Предишната тема :: Следващата тема |
Вие сте фен на Локо-Сф.Посочете къде живеете? |
София |
|
81% |
[ 61 ] |
Град или село около София |
|
1% |
[ 1 ] |
Перник,Кюстендил или областта |
|
2% |
[ 2 ] |
Пловдив,Пазарджик или областта |
|
1% |
[ 1 ] |
Благоевград или областта |
|
0% |
[ 0 ] |
Мездра,Враца или областта |
|
0% |
[ 0 ] |
Плевен,Ловеч или областта |
|
1% |
[ 1 ] |
Видин,Монтана,или областта |
|
1% |
[ 1 ] |
В.Търново,Габрово или областта |
|
4% |
[ 3 ] |
Русе,Разград,Шумен или областта |
|
1% |
[ 1 ] |
Варна,Добрич,Силистра или областта |
|
2% |
[ 2 ] |
Бургас,Сливен,Ямбол или областта |
|
1% |
[ 1 ] |
Стара Загора,Хасково или областта |
|
1% |
[ 1 ] |
Смолян,Кърджали или областта |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Общо гласове : 75 |
|
Автор |
Съобщение |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Съб 30 Яну, 2010 19:08 Заглавие: Къде живеете? |
|
|
Малко сбито пуснах анкетата.Ще помоля всички които живеят извън София да посочват точно от кой град са _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ!
Последната промяна е направена от Turo_Bufera на Съб 13 Авг, 2011 16:23; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 31 Яну, 2010 10:03 Заглавие: |
|
|
Таа анкета според мене треа да се пусне на сайта на ultrasloko.com. Щото тука във форума нещата са що годе ясни.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ra4mO

|
Пуснато на: Нед 31 Яну, 2010 13:06 Заглавие: |
|
|
Съгласен съм с Метъла ... иначе мн добра идея ! ! ! За сайта е тва ! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Нед 31 Яну, 2010 14:04 Заглавие: |
|
|
от сайта дайте линк да се гласува тук.малко да се пораздвижи форума _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Нед 07 Фев, 2010 17:00 Заглавие: |
|
|
ОТ тая анкета мисля всички дет ме обвиняват що не идваме...."идвам" си отговарят сами на въпроса много фен,много нещо от провинцията  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 07 Фев, 2010 17:01 Заглавие: |
|
|
venci написа: | ОТ тая анкета мисля всички дет ме обвиняват що не идваме...."идвам" си отговарят сами на въпроса много фен,много нещо от провинцията  |
Абе секи сам отговаря за себе си...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brun4ev
|
Пуснато на: Пон 08 Фев, 2010 10:39 Заглавие: САМО ЛОКООООО-СФ |
|
|
В А Р Н А  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 21 Фев, 2010 12:04 Заглавие: |
|
|
Географската ни картинка е направо карикатура...Ама какво да очакваме. Ние в София се топим камо ли в прованска, където е в пъти по-трудно да си различен.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Радко

|
Пуснато на: Съб 20 Мар, 2010 18:07 Заглавие: Re: Къде живеете? |
|
|
Turo_Bufera написа: |
Ще помоля всички които живеят извън София да посочват точно от кой град са |
аз съм от Севлиево, Габровска област.
отборът тук се казва Видима Раковски и хората, които ходят на мачове на Локото ( на гостуванията) са идвали, ако има такива, надявам се града да им е харесал  _________________ Завинаги червено- черни! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Нед 21 Мар, 2010 1:27 Заглавие: |
|
|
дааа и спомените не са най-хубави....последния път едвам издрапахме 0-0 иначе града е хубав и хората също  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Veskoloko

|
Пуснато на: Нед 21 Мар, 2010 8:38 Заглавие: |
|
|
А първото гостуване там им беше дебюта в А група...Пълен стадион,два рейса пияни фенове от наша страна плюс доста с коли Няма да забравя как на два пъти преди да почне мача и през първото полувреме ни валя такъв дъжд ,че мобилния даже прокисна и се изключи... Поведохме с 1-3 и вместо да направим 1-5 заради старите "майстори"Дончо и рендето стана 3-3...като изкараха виновни после младите лъвчета от школата ,които бяха станали републикански шампиони през пролетта...Навръщане ако не ме лъже паметта на един баир не много далече от София пък рейса свърши горивото та И.Т. прати човек с туба нафта да издрапаме до първата бензиностанция...Абе с други думи запомнящо се гостуване... За града нямам спомени...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 24 Мар, 2010 9:58 Заглавие: Re: Къде живеете? |
|
|
Радко написа: | Turo_Bufera написа: |
отборът тук се казва Видима Раковски и хората, които ходят на мачове на Локото ( на гостуванията) са идвали, ако има такива, надявам се града да им е харесал  |
Значи колкото и малко да сте по места винаги съм се дразнел,че за разлика от другите публики сте адски пасивни и неорганизирани. Не искам да ви чета морал, но наистина е по-гот да има и хора по места като гостуване, които да ни подкрепят. А ако земат да идват в София за дербитата както правят животинските отбори ехееее....ще настане такъв живот, че само си викам "Дано".  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Сря 24 Мар, 2010 10:03 Заглавие: Re: Къде живеете? |
|
|
Радко написа: | Turo_Bufera написа: |
отборът тук се казва Видима Раковски и хората, които ходят на мачове на Локото ( на гостуванията) са идвали, ако има такива, надявам се града да им е харесал  |
евала Бнс,
в Севлиево като ходехме дойдоха при нас 3-4 малки момчета /да кажем на 16-17 години/ ,ти да не си от тях?
Организирайте се.
Града,стадиона имаме дорби спомени-даже с пиенето си влизахме .И всеки път ни дави дъжд...  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Радко

|
Пуснато на: Пет 26 Мар, 2010 17:01 Заглавие: |
|
|
Цитат: | евала Бнс,
в Севлиево като ходехме дойдоха при нас 3-4 малки момчета /да кажем на 16-17 години/ ,ти да не си от тях? |
не, за жалост не съм имал срещи с вас, но за напред това ще се промени. Ако някога отборът на Локо Сф дойде в Севлиево, 100 % ще съм на стадиона. Не знам програмата, но на следващия мач в Ловеч ( понеже ми е най- близко, а нямам възможност да пътувам из цяла България), също ще присъствам. Иначе на мен много ми се идваше на мача с Левски, но не успях. А на 2 април ( петък), ще съм в София, ама няма къде да спя и ще трябва вечерта в 22 : 30 да си хващам автобуса, а мача на Локото е на 03.04 /събота/15:00ч със Сливен, така че и него изпускам... .
А това да се организираме, не знам как да стане, аз лично не познавам други фенове на Локо Сф от тук, повечето са на Левски, ЦСКА, а и на Литек, понеже има и фен клуб в града. За напред се надявам и тук да се съберем малка група и да подкрепяме отбора  _________________ Завинаги червено- черни! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Радко

|
Пуснато на: Пет 26 Мар, 2010 17:01 Заглавие: |
|
|
Цитат: | евала Бнс,
в Севлиево като ходехме дойдоха при нас 3-4 малки момчета /да кажем на 16-17 години/ ,ти да не си от тях? |
не, за жалост не съм имал срещи с вас, но за напред това ще се промени. Ако някога отборът на Локо Сф дойде в Севлиево, 100 % ще съм на стадиона. Не знам програмата, но на следващия мач в Ловеч ( понеже ми е най- близко, а нямам възможност да пътувам из цяла България), също ще присъствам. Иначе на мен много ми се идваше на мача с Левски, но не успях. А на 2 април ( петък), ще съм в София, ама няма къде да спя и ще трябва вечерта в 22 : 30 да си хващам автобуса, а мача на Локото е на 03.04 /събота/15:00ч със Сливен, така че и него изпускам... .
А това да се организираме, не знам как да стане, аз лично не познавам други фенове на Локо Сф от тук, повечето са на Левски, ЦСКА, а и на Литек, понеже има и фен клуб в града. За напред се надявам и тук да се съберем малка група и да подкрепяме отбора  _________________ Завинаги червено- черни! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|