Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PILATA

|
Пуснато на: Нед 13 Сеп, 2009 19:12 Заглавие: ЛОКОМОТИВ СОФИЯ-Монтана-18.09.09-16ч |
|
|
по програма мача е събота,обаче последното инфо от Гонг:
Българският футболен съюз ще измести мача от шестия кръг на А група между Локомотив София и Монтана за петък от 16:00 часа. По първоначалната програма срещата трябваше да се играе в събота от 16:30 часа.
Дублиращите отбори на Локо София и Левски ще играят в понеделник от 17:00 часа в Надежда, а час по-рано първия отбор на железничарите ще има тренировка.
Снощи победителите от дербито с шампионите отпразнуваха успеха в столичното заведение „Гранд де Лукс”.
Двубоят от шестия кръг на А група между Славия – Сливен, който трябваше да се играе в петък, пък е изместен за събота от 16:00 часа, като на практика БФС разменя дните на двата двубоя.
пожеланието ми към БФС е да си намерат майстора най после,
очаквам убедителна победа над Монтана и да продължаваме да мечтаем....  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 13 Сеп, 2009 19:15 Заглавие: |
|
|
КОПЕЛЕ КАК МОЖЕ БЕ!!!!
Тия са престъпници бе!!! Тъкмо имахме шанс да понапълним трибуната, да се покефат малко и хора, и футбалери на резултатът от това което стана вчера...и сега петък!!! Не,не мога да го проумея!!!
П.С. За този мач ще имаме много работа. За повече инфо - скор в частния.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Нед 13 Сеп, 2009 19:17 Заглавие: |
|
|
мене ми е чудно само как това инфо се мета из нет пространството в неделя вечерта?
кой и кога взе решение? _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 13 Сеп, 2009 19:50 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | мене ми е чудно само как това инфо се мета из нет пространството в неделя вечерта?
кой и кога взе решение? |
Има кой, щото е окончателно!
Аре лабаво - после може да си ходите на село и на спа. Еби му майката и фенско реалити....  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pippo

|
Пуснато на: Нед 13 Сеп, 2009 23:57 Заглавие: |
|
|
2-0
Дано само не стане неко гаф,като с приятелките ни от Мездра |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fortinbras Гост
|
Пуснато на: Пон 14 Сеп, 2009 9:03 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | PILATA написа: | мене ми е чудно само как това инфо се мета из нет пространството в неделя вечерта?
кой и кога взе решение? |
Има кой, щото е окончателно!
Аре лабаво - после може да си ходите на село и на спа. Еби му майката и фенско реалити....  |
А бе мани друго, ами и малко време за възстановяване има.....големи тъпаци са от БФС!!!!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bugi_93

|
Пуснато на: Пон 14 Сеп, 2009 15:40 Заглавие: Значи |
|
|
Значи окончателно мача оства в Петък? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brun4ev
|
Пуснато на: Пон 14 Сеп, 2009 16:03 Заглавие: само локо -сф |
|
|
най лошото е че петък е много каръшки ден за отбора.по принцип винаги играем слабо или нещо не ни върви.и защо не е ясно по каква причина е сменен в петък някой ако знае да пише  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zaspalan Ultras Spirit
Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1678 Местожителство: Панелна Джунгла
|
Пуснато на: Пон 14 Сеп, 2009 16:03 Заглавие: |
|
|
Пфуууу верно вместо след тая победа да има маса ша има столче заеби  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Пон 14 Сеп, 2009 17:40 Заглавие: |
|
|
Makar,che men me ustroiva,zashtoto v petyk vecherta zaminavam za chujbina,e mega typo i selsko machove da se promenqt v posledniq moment.dosta hora rabotqt na grafik i vseki si pravi smetkata.nai-shokirashto e,che macha e ot 16:00 pri polojenie,che septemvri mesec machovete zapochvat normalno v 17:00.
otnosno poseshtaemostta ne e mnogo sigurno,che v sybota shteshe da ima s 100 dushi poveche zashtoto sa 4 poredni pochivni dni i sofia e prazna,no vse pak e neuvajenie kym fenovete,koito moje da sa 1000,100,10 ili samo az.
I mi e mnogo stranno kak taka slaviq i sliven sa se syglasili da igraqt na nashta data a nie na tqhnata i kakva e polzata ot tova,kakto za nas taka i za televiziqta,taka i za bfs?
pone pri pobeda shte mojem da izlezem makar i za malko na pyrvo mqsto _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ra4mO

|
Пуснато на: Пон 14 Сеп, 2009 17:42 Заглавие: |
|
|
Наще са се съгласили за пари да ни преместят мача ... надали може ей така да си сменят часовете ...
пс. Търо, ако не ти бачка флекстайпа, ходи в абв пощатата си и си превеждай от там на кирилица ! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ra4mO

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Medala

Регистриран на: 20 Апр 2007 Мнения: 520 Местожителство: http://pins-scars-collector.page.tl/
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Пон 14 Сеп, 2009 19:46 Заглавие: |
|
|
16:00 _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 14 Сеп, 2009 19:48 Заглавие: |
|
|
Ra4mO написа: | http://sportni.bg/?tid=40&oid=2530890&cid=11237
 |
Кой по дяволите си ти че Локо ще ти сверява часовника?
Локо ще те ебе в гъза без смазка,дееба сърбежа убит .
мача е от час да си ебе пипера . _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|