|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ra4mO

|
Пуснато на: Чет 27 Авг, 2009 10:03 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Ми другия начин е да пребием всеки клес който храни и това е. Аз не знам докога трима гашници ще продължават да ни излагат като публика!  |
Реално и това не е проблема защото дори и на домакинстките мачове,където сме разделени пак после има "за кво ни псувате" ... заебете ги тия футболисти ... кви са ми да им се обяснявам ... посерковци ... _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Чет 27 Авг, 2009 11:55 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Ми другия начин е да пребием всеки клес който храни и това е. Аз не знам докога трима гашници ще продължават да ни излагат като публика!  |
Да не говорим и за други лица, къде идват на мач да "си правя к'вот си искам". Знаете много добре кои сте. Първо между нас не си ли въведем тоя ред, клес ще могат само да ни се смеят в лицата. Иначе съм твърдо ЗА едно такова генерално разграничаване от Кюспе Хуулз. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 27 Авг, 2009 12:25 Заглавие: |
|
|
pa®tci написа: | Metala написа: | Ми другия начин е да пребием всеки клес който храни и това е. Аз не знам докога трима гашници ще продължават да ни излагат като публика!  |
Да не говорим и за други лица, къде идват на мач да "си правя к'вот си искам". Знаете много добре кои сте. Първо между нас не си ли въведем тоя ред, клес ще могат само да ни се смеят в лицата. Иначе съм твърдо ЗА едно такова генерално разграничаване от Кюспе Хуулз. |
Няма да повтарям за хиляден път че докато не се консолидираме тарторите и не въдворим ред в тая агитка ще си има секви елементи дето си праат каквото си искат.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|
|