Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vujeto

|
Пуснато на: Съб 12 Дек, 2009 20:41 Заглавие: |
|
|
SLAVIA написа: | ultrasjoreto написа: | смени си дилъра брат и що толкова бързо прибрахте знамето ??? а бе  |
Нещо си сънувал. Ти ми кажи повече ли бяхте, повече ли пяхте, по-добри ли бяхте, подпирани ли не бяхте? Все въпроси, на които до момента никой не отговори. Както и не разбрах хамалския ви тон, на безсилие ли се дължи. |
Дали сме били повече това е спорен въпрос , ПОВЕЧЕ ПЯХМЕ , в играта си признавам неска не бяхме добре , НЕ БЯХМЕ
доволен ли си на отговорите НЕ РАЗБИРАШ ЛИ ЧЕ НИЕ ВИ ПРЕВЪЗХОЖДАМЕ В ТЕЗИ ОТНОШЕНИЯ _________________

Последната промяна е направена от vujeto на Съб 12 Дек, 2009 20:47; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
crosser

|
Пуснато на: Съб 12 Дек, 2009 20:41 Заглавие: |
|
|
Тия нали не съществуваха ...  _________________ САМО ЛОКО СОФИЯ ! ! ! ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SLAVIA

|
Пуснато на: Съб 12 Дек, 2009 20:43 Заглавие: Re: Много чудно защо... |
|
|
Metala написа: |
И по чикий, и по чикий... За това на терена се обърни към ония гелосани ташаци наречени за кратко "футболисти".За това на трибуните силно си се объркал...Както винаги.  |
Ти си един от лидерите тук доколкото знам, а падението ти е стигнало дотам, да не знаеш как се изписва дори думата "чикиИ". По отношение на публиката, поогледай репортажите с невъоръжено око и сам ще се убедиш. Да не говорим, че делегата на мача, не позволи да вкараме въпросните хореографии, след като даже полицаите разрешиха. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ЖСК СОФИЯ

|
Пуснато на: Съб 12 Дек, 2009 20:44 Заглавие: |
|
|
SLAVIA написа: | ultrasjoreto написа: | смени си дилъра брат и що толкова бързо прибрахте знамето ??? а бе  |
Нещо си сънувал. Ти ми кажи повече ли бяхте, повече ли пяхте, по-добри ли бяхте, подпирани ли не бяхте? Все въпроси, на които до момента никой не отговори. Както и не разбрах хамалския ви тон, на безсилие ли се дължи. |
Хамалския тон е присъщ за форумите(за съжаление). За справка погледни във вашия, какви неща се пишат. След като искаш някой да ти отговори ето отговорите: "повече ли бяхте" тука малко положението е присмял се Куку на Пипи че му е късо името. И от двете страни има ядро хора, които ходят на мачове, ако ние гостувахме на Овча купел щяхме да сме повече от вас това ти го гарантирам. Дали този път сте били повече от нас като агитка от В сектор няма как да преценя. За по-добри ли бяхме, какво да ти кажа,при положение че играхме почти цял мач с човек по-малко няма как да сме по-добри. Славия бяха по мотивираният отбор. Това с подпирането не ми се коментира. Прихващате от лексиката на Овчата глава и Дебелия клоун. Ние като паднем го правим "прави", ако ме разбираш какво искам да ти кажа! Не играхме добре загубихме и толкова, не търсим вината в съдии и т.н. глупости. Толкова по въпросите ти _________________ "Когато публиката е малко, замисли се за причината!" - Никола Котков |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JOPETO
|
Пуснато на: Съб 12 Дек, 2009 20:45 Заглавие: |
|
|
е да не сте били 10 000 човека днеска. и да сте били повече е било с 15 човека. и въпреки всичко прибрахте знамето за норматив, нищо че викаш куките няма да ни дадат да се срещнеме. сдух мама ви деба сдрана. все пак има напредък и не го метнахте като миналия път. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SLAVIA

|
Пуснато на: Съб 12 Дек, 2009 20:49 Заглавие: Re: Много чудно защо... |
|
|
vujeto написа: |
тва е щото ти 100% си между 40 и 50 години (повечето) , вие искате просто да гледате мача и да се радвате , |
Не позна нито за мен, нито за повечето! Аз съм на 33.
vujeto написа: | докато младото поколение обичаме агресията и защо след като и двата тима не може да се мериме за бой с цска и левски да не си правиме мръсно едни на други , |
Не бъркай локомотивците и теб в частност, с всички други! Лумпенизацията и мръснишкото поведение, ако правят чест на вас, това не означава, че всички са мръсници и лумпени! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bufibuf Гост
|
Пуснато на: Съб 12 Дек, 2009 20:51 Заглавие: |
|
|
Не се карайте за глупости !
Дано стане като в нормалните европейски страни, всеки отбор да има прилично ядро от фенове и да си подкрепят отбора, а не да властва тая синьо-червена селяндурщина !
Бихме днес и ни е гот, нормално
Весели празници, тук има много свестни пичове има и откровенни боклуци, като навсякъде ! Свестните да се чувстват поздравени ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SLAVIA

|
Пуснато на: Съб 12 Дек, 2009 20:52 Заглавие: |
|
|
JOPETO написа: | сдух мама ви деба сдрана. |
Ето за това говоря. Малко се засрамете, че и на вашия стадион сте гости и то от публиката на Славия!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SLAVIA

|
Пуснато на: Съб 12 Дек, 2009 20:54 Заглавие: |
|
|
bufibuf написа: | Не се карайте за глупости !
Дано стане като в нормалните европейски страни, всеки отбор да има прилично ядро от фенове и да си подкрепят отбора, а не да властва тая синьо-червена селяндурщина !
Бихме днес и ни е гот, нормално
Весели празници, тук има много свестни пичове има и откровенни боклуци, като навсякъде ! Свестните да се чувстват поздравени ! |
Прочети страници назад, после прочети мненията на двама ни и открий разликите! Честита победа!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ЖСК СОФИЯ

|
Пуснато на: Съб 12 Дек, 2009 20:55 Заглавие: |
|
|
SLAVIA написа: | JOPETO написа: | сдух мама ви деба сдрана. |
Ето за това говоря. Малко се засрамете, че и на вашия стадион сте гости и то от публиката на Славия!  |
Ти имаш някакъв сериозен пробблем ми се струва. Зададе си въпросите, получи отговорите, какво анализираш всяко мнение, не мога да разбера? Засегнат си от хамалския тон на някой от пишещите, ами ок каза им го, позабавлява се след победата ви, ами айде вече го давай малко по-спокойно.. _________________ "Когато публиката е малко, замисли се за причината!" - Никола Котков |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepi svoboda

|
Пуснато на: Съб 12 Дек, 2009 20:55 Заглавие: |
|
|
SLAVIA написа: | JOPETO написа: | сдух мама ви деба сдрана. |
Никога не може да сме гости срещу смешната ви публика,дори на божи гроб сме си домакини _________________ http://www.youtube.com/watch?v=eWOXgsBiRmI |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JOPETO
|
Пуснато на: Съб 12 Дек, 2009 20:56 Заглавие: Re: Много чудно защо... |
|
|
SLAVIA написа: | Metala написа: |
И по чикий, и по чикий... За това на терена се обърни към ония гелосани ташаци наречени за кратко "футболисти".За това на трибуните силно си се объркал...Както винаги.  |
Ти си един от лидерите тук доколкото знам, а падението ти е стигнало дотам, да не знаеш как се изписва дори думата "чикиИ". По отношение на публиката, поогледай репортажите с невъоръжено око и сам ще се убедиш. Да не говорим, че делегата на мача, не позволи да вкараме въпросните хореографии, след като даже полицаите разрешиха. |
ЕЙ ДЕБА И ДЕЛЕГАТА ДЕБА, ЛОШ ЧОВЕК. ЗА ДНЕСКА ТОЙ Е ВИНОВЕН ЧЕ СВЕТА НЕ ВИДЯ ХОРЕОГРАФИЯТА ЕВРЕЙСКА А ЗА ДРУГИТЕ ВИ МАЧОВЕ КОЙ НЕ РАЗРЕШИ ДА СЕ ПОКАЖЕТЕ НА СВЕТА. ШЕ ГИ ЕБА У ДЕЛЕГАТИТЕ.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JOPETO
|
Пуснато на: Съб 12 Дек, 2009 20:58 Заглавие: |
|
|
[quote="pepi svoboda"] SLAVIA написа: | JOPETO написа: | сдух мама ви деба сдрана. |
НИКОГА НЕ МОЖЕТЕ ДА СТЕ НАД НАС, ГЕНЕТИЧНО ВИ Е ЗАЛОЖЕНО ДА СТЕ ИЗТРИВАЛКАТА НА А ГРУПА. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vujeto

|
Пуснато на: Съб 12 Дек, 2009 20:58 Заглавие: |
|
|
ти нещо не ме разбра май или може би аз не съм се изразил много правилно и ако е така се извинявам.Това което имах предвид е че днешното така наречено МЛАДО ПОКЕЛЕНИЕ има агресия в себе си и след като я има във всички клубове дали то софийски или от провинцията , защо да не я използваме и понеже отбори като Славия и Локомотив не може да се мерят с цска и левски на тазя тема "БОЙ" защо да не се изразява между двата отбора , не можеш да отречеш че и вие имате хора които с радост биха сбили с нас както ние с тях , но въпросът е дали ви стиска и да не излизате всеки път с оправдание давам пример:
1.Днешния мач "полицията нямаше да ни даде"
2.Мача пре есента който беше "вие не тръгнахте"
3.Миналата година изкочиха 6-7 слависта на наши 3-4 момчета след което славистите бяха набити и оправданието "Буферите имаха ножове и те ни чакаха в храстите"
сам виждаш че само се оправдавате а АГРЕСИЯТА за бой винаги ще я ИМА _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SLAVIA

|
Пуснато на: Съб 12 Дек, 2009 21:03 Заглавие: |
|
|
Black&Red or DEAD написа: | SLAVIA написа: | JOPETO написа: | сдух мама ви деба сдрана. |
Ти имаш някакъв сериозен пробблем ми се струва. Зададе си въпросите, получи отговорите, какво анализираш всяко мнение, не мога да разбера? Засегнат си от хамалския тон на някой от пишещите, ами ок каза им го, позабавлява се след победата ви, ами айде вече го давай малко по-спокойно.. |
Аз ли да го давам по спокойно? Я погледни колегите си, какви ги редят? И кое беше неспокойното в тона ми! Не ми беше отговорено на въпроса, защо псуват вашите привърженици? Защото са жалки и безсилни, или защото не могат да изпъкнат с нищо пред белия отбор?! Не получих и отговор, къде и с какво обидих някой, за да бъда обиждан? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|