите 20 минути на мача, двата тима не могат да организират добри атаки, чрез които да застрашат своя съперник.
10' Жълт картон за Детелин Димитров
3' Центриране на Четин Седула отдясно, но Пейков лови.
Начало на мача
Локо Сф е открил 18-я си фенклуб в страната, който е в село Ботунец.  _________________ САМО ЛОКО СОФИЯ ! ! ! ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stoian

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
berbatov600 Гост
|
Пуснато на: Пон 16 Авг, 2010 23:43 Заглавие: |
|
|
crosser написа: | Две минути добавено време
87' Единствената по-опасна ситуяция за Калиакра дойде в края на мача, Иван Петков останал сам срещу вратаря, не успя да го преодолее.
84' Удар на Горанов от фаул, но в напречната греда. Гол няма, топката излиза в аут.
82' Д.Атанасов центрира в наказателното поле, Асамоа пропусна към Романов, който вкара за 4:0.
72' Атака за Локо Сф. Преслав Йорданов стреля диагонално, но отново в аут.
65' Пропуск на Марчо Дафчев, който от границата на нак, поле стреля над вратата
62' Центриране в наказателното поле, Асамоа играе с глава, но я праща директно в ръцете на Господинов.
56' Далечен диагонален удар на Дерек Асамоа, но в аут.
52' Удар на Преслав Иванов от границата на наказателното поле, по земя, Господинов лови.
49' Марчо Дафчев пусна добре в наказателното поле на Калиакра от фаул, Добрев обаче бе изпреварен от стража на гостите
Нищо опасно след изпълнението на ъгловия удар
48' Добър пробив на Садула, в крайна сметка печели корнер отляво на ватата на Локо Сф
46' Първа смяна в Калиакра
Начало на второто полувреме
Скрий
Край на първото полувреме
45' Мощен удар на Кристиян Добрев в сглобката на вратата, Йордан Господинов не успя да реагира по най-добрия начин, топката се тупна на тревата, удари се в крака на стража и влезе за 3:0.
42' Нико Петров получава медицинска помощ.
33' Удар на Искрен Писаров по земя, вратарят Господинов не успя да отрази добре, а Преслав Йорданов при добавката бе точен за 2:0.
28' Гредата помогна на Калиакра. Асамоа стреля от ъгъла на пеналта, топката се отби в защитник на гостите на голлинията, след това се удари и в гредата, за да не се окаже в очертанията на вратата.
25' 1:0 за Локо Сд. Марчо Дафчев бе оставен непокрит от защитата на Калиакра, халфът стреля в близката греда, а след това топката се оплете в мрежата зад Данчо Господинов.
22' Жълт картон за Светослав Дяков
20' През първите 20 минути на мача, двата тима не могат да организират добри атаки, чрез които да застрашат своя съперник.
10' Жълт картон за Детелин Димитров
3' Центриране на Четин Седула отдясно, но Пейков лови.
Начало на мача
Локо Сф е открил 18-я си фенклуб в страната, който е в село Ботунец.  |
и не е село а квартал на София |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 16 Авг, 2010 23:54 Заглавие: |
|
|
200 - 200. Тва е положението. Аз лично очаквах по-малко. Днес като агитка имаше адски много отсъстващи,но все пак тези които бяха се раздадоха на макс. Организацията на самият мач ми хареса,но като цяло преди това пълна анархия и хаос Следващите мачове ако пак сме така ще патим, така че треа да си поговорим сериозно за тия неща,защото не трябва да сваляме гарда.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
101% red-black Гост
|
Пуснато на: Вто 17 Авг, 2010 7:42 Заглавие: |
|
|
Такси отиване и връщане + 8 лева билет + храна и пиене... ми то едно домакинство със селски отбор, като Калиакра ми излиза по-скъпо, отколкото гостуване в прованса. После що нямало хора по мачовете. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 17 Авг, 2010 7:50 Заглавие: |
|
|
там на В.ЛЕвски може и добре да се получи,
макар че агитка в А сектор ,здравейте ционости...
микрофоните са там и се чува,ама с тоя късен час ще забравим за повече публика за съжаление.
Иначе тоя Романов момчето говори добре в некво интервю,там как трябва да играят за публиката,ала бала,
а Митко Васев е ходил на семинар явно,че все по добре се справя в интервютата
хаха _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Вто 17 Авг, 2010 8:03 Заглавие: |
|
|
за пръв път от много дълго време гледам толко удобно мач,иначе прав е Пилата-агитка и А,надува им се яко главата на тия от ложите.Кво ли ще стане ако позапалим факли и димки.Очакванията са ми поне за дербитата(когато играем с отбори имащи агитки)да сме малко повечко,щото ако я няма и агитката на мачовете ще е мега подтискащо _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 17 Авг, 2010 8:49 Заглавие: |
|
|
101% red-black написа: | Такси отиване и връщане + 8 лева билет + храна и пиене... ми то едно домакинство със селски отбор, като Калиакра ми излиза по-скъпо, отколкото гостуване в прованса. После що нямало хора по мачовете. |
Е то така ако го гледаш и на 50 метра от вас в два следобед да е пак ще е скъпо. Все пак са само два мача в месеца и който има желание ще идва. Но явно нема. Ложите беха пълни със секви дебили, курви и клесове, така че верно ако не сме ние - забрави.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|