Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ЖСК СОФИЯ

|
Пуснато на: Вто 30 Мар, 2010 10:13 Заглавие: Култови глупаци |
|
|
Хрумна ми да пусна такава тема, в която да си спомянаме за всякакви дебили, опитали се да плюят по нас през годините. Мисля, че ако не друго ще бъде забавно и полезно
Започваме с култовият дупнишки сервитьор(буизнесмен) Йордан Андреев...."Извадииииии ги Данчо! Ебал съм му майката - момчетата плачат в съблекалнята"
Втори е най-големият палячо в БГ футбола(без конкуренция е наистина)
Вие сте на ход, всякакви снимки и култови спомени са добре дошли...  _________________ "Когато публиката е малко, замисли се за причината!" - Никола Котков |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ЖСК СОФИЯ

|
Пуснато на: Вто 30 Мар, 2010 10:20 Заглавие: |
|
|
Е не се сдържах...
Без този симпатяга темата няма да е истинска...
 _________________ "Когато публиката е малко, замисли се за причината!" - Никола Котков |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Вто 30 Мар, 2010 10:25 Заглавие: |
|
|
Да не забравяме и:
... Цоце Паца. Как рева, че сме купували съдии и пр. и после като се борха да не изпадат и ние имахме мач срещу техен прек конкурент "Аз Локото много ги уважавам, те са един от най-стойностните отбори в България..." Къмто настоящем май-май е у затворо. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ЖСК СОФИЯ

|
Пуснато на: Вто 30 Мар, 2010 10:30 Заглавие: |
|
|
Да голям беше този "Коце маца и мирише"
А тази идилия на снимката? Добре ли е, питам аз?
На Венци, ако му напишем всички бисери и простотии темата ще стане 100 страници. Голям човек е (скоро и за континент може да го обяват
) Но си е паснал на мястото, спор няма..
 _________________ "Когато публиката е малко, замисли се за причината!" - Никола Котков
Последната промяна е направена от ЖСК СОФИЯ на Вто 30 Мар, 2010 13:58; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 30 Мар, 2010 11:22 Заглавие: |
|
|
На някои хора им е адски къса паметта. Закъде сме без топидиота на футболната демокрация:
византийчето Томас Лафчис...
Известен с какво ли не - от крошета срещу Р.Първанов до истерията след едно култово 1:1 с говедата, което беше причина да се изкаже,че спираме развитието им...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepi svoboda

|
Пуснато на: Вто 30 Мар, 2010 11:35 Заглавие: |
|
|
А когато им направихме 0-0 на Васил Левски тоя същия византиец как рева " Тия Локото за какво ни спреха за титлата,като те за нищо неиграят....." хаххаххахаха  _________________ http://www.youtube.com/watch?v=eWOXgsBiRmI |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zaspalan Ultras Spirit
Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1678 Местожителство: Панелна Джунгла
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ЖСК СОФИЯ

|
Пуснато на: Вто 30 Мар, 2010 12:41 Заглавие: |
|
|
А този несретник, с каубойския прякор след мач с Левски в Надежда, как коментира положението, в което не даде дузпа за нас...." Виждам я, че е дузпа, знам че е дузпа, но незнам какво ми стана и култовата добавка..." След мача влязох в съблекалнята да се извиня на момчетата от Локомотив"...  _________________ "Когато публиката е малко, замисли се за причината!" - Никола Котков |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ЖСК СОФИЯ

|
Пуснато на: Вто 30 Мар, 2010 14:00 Заглавие: |
|
|
А Стрина Димитрина?
 _________________ "Когато публиката е малко, замисли се за причината!" - Никола Котков |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 30 Мар, 2010 14:54 Заглавие: |
|
|
pepi svoboda написа: | А когато им направихме 0-0 на Васил Левски тоя същия византиец как рева " Тия Локото за какво ни спреха за титлата,като те за нищо неиграят....." хаххаххахаха  |
не бе,
култовото равенство е точно 0:0 с говедата на Васил Левски,те се бореха с Лилякс за титлата,а тоя разултат беше мега изненадата-хаха ебати и клесавите времена бяха.Към края на мача тоя Джони инвалида където се води "талисман" хвана една топка изскочила от терена и Жужо го удари.Значи колко накзан от бог получовек трябва да си да биеш инвалид .
Та тогава култовите думи бяха на легендата на славия,Жужко:
"за какво им е тооояяя хииииикссс,за каво им еееееее?"
"те за нищо не се борат и с него и без него"
ахахахах
значи нема такова малоумие,нема такъв футбол никъде,дори в Гана...
Отново култовия Жужо,беше ни на нас шеф,а агитката правехме бойкот след супер слаби игри на отбора един мач с Черноморец ги замервахме с портокали и тогава ни нарече "Банда наркомани,някой им е платил за тази атака против отбора" -колко познато нали?
След разбиването на нарколабораторията в Опицвет,ВИС тогава и техния Левски Кюстендил подеха такава кампания против нас.Даже гостувахме на Осогово и пред агитката им беха опънали огромен транспарант "Не на дрогата",точно от висаджиите такъв надпис определенно ме развесели,
се едно Пабло Ескобар да прави фест "НЕ на дрогата" .  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ЖСК СОФИЯ

|
Пуснато на: Вто 30 Мар, 2010 15:15 Заглавие: |
|
|
Не ми се иска тази изрезка от "Стършел" да го правим значим, но с това изказване и тоя заслужи мястото си в алеята на славата Цитат: | Атанас Джамбазки (Монтана):
Когато има умисъл, тогава е дузпа, когато ръката удари топката, а не обратно. Тенденциозно съдийство, такова съдийство скоро не бях виждал. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 30 Мар, 2010 15:24 Заглавие: |
|
|
Аахахахха! Тва с "Не на дрогата" го бях забрайл....Левски (Кн) с емблемата на ВИС-2....ооо споменииии,спомении къде стееее.....  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ЖСК СОФИЯ

|
Пуснато на: Вто 30 Мар, 2010 15:41 Заглавие: |
|
|
Насето го забравихме, ама той май си храни по всичките и никой не може да му отрече качествата на организатор...Култови ще останат изказванията му за Караджинов, че бил зидаро-мазач и какво ли още не.
А Мъдьо(кръстен на дядо си Ташко) и той е имал доста "мъдри" включвания на тема играта на Локомотив  _________________ "Когато публиката е малко, замисли се за причината!" - Никола Котков |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 30 Мар, 2010 16:11 Заглавие: |
|
|
Дончо Донев-сега е шеф на асансьор в Локото,
навремето като футболист ма Левски и срещу нас разбира се му свират култова дузпа,такава на която той се учуди ...
та култовата фраза е :"Щом съм паднал,значи е дузпа"  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 30 Мар, 2010 20:41 Заглавие: |
|
|
e тоя получовек и полутреньор,помните ли го?
гостуваме на Миньор Перник в деня на миньора,празник на града.Ние естествено сме с претенции,Зулума за тренер.Съответно те ни хващат и ни убиват от бой с 3:0.
и култовата пресконференция на тоя малоумник:"тьез мъжье,теьз коравьи мумчьета от перник ни изнесоха лекция"
ауууууууууу,майката да ти еба недоклатена и утрепляк  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|