Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
101% red-black Гост
|
Пуснато на: Нед 04 Апр, 2010 10:52 Заглавие: |
|
|
Ако нашата дузпа не е била дузпа, то тези на говедата срещу Миньор и Черноморец какви са? Искам повече дузпи в наша полза, та да им е гадно и на тях, нагляри мръсни!
П.С. Пичаги, имаме 2 седмици до мача с Миньор, според мен там ще получим отговор за това какви са ни целите. Стягайте се, че орките ще дойдат бая народ, а всичко друго освен победа ще е равно на "изгубена" титла. САМО ЛОКО! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Нед 04 Апр, 2010 11:44 Заглавие: |
|
|
Ндаааааааа....сеа всеки мач е финал. Вчера за момент си помислих че ще свършим 0:0 и game over. Ама треа да имаме вяра до последно. Тегавината тепърва предстои. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
krasi
|
Пуснато на: Нед 04 Апр, 2010 17:01 Заглавие: |
|
|
Вижте като се подкрепя безрезервно и нон стоп се пее как и играчите каквито и да са започват да се кефят! И като скандираме имената им е по друго! Трябва да има спойка между нас и играчите! И на 16 май в НАЙ ФЛАЙТ! Да им покажем, че може и да пиеме! _________________ ЛОКОМОТИВ ЗА НАС Е ВСИЧКО!!! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Ra4mO
|
Пуснато на: Нед 04 Апр, 2010 17:06 Заглавие: |
|
|
Ходи си ... ходи си ... чалгаджия долен _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
fen53
|
Пуснато на: Нед 04 Апр, 2010 17:47 Заглавие: |
|
|
krasi написа: | Вижте като се подкрепя безрезервно и нон стоп се пее как и играчите каквито и да са започват да се кефят! И като скандираме имената им е по друго! Трябва да има спойка между нас и играчите! И на 16 май в НАЙ ФЛАЙТ! Да им покажем, че може и да пиеме! |
Ами ние май само това си знаем!!! _________________ ИСТИНСКИЯТ ФЕН СЛЕДВА, ПОДКРЕПЯ И ПИЕ ЗА ОТБОРА СИ НАВСЯКЪДЕ!!! BICEMO JACИ!!! Д. ОКУКА |
|
Върнете се в началото |
|
|
brat4eda2 Гост
|
Пуснато на: Нед 04 Апр, 2010 19:39 Заглавие: |
|
|
безотговорна игра особено първото полувреме без дяков няма кой да тича евала на левашки
чорбата равен на монтана а ни ги бихме
голем смех е тази а група всички в ловеч и мачкаме |
|
Върнете се в началото |
|
|
парци
Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Пон 05 Апр, 2010 9:13 Заглавие: |
|
|
Гледам/слушам сега по телевизията; aбе ние сме се чувале екстра ве. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Fobos
Регистриран на: 14 Сеп 2006 Мнения: 1111 Местожителство: около Марс
|
Пуснато на: Пон 05 Апр, 2010 13:20 Заглавие: |
|
|
krasi написа: | Вижте като се подкрепя безрезервно и нон стоп се пее как и играчите каквито и да са започват да се кефят! И като скандираме имената им е по друго! Трябва да има спойка между нас и играчите! И на 16 май в НАЙ ФЛАЙТ! Да им покажем, че може и да пиеме! |
Не съм съгласен с теб, Краси! Всеки път подкрепяме тези момчета безрезервно, а за първи път от години идват при нас, за да ни поздравят. Не е причината у нас, а в тях! Време е да се светнат, че ние сме лицето на отбора, а те са просто професионални футболисти, които играят за пари кой където ги купи! _________________ Man on the dark side of the Moon |
|
Върнете се в началото |
|
|
amorkata
|
Пуснато на: Пон 05 Апр, 2010 14:17 Заглавие: |
|
|
Fobos написа: | krasi написа: | Вижте като се подкрепя безрезервно и нон стоп се пее как и играчите каквито и да са започват да се кефят! И като скандираме имената им е по друго! Трябва да има спойка между нас и играчите! И на 16 май в НАЙ ФЛАЙТ! Да им покажем, че може и да пиеме! |
Не съм съгласен с теб, Краси! Всеки път подкрепяме тези момчета безрезервно, а за първи път от години идват при нас, за да ни поздравят. Не е причината у нас, а в тях! Време е да се светнат, че ние сме лицето на отбора, а те са просто професионални футболисти, които играят за пари кой където ги купи! |
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Пон 05 Апр, 2010 16:51 Заглавие: |
|
|
pa®tci написа: | Гледам/слушам сега по телевизията; aбе ние сме се чувале екстра ве. |
Продулжавай да ми говориш мръсно...
Ама така е...при така наличният хардуер... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
парци
Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Пон 05 Апр, 2010 17:13 Заглавие: |
|
|
E, второто полувреме гумите беха леко спукани, но все пак тогава и батериите паднаха.
Бележка: "стереото" да не се напъва толкова много. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Пон 05 Апр, 2010 18:52 Заглавие: |
|
|
pa®tci написа: | E, второто полувреме гумите беха леко спукани, но все пак тогава и батериите паднаха.
Бележка: "стереото" да не се напъва толкова много. |
еми всички гледат със зяпнала уста мега интересния мач
как да е иначе? _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
|