Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
brat4eda

|
Пуснато на: Сря 19 Авг, 2009 8:51 Заглавие: |
|
|
бастуни не знам но по една бухалка,топка и лента ще им отива идеално  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fortinbras Гост
|
Пуснато на: Сря 19 Авг, 2009 12:42 Заглавие: |
|
|
fen53 написа: | Балдо Леймъра, хахахахахахахах, много ми хареса!!! Форти, пускай ги повече таквизи!!!  |
Включвам се тук, за да кажа, че днес случайно срещнах Окука в МОЛ-а на Стамболийски!!! Страшен пич-10 минути си приказвахме и то по негово желание! Естествено не сме навлизали в подробности, но е то какво обменихме като мисли: аз му казах, че всички фенове на отбора са зад него и го подкрепяме, а той благодари още веднъж за подкрепата, включително и за тапета. Аз изразих надежда, че тази година ще успеем да се класираме за евротурнирите, а той каза: Дано! също така каза, че има голям проблем със защитата и вратаря - това означава, че пичът е абсолютно наясно с проблемите. Също така каза, че липсват Ванята и Станкович, като и двамата според него са щели много да заздравят отбраната. За вратара каза, че това също е слабо звено и че ще се мисли за промяна. Аз му казах, че малчо е велик и че е хубаво, че той се връща и дано да играе добре-той каза, че е чувал за Малчо и му е гледал записи и със сигурност ще го използва като плеймейкър, ако подпише с нас. Говорихме си и за нещата от живота.....направи ми впечатление на много отворен и заман човек, изобщо не е надут! И едно любопитно нещо за него: Окука е завършил право в Белградския университет, но просто никога не е практикувал! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ra4mO

|
Пуснато на: Сря 19 Авг, 2009 12:48 Заглавие: |
|
|
впрочем явно мн често ходи из моловете ... по клипове го гледаме, сега ти си го видял пак ...
пс. Малчо е велик !  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Сря 19 Авг, 2009 13:26 Заглавие: |
|
|
|
 |
Medala

Регистриран на: 20 Апр 2007 Мнения: 520 Местожителство: http://pins-scars-collector.page.tl/
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
valdes Гост
|
Пуснато на: Чет 20 Авг, 2009 14:10 Заглавие: |
|
|
fortinbras написа: | fen53 написа: | Балдо Леймъра, хахахахахахахах, много ми хареса!!! Форти, пускай ги повече таквизи!!!  |
Включвам се тук, за да кажа, че днес случайно срещнах Окука в МОЛ-а на Стамболийски!!! Страшен пич-10 минути си приказвахме и то по негово желание! Естествено не сме навлизали в подробности, но е то какво обменихме като мисли: аз му казах, че всички фенове на отбора са зад него и го подкрепяме, а той благодари още веднъж за подкрепата, включително и за тапета. Аз изразих надежда, че тази година ще успеем да се класираме за евротурнирите, а той каза: Дано! също така каза, че има голям проблем със защитата и вратаря - това означава, че пичът е абсолютно наясно с проблемите. Също така каза, че липсват Ванята и Станкович, като и двамата според него са щели много да заздравят отбраната. За вратара каза, че това също е слабо звено и че ще се мисли за промяна. Аз му казах, че малчо е велик и че е хубаво, че той се връща и дано да играе добре-той каза, че е чувал за Малчо и му е гледал записи и със сигурност ще го използва като плеймейкър, ако подпише с нас. Говорихме си и за нещата от живота.....направи ми впечатление на много отворен и заман човек, изобщо не е надут! И едно любопитно нещо за него: Окука е завършил право в Белградския университет, но просто никога не е практикувал! |
Много яко, и на мен ми прави впечатление на пич Дано футболистите се стегнат и ще има три поредни победи(да не казвам четири че това Окука го може ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fen53

|
Пуснато на: Пет 21 Авг, 2009 15:35 Заглавие: |
|
|
То дето четири, там и пет!!!  _________________ ИСТИНСКИЯТ ФЕН СЛЕДВА, ПОДКРЕПЯ И ПИЕ ЗА ОТБОРА СИ НАВСЯКЪДЕ!!! BICEMO JACИ!!! Д. ОКУКА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cveti_92

Регистриран на: 20 Авг 2007 Мнения: 295 Местожителство: там където сме ние-ДЯВОЛЪТ е на свобода !
|
Пуснато на: Пет 21 Авг, 2009 19:55 Заглавие: |
|
|
АЕ Дано да ги бие ме тия ментета .....
Има само един Локомотив и това е Локомотив София  _________________ ♥МОМИЧЕ С ЧЕРВЕНО -ЧЕРНО СЪРЦЕ♥ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
valdes Гост
|
Пуснато на: Пет 21 Авг, 2009 20:13 Заглавие: |
|
|
fen53 написа: | То дето четири, там и пет!!!  |
Колкото повече...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Съб 22 Авг, 2009 0:19 Заглавие: |
|
|
Значи призиви,коментари, али,бали. Ходене на мача и подкрепа му е майката. Другото е плява. Само че като знам колко хора пак ще предпочетат собственото си спокойствие гарнирано със солидна доза оправдания просто ми се повръща.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brun4ev
|
Пуснато на: Съб 22 Авг, 2009 14:31 Заглавие: само локо |
|
|
аз мисля че в най скоро време отбора ще вдигне доста оборотите-най жалкото е само имаме сериозни контузии в защитата и от там много се баркат нещата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DODKO32 Гост
|
Пуснато на: Нед 23 Авг, 2009 19:07 Заглавие: |
|
|
аиде по4ваме ги много се 4увахте от радиото дори и коментатора поздрави подкрепата ви  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fortinbras Гост
|
Пуснато на: Нед 23 Авг, 2009 19:40 Заглавие: |
|
|
DODKO32 написа: | аиде по4ваме ги много се 4увахте от радиото дори и коментатора поздрави подкрепата ви  |
ЧЕСТИТА ПОБЕДА!!! МАКАР И КЛИЗМАТИЧНА!!! НЕКА НЕКОЙ ДА НАПИШЕ НЕЩО КАК ВИДЕ МАЧА, КОЙ КАК ИГРА И Т.Н. Ясно е, че И.Т. след като е казал след мача, че го е срам от отбора нещата не са добре, ама все пак .....  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krasi

|
Пуснато на: Нед 23 Авг, 2009 22:17 Заглавие: |
|
|
Sram!!! Dobre, 4e bihme! Ne iskam pove4e da gledam takuv Lokomotiv! Da se stqgat, za6toto polojenieto ne e rozovo! Neam kirilica! ! Podkrepata be6e na dobro nivo!  _________________ ЛОКОМОТИВ ЗА НАС Е ВСИЧКО!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ra4mO

|
Пуснато на: Нед 23 Авг, 2009 22:48 Заглавие: |
|
|
Добра подкрепа, доволно ...
За мен мача беше вързан ... дано не съм прав ...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|