Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ra4mO

|
Пуснато на: Чет 29 Апр, 2010 19:32 Заглавие: |
|
|
Като гледам класирането ... ако загубим ... ще гледаме Лига Европа по ТВ-то!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 29 Апр, 2010 22:20 Заглавие: |
|
|
Ra4mO написа: | Като гледам класирането ... ако загубим ... ще гледаме Лига Европа по ТВ-то!  |
Нищо не е свършило докато дебелата леля пее...Още 3 седмици и ще си говорим пак.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Пет 30 Апр, 2010 6:26 Заглавие: |
|
|
Квото и да стане,няма да е края на света.Борбата ще е до последно,затва яка подкрепа,не трябва да се отказваме _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lokoman
|
Пуснато на: Пет 30 Апр, 2010 6:38 Заглавие: |
|
|
Сезона за нас свършва чак последния съдийски сигнал на мача с Локо Пд -ЗА ТОВА ВСИЧКИ НА АРМИЯТА И ДА ДОКАЖЕМ НА ВСИЧКИ ,ЧЕ СМЕ ВЯРНА ПУБЛИКА!! _________________ ЛОКО СЕ ОБИЧА ! НЕ СЕ КОМЕНТИРА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Пет 30 Апр, 2010 6:44 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Генов свири дербито в София
Антон Генов ще свири дербито в София между ЦСКА и Локо (Сф), съобщи съдийската комисия вчера. Николай Йорданов пък е пратен на другия тежък мач между Черно море и Левски във Варна. Георги Йорданов ще свири мача Локо (Пд) - Литекс, от който зависи дали Пловдив ще има тим в "А" група през следващия сезон. Стефан Спасов-Пастата е пратен на лютото дерби за оцеляване Мездра - Сливен. Берое и Миньор ще играят под ръководството на Асен Николов, Радан Мирянов извежда Черноморец и Славия в Бургас, а на Пирин и Монтана свирката ще надува Севгин Адем. |
|
 |
dedo Гост
|
Пуснато на: Нед 02 Май, 2010 5:04 Заглавие: |
|
|
Пораженско настроение май ви е хванало всички.....а?Ако не вярваш в нещо.....или го забравяш завинаги,или не знаеш кой си.Остават три мача!!!!!!Толкова много разочарования,за толкова много години.....та това ли ще ни откаже от каузата? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Veskoloko

|
Пуснато на: Нед 02 Май, 2010 7:10 Заглавие: |
|
|
А така дедо,горе главите ,ГОРЕ И ДВЕТЕ !
Предчувствам че няма да загубиме поне мача,ако го играеме истински ги биеме чорбетата !Гигов не говори за титла което е добре ,лошото е че РЕНДЕТО ПАК СЕ ИЗКАЗВА а обикновенно след това си знаем какво става...
САМО ЛОКО И ПОБЕДА !  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Veskoloko

|
Пуснато на: Нед 02 Май, 2010 19:28 Заглавие: |
|
|
ЦСКА разби Локо София с 5:1
снимка: Георги Димитров/sportni.bg 1 2 3 02.05.2010
SPORTNI.bg
Отборът на ЦСКА София се увеличи още повече шансовете си за място в Лига Европа, след като се наложи с 5:1 над съперника си Локомотив София в среща от 28-мия кръг на първенството на родната ни "А"-професионална футболна група.
Момчетата на Димитър Пенев и Адалберт Зафиров спечелиха важни три точки, с които се затвърдиха на второто място във временното класиране. ЦСКА има в актива си 57 точки, а Локомотив София остана с 52.
На стадион "Българска Армия" в Борисовата градина в столицата "червените" започнаха убедително мача. Първата опасна атака бе тъкмо в посока вратата на гостите още в 4-та минута. Тогава Румен Трифонов стреля право в тялото на Юлиан Левашки.
В 18-та минута, обаче, Дерек Асамоа се оказа на отлична стрелкова позиция и изведе столичните "железничари" напред в резултата.
Тогава тимът на ЦСКА изпадна във временна криза и последваха множество опасни ситуации пред вратата на Иван Караджов. Само две минути след гола Генков подаде на Камбуров в зоната на наказателното поле и в близост до бялата точка нападателят на Локомотив стреля. Излезлият напред Караджов успя да избие с крак и само минута след това Камбуров пропусна още един шанс, който се откри пред него.
В 33-та минута Тодор Янчев подаде от 50 метра на Маркиньос, който се намираше вдясно от вратата на Левашки. Бразилецът вкара изравнителния гол с глава, с което ЦСКА се почувства най-сетне "като у дома си".
Минута преди края на редовното време на първото полувреме се стигна и до обрата в срещата. Маркиньос подаде на Йордан Минев, който спря топката с гърди и с десния си крак прати топката в мрежата на Левашки.
След почивката двата тима се появиха на терена в същия състав, в който бяха и през първото полувреме.
Само четири минути след началото на втората част след разбъркване в наказателното поле на Локомотив Спас Делев открадна топката от вратаря, изнесе се встрани и намери Елиот Гранден, който отбеляза за 3:1.
Футболистите на Димитър Васев се поизнервиха. В 58-та минута Иван Бандаловски реагира остро на отсъждане на главния съдия и получи от него съответното наказание - жълт картон.
В 72-та минута скоростна атака на ЦСКА свари защитата на Локомотив неподготвена. Саидходжа изведе Тодор Янчев, който бе на скорост и вкара за 4:1.
В 82-та минута Александър Бранеков смени Йордан Минев и при своето първо докосване на топката отправи плътен удар от около 25 метра, с което принуди Левашки да извади за пети път топката от своята врата.
ПОЗНАТАТА ПЕСЕН ИЗЛИЗА РЕНДЕТО ШЕ БИЕМЕ...
ИЗПЪЧВА СЕ ГИГАТА ЩЕ СМЕ ШАМПИОНИ....
16 ГОДИНИ МЪКА,ПОЗОР И АГОНИЯ...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amorkata
|
Пуснато на: Нед 02 Май, 2010 19:34 Заглавие: |
|
|
ПОРЕДНИЯ СРАМ  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ra4mO

|
Пуснато на: Нед 02 Май, 2010 19:38 Заглавие: |
|
|
Всичко се случи по план ... ама тоя изтъркания план:
1. Вкарваме гол - надежди и очаквания
2. Изравняват
3. И точно преди края на първото те шият пак ... с хубав гол
4. Второто полувреме те разглобяват
5. А се очакваше обратното ...
КУРВИ, БЕЛО и ЦАРСКО СЕЛО ! ! !  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
101% red-black Гост
|
Пуснато на: Нед 02 Май, 2010 20:03 Заглавие: |
|
|
Говедата всеки път играят за нас и ние всеки път така брутално се дъним... акулите на Бала може и да ги бием, но последния кръг в Майна Таун ще е мъка :( Дано "наще" ни изненадат ама не ми се вярва. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 02 Май, 2010 20:03 Заглавие: |
|
|
Някой да е очаквал нещо по-различно???
Просто не знам кога някой ще излезе и ще каже че царят е гол? Но за майтап ще видите,че пак ще се класираме за Европа. Помнете ми думата.
Айде да преспим /секи с каквато може/ и утре да мислим какво ще правим насетне.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Vojdek Гост
|
Пуснато на: Нед 02 Май, 2010 20:07 Заглавие: |
|
|
Чини ми се, че май не е тренера виновен.Май просто са си такива боклуци "футболистите".
А ние сме си мазохисти.Даже се бръкнахме с по 8 лева за да седиме в кочината и да хабиме нерви и глас.
Ама не трябваше да ги наричаме ЦСКА курви на Левски.Защото ЦСКА си играха за ЦСКА, а Локомотив(поне тоя на терена днес) не игра за Локомотив.
Боклуци футболисти,
Фенове мазохисти. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Нед 02 Май, 2010 20:08 Заглавие: |
|
|
Аз пък съм на мнението, че до края на сезона няма да вземем и точка. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXcHo_S600 Гост
|
Пуснато на: Нед 02 Май, 2010 20:10 Заглавие: |
|
|
Аз мисля да хванем Гигов и да го разпорим! Незнам с какво сме заслужили това унижение в края на сезона вместо да сме на 100% готови за битки,ние да си губим точки и то геройски! Незнам,преди мача с Ловеч,пардон,с Литекс бях убеден в титлата! Сега съм дълбоко разочарован! За мен Гигов е основната причина! Той пак отиде и прибра парата от боклукчийте,продаде мача и го боли ку*а за нас! А ние си милеем... После пак бития-бит... :( Омръзна ми вече!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|