Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
brat4eda

|
Пуснато на: Пон 17 Май, 2010 11:38 Заглавие: |
|
|
в ловеч бехме 330 души вчера бехме 31 като трима останаха да видят гола каквото почукало такова се обадило но за мен подръжката на отбора не трябва да зависи от резултатите каквито и да са в момента явно всеки отбор си заслужава публиката
играем зле от началото на 2008 година така че не виждам какви надежди сме имали като след бай венци който няма равен плътно го следваме по уреждане на мачове. жалко за нас че си тровиме нервите със смешници и продажници но за съжаление това ние е съдбата дано настанат по добри времена май скоро забравихме че бяхме пред изпадане май натам отиват работите АМА БОЛИ МЕ КАКВОТО СТАНЕ НИЩО НЕ ЗАВИСИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ОТ НАС НО животно няма да станем НИКОГА
САМО ЛОКО |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 17 Май, 2010 11:51 Заглавие: |
|
|
В Ловеч бехме над 400 човека, което според мен пак беше малко ама не е това толкова важно.
Тъпото е че на хората вече им се драйфа като се сетят за тоя отбор,а ние чакаме на мачове да идват.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXcHo_S600 Гост
|
Пуснато на: Пон 17 Май, 2010 23:13 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | В Ловеч бехме над 400 човека, което според мен пак беше малко ама не е това толкова важно.
Тъпото е че на хората вече им се драйфа като се сетят за тоя отбор,а ние чакаме на мачове да идват.  |
Кат се сетя само тоя Кюмюров как рече,че 10 човека неможело да определяме бъдещето на един отбор,как пък тогава това го може само един? Ейййй аман от путки! Съсипаха отбора,а сега най-лесно е да го зарежат! Този филм съм го гледал! Ама на тях майката съм им ебал! Сега ще се разбягат като мишки,ноо един ден ще дойде възмездието! И на всеки един от тия мишоци ще му ПИКАЯ на гроба!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 18 Май, 2010 13:05 Заглавие: |
|
|
Евала на хората реализирали гаврата с тея Трупове,
евала за акцията,не можах да се включа в този момент,но
се очертава да има и по тегави в бъдеще за съжаление и ще се реванширам...
СЕГАШНОТО РЪКОВОДСТВО,ИГРАЧИ,ВЕТЕРАНИ,ФУНКЦИОНЕРИ СА СРАМ ЗА ЛОКОМОТИВ. _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Вто 18 Май, 2010 14:05 Заглавие: |
|
|
Всички вън! _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fen53

|
Пуснато на: Вто 18 Май, 2010 15:11 Заглавие: |
|
|
Да, ама не!!! Най-лошият възможен сценарий се случва сега!!! Гигов остава, прави люта чистка в отбора, прави пресконференция пред клесарията и продължава лошата приказка!!! Еби му мамата!!! Докога??? _________________ ИСТИНСКИЯТ ФЕН СЛЕДВА, ПОДКРЕПЯ И ПИЕ ЗА ОТБОРА СИ НАВСЯКЪДЕ!!! BICEMO JACИ!!! Д. ОКУКА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 18 Май, 2010 18:39 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | Евала на хората реализирали гаврата с тея Трупове,
|
Е даде ама... Пак некакси едни и същи теглат каруцата...За пореден път нещата са извън баланс...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXcHo_S600 Гост
|
Пуснато на: Вто 18 Май, 2010 22:51 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | Евала на хората реализирали гаврата с тея Трупове,
СЕГАШНОТО РЪКОВОДСТВО,ИГРАЧИ,ВЕТЕРАНИ,ФУНКЦИОНЕРИ СА СРАМ ЗА ЛОКОМОТИВ. |
А мен ме обвинихте,че не ходя на мачове! В Пловдив бях,макар,че знаех,че е напълно обречено! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Вто 18 Май, 2010 23:09 Заглавие: |
|
|
AleXcHo_S600 написа: | PILATA написа: | Евала на хората реализирали гаврата с тея Трупове,
А мен ме обвинихте,че не ходя на мачове! В Пловдив бях,макар,че знаех,че е напълно обречено! |
така,така.трябва да сме наВСЯКЪДЕ !!!!!!!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXcHo_S600 Гост
|
Пуснато на: Вто 18 Май, 2010 23:10 Заглавие: |
|
|
bulgarista написа: | AleXcHo_S600 написа: | PILATA написа: | Евала на хората реализирали гаврата с тея Трупове,
ДА! Но когато имаш възможност! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Вто 18 Май, 2010 23:18 Заглавие: |
|
|
AleXcHo_S600 написа: | bulgarista написа: | AleXcHo_S600 написа: | PILATA написа: | Евала на хората реализирали гаврата с тея Трупове,
ДА! Но когато имаш възможност! |
ДА, съгласен.бих добавил даже по-скоро да НАПРАВИШ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО !!! Аз примерно бях по работа в созопол и трагнахме с един рейс двуетажен в 13 ч. от там. убедих целия рейс че трябва да се спре в пловдив за почивка.......имах цифром и словом 5 лв в джоба ЗА билет за мача ...как щях да си ходя,кво щех да праа хич не ме ебеше...разбира се трябва да благодаря на един ултрас който ми помогна с пари секи може.....аре да видиме без пари как е !  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXcHo_S600 Гост
|
Пуснато на: Вто 18 Май, 2010 23:27 Заглавие: |
|
|
ДА! Но когато имаш възможност![/quote]
ДА, съгласен.бих добавил даже по-скоро да НАПРАВИШ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО !!! Аз примерно бях по работа в созопол и трагнахме с един рейс двуетажен в 13 ч. от там. убедих целия рейс че трябва да се спре в пловдив за почивка.......имах цифром и словом 5 лв в джоба ЗА билет за мача ...как щях да си ходя,кво щех да праа хич не ме ебеше...разбира се трябва да благодаря на един ултрас който ми помогна с пари секи може.....аре да видиме без пари как е ! [/quote]
Да,но ако каузата си заслужава! А сега ни напправиха за смях пред цяла българия! Ше им еба путката майчина на тия палячовци! Нямам търпение да дойде възмездието! Гигов да заминава в Биройе! Екстрааааа! Всеки мач ще ходя само да го псувам! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Вто 18 Май, 2010 23:33 Заглавие: |
|
|
AleXcHo_S600 написа: | ДА! Но когато имаш възможност! |
ДА, съгласен.бих добавил даже по-скоро да НАПРАВИШ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО !!! Аз примерно бях по работа в созопол и трагнахме с един рейс двуетажен в 13 ч. от там. убедих целия рейс че трябва да се спре в пловдив за почивка.......имах цифром и словом 5 лв в джоба ЗА билет за мача ...как щях да си ходя,кво щех да праа хич не ме ебеше...разбира се трябва да благодаря на един ултрас който ми помогна с пари секи може.....аре да видиме без пари как е ! [/quote]
Да,но ако каузата си заслужава! А сега ни напправиха за смях пред цяла българия! Ше им еба путката майчина на тия палячовци! Нямам търпение да дойде възмездието! Гигов да заминава в Биройе! Екстрааааа! Всеки мач ще ходя само да го псувам![/quote]
да не го обръщаме на мирка ,но каузата си заслужаваше.ако бехме малко пое4е щеше да стане супер, а там сме се занасяли доста пое4е народ.
алекс, мисля че се сещам кой си евала бате че дойде все пак локо сф това сме ние докато ние сме на трибуната няма кой да ни излъже и на ТРИБУНАТА СЪДИМ НИЕ ! не некви камбурковци,васевци,гиговци и на майки им у путката !!! САМО ЛОКО и стига сте откривали 150 теми за тия НЕЩАСТНИ НАХУЙНИЦИ ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Сря 19 Май, 2010 11:39 Заглавие: |
|
|
тоя Левашки се нарежда до топ вратари като Радо станев,където мята топката в краката на чорбарите в Надежда като ни биха 4:1 2001 година,един малоумник имаше Диитър Попов/за бога братя не купувайте/ ,Урош с комичните изяви на "мача за титлата и на хилядолетието"
пичка ти лелина,лешпер.не ставаш за актьор,още по малко за футболист.Върни се у Мездра да си стрелочник.  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fen53

|
Пуснато на: Сря 19 Май, 2010 15:52 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | тоя Левашки се нарежда до топ вратари като Радо станев,където мята топката в краката на чорбарите в Надежда като ни биха 4:1 2001 година,един малоумник имаше Диитър Попов/за бога братя не купувайте/ ,Урош с комичните изяви на "мача за титлата и на хилядолетието"
пичка ти лелина,лешпер.не ставаш за актьор,още по малко за футболист.Върни се у Мездра да си стрелочник.  |
Е да де, ама нали знаеш че така са му наредили!!! Циркът е пълен, да влезе вратарят!!! _________________ ИСТИНСКИЯТ ФЕН СЛЕДВА, ПОДКРЕПЯ И ПИЕ ЗА ОТБОРА СИ НАВСЯКЪДЕ!!! BICEMO JACИ!!! Д. ОКУКА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|