Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 05 Май, 2010 0:31 Заглавие: Локо Пд-Локо Сф-16.05.2010 |
|
|
Каквото и да стане, загубили шансове или не, класирали се или отпаднали, ние трябва да сме там. Ние сме ULTRAS LOKO и "сме там дето Локо играе,просто няма какво да ни спре"
Възможно е наще да се осерат в неделя срещу "цаците" и да направят животът ни още по-черен. Но е по-възможно всичко да се реши в този мач.В последният! Да стане така както става по филмите, както става на Запад! Кой не би искал да е част от нещо такова? Може би само дълбоко комплексираните неверници.
Така че при всички положения отиваме. От IBUU /със съгласието на другите две основни групи/ ще направим един последен трип за сезона, пък бил той само за наша чест и слава.
Цените ще са както следва:
ЧЛЕНОВЕ - 10 ЛВ.
НЕЧЛЕНОВЕ - 12 ЛВ.
УЧЕНИЦИ ДО 16Г. - 1 ЛВ.
Часът и местото на срещата ще ви се съобщават при записване.
Записване на мача с Черноморец, в частния форум,на мейл адресите на агитката или на телефон 0884 997 828.
САМО НИЕ! САМО ЛОКО!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brat4eda

|
Пуснато на: Сря 05 Май, 2010 13:02 Заглавие: |
|
|
Живи здрави в неделя сме там пък каквото стане
всичко зависи от белите пеперуди и монтана ще е интересно на кой коня ще се удави в реката засега сме ние до шията но знае ли се палачинката бързо се обръща  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
101% red-black Гост
|
Пуснато на: Сря 05 Май, 2010 13:16 Заглавие: |
|
|
Неделя майните удрят белите пеперудки и в мача срещу нас няма за какво да играят, следователно ги бием Аз ако се освободя съм там, независимо дали имаме шансове или не. Това си е Лаута все пак и не трябва да се изпуска. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Сря 05 Май, 2010 14:11 Заглавие: |
|
|
Едно от задължителните гостувания на агитката за мен.Всеки фен на отбора който има самочувствието,че е истински,а не комерсиален трябва да направи всичко възможно да е там _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stoian

|
Пуснато на: Нед 09 Май, 2010 8:39 Заглавие: |
|
|
Хора трябва да се дигнем повечко народ до Майнатаун
Сега гледах класирането и ми се зави свят
Локо Пловдив дори и да бие евреите ,трябва да земе поне точка от нас за да се спаси,защото съм сигурен ,че орките ще легнат на мездра последния кръг.Така ,че ще ни скочат здраво при всички положения.
А сега и с Бонбонев са се нахъсали здраво,та ви приканям колкото се може повече да се дигнем.Защото ако днес бием явно мача с майните ще е най-важния за сезона и за двата отбора
И определено Локо Пловдив има за какво да играе в мача с нас,ако бият евреите,защото ако завършат равни с мездра мездра са по добре в преките двубои,а те имат служебна победа с Ботев и мач с Миньоро последния кръг като домакини |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krasi

|
Пуснато на: Нед 09 Май, 2010 9:08 Заглавие: |
|
|
Стояне, напрао ме кефиш как изведнъж изплува от нафталина и се надъха яко и ентусиазма ти заслужава адмирации! Дано продължиш в този дух!
Ние знаееш, че ходиме навсякъде с отбора независимо дали мача е важен или маловажен, така че който може и има желание ще бъде в Пловдив!  _________________ ЛОКОМОТИВ ЗА НАС Е ВСИЧКО!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 09 Май, 2010 9:27 Заглавие: |
|
|
Еми да де...аре записвайте се...в частния.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXcHo_S600 Гост
|
Пуснато на: Нед 09 Май, 2010 19:38 Заглавие: |
|
|
Turo_Bufera написа: | Едно от задължителните гостувания на агитката за мен.Всеки фен на отбора който има самочувствието,че е истински,а не комерсиален трябва да направи всичко възможно да е там |
Само искам да попитам ЗАЩО да съм там? Аз лесно ще ида,но те ЗАЩО не са там? В ЕВРОПА! Значи ние можем,а те-НЕ! Е заслужават ли? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Нед 09 Май, 2010 19:42 Заглавие: |
|
|
AleXcHo_S600 написа: | Turo_Bufera написа: | Едно от задължителните гостувания на агитката за мен.Всеки фен на отбора който има самочувствието,че е истински,а не комерсиален трябва да направи всичко възможно да е там |
Само искам да попитам ЗАЩО да съм там? Аз лесно ще ида,но те ЗАЩО не са там? В ЕВРОПА! Значи ние можем,а те-НЕ! Е заслужават ли? |
да пребием хомосексуалиста Камбуров и да видим хилядите му любовници от Лаута дали ще го спасат.......по-гнусно копеле от тоя в Локо не е играло,тоя задмина и УРОДА.......МАЙКА ТИ МРЪСНАО СВИЛЕНГРАДСКИ ГЕЙ Някога ще те срещна............  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXcHo_S600 Гост
|
Пуснато на: Нед 09 Май, 2010 19:45 Заглавие: |
|
|
да пребием хомосексуалиста Камбуров и да видим хилядите му любовници от Лаута дали ще го спасат.......по-гнусно копеле от тоя в Локо не е играло,тоя задмина и УРОДА.......МАЙКА ТИ МРЪСНАО СВИЛЕНГРАДСКИ ГЕЙ Някога ще те срещна............ [/quote]
Не се ядосвай,Венци! Няма смисъл! Аз ще ида само за да ги псувам цял мач! И не ме ебе кой какво! Заради някой педали,страдат други момчета,които се опитват поне да играят! Яд ме е,заклевам се яд ме е! Супер много! :@:@:@:@:@  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 09 Май, 2010 20:27 Заглавие: |
|
|
AleXcHo_S600 написа: |
Само искам да попитам ЗАЩО да съм там? |
Заради себе си, заради честта на агитката и за да докажеш че Локо София това си ти. Всичко друго нема значение.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stoian

|
Пуснато на: Нед 09 Май, 2010 20:29 Заглавие: |
|
|
И да видим как ще се спасят Локо Пловдив за пореден път с наша помощ
Ебал съм им майките на наште нещастници.Аз ще отида да си повикам |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXcHo_S600 Гост
|
Пуснато на: Нед 09 Май, 2010 20:37 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | AleXcHo_S600 написа: |
Само искам да попитам ЗАЩО да съм там? |
Заради себе си, заради честта на агитката и за да докажеш че Локо София това си ти. Всичко друго нема значение.  |
Аз ще ида само за да ги псувам цял мач! Пълни нещастници! Позор! Немога да повярвам какви сме жалки! И пак моята,твоята и нашата чест ще иде за сметка на някакви нещастни ПУТКИ! Е заклевам се,че ако ми се отдаде възможност,ще пребия някой от тия шибани гейове! Ама кой по-напред? Искам да полазя Гигов!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stoian

|
Пуснато на: Нед 09 Май, 2010 20:41 Заглавие: |
|
|
Не можеш да ги хванеш
много са бързи |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Нед 09 Май, 2010 21:44 Заглавие: |
|
|
Там сме заради наща чест като агитка,да покажем,че ни има реално,че не тракаме зад клавиатурите,че не мушкуваме пред телевизора.Да покажем,че ЛОКО-СОФИЯ ТОВА СМЕ НИЕ! _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|