Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
fen53

|
Пуснато на: Пон 22 Мар, 2010 15:03 Заглавие: |
|
|
Такаааааа!!! Мислех да не вземам отношение по коментарите тук по обясними причини, но все пак.....
Брънчев, аре по-полека с квалификации за "онова коментаторче, което се пише локомотивче", ако ти си и 20% локомотивец, колкото е той, здраве му кажи.
Парцалане, аз пък имам странното чуство, че не се е родил още човека, който ще сипва на наш Илиян какво да говори и коментира, най малкото Боре Касабов или някой друг, камо ли пък аз. В случая с дузпата така е видял, така е изкоментирал, че е спорна. Да не би той да е виновен, че сме играли зле и сме изпуснали две точки (според други сме спечелили една). Просто не слагайте под общ знаменател всички хора от Ринг. Иначе се превръщаме като подобие на животинските отбори. Ако беше изкоментирал, че дузпата е 100000%, подобре ли ще ви стане??? Или че картона на Гошо Марков е незаслужен??? Това щеше ли да ни донесе победата??? Не търсете под вола теле, там където го няма!!! Аз не чух досега никакви коментари за играта, а само храна за Ринг.
Не си правете труда да пишете по темата, няма да отговарям на простотии!!!  _________________ ИСТИНСКИЯТ ФЕН СЛЕДВА, ПОДКРЕПЯ И ПИЕ ЗА ОТБОРА СИ НАВСЯКЪДЕ!!! BICEMO JACИ!!! Д. ОКУКА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 22 Мар, 2010 15:07 Заглавие: |
|
|
Гена не се нервирай,аз
основно сипах на кифлите който водат нещо като новини,тва което го каза тази снощи никой не може да ме убеди че тя си го е измислила...
иначе не сме "50 човека",
толкова по темата! _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brat4eda

|
Пуснато на: Пон 22 Мар, 2010 16:17 Заглавие: |
|
|
както и да е мача е свършил но за съжаление играеме нещо подобно на футбол както и всички други отбори дано срещу силните играем силно ще се види в сряда |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lokoman
|
Пуснато на: Сря 24 Мар, 2010 9:01 Заглавие: |
|
|
Не знам какво е казал Илиан ,но и аз на 1 четене я помислих тази дузпа за подарък. Но след 10 минути гледане от всички камери се вижда как играча на пирин не скача да отбие топката с глава, основното му движение е бутането на Преслав с лакът в гърба - финно колкото да го изкара от рановесие. Картона на Марков - ами 100 % направо си го шибна в главата. Играта - смачкахме ги 1-то полувреме и си изпуснахме положенията , 2 - то късметлийски гол от грешка на Сашко (обезличен този мач- пазеха го 3 пиринци)- Резюме - бай Гроздан ни излъга със същата игра с която бяхме 3 години подред в Европа и направихме 8 поредни мача без загуба . Т.е. - стабилно отзад , напред ако стане нещо да го задържим. Много ценна точка с оглед тежките мачове - Левски , Монтана , Миньор.
ПАТУВАНЕТО И СЪПОРТ.
Добра организация на всички групи участвали в трипа с влак . Показахме единност и за 1 път от доста време не се разделихме в града. Респект за всички, нямаше излишни портивоборства- оценка 6 от мен
За агитката по време на мача - добър 4 за съпорта , 6 отличен за обема - аз лично не бях виждал толкова хора в неделя които да не са от организациите на стадиона , а да са дошли самосиндикално - което показва някъкъв потнциал който трябва да се развива. _________________ ЛОКО СЕ ОБИЧА ! НЕ СЕ КОМЕНТИРА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Чет 25 Мар, 2010 11:04 Заглавие: |
|
|
Тука да завършим ще отбележа че точката с Пирин си е стратегически важна,този отбор е една класа над Левски-казвам го съвесм сериозно,2-та мача с чорбата завършиха хикс,убиха от бой Литекс... _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 25 Мар, 2010 11:05 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | Тука да завършим ще отбележа че точката с Пирин си е стратегически важна,този отбор е една класа над Левски-казвам го съвесм сериозно,2-та мача с чорбата завършиха хикс,убиха от бой Литекс... |
Бай Гроздань си е бай Гроздань....  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fen53

|
Пуснато на: Чет 25 Мар, 2010 18:43 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | PILATA написа: | Тука да завършим ще отбележа че точката с Пирин си е стратегически важна,този отбор е една класа над Левски-казвам го съвесм сериозно,2-та мача с чорбата завършиха хикс,убиха от бой Литекс... |
Бай Гроздань си е бай Гроздань....  |
ВЕЛИКАНЬ!!! ВЕЛИКАНЬ!!!ВЕЛИКАНЬ!!!  _________________ ИСТИНСКИЯТ ФЕН СЛЕДВА, ПОДКРЕПЯ И ПИЕ ЗА ОТБОРА СИ НАВСЯКЪДЕ!!! BICEMO JACИ!!! Д. ОКУКА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepi svoboda

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|