Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Сря 12 Авг, 2009 17:38 Заглавие: |
|
|
да има няколко нови артикула _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DODKO32 Гост
|
Пуснато на: Сря 12 Авг, 2009 20:38 Заглавие: |
|
|
ами имали ниакои които може да ми продаде или изпрати фанелка на локото , опитвам от толкова време да си намериа ама все не мога |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DODKO32 Гост
|
Пуснато на: Сря 12 Авг, 2009 20:41 Заглавие: |
|
|
от провинзиата е по4ти немеслимо да се намери , знам 4е това не е по темата ама как да влезна ж този 4астен които постоианно го споменавате  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rumi Гост
|
Пуснато на: Сря 12 Авг, 2009 21:41 Заглавие: |
|
|
Много голями разбирачи се намериха, как може да говорите, че О.Боклука е голям треньор този не може да си нареди състава, как може на резервната скамейка да седят млади можещи момчета, а в същото време сърбите не могът да направят нищо и всеки мач са титуляри. Не само Димо, който от години се мъчат да го продадът, също така и Караджинов е пълна дупка не знам защо отново го взеха имайки достатъчно халфове не видях и г-н Камбуров да направи нещо, защо хулите само Балдовалиев. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dani_svoboda
Регистриран на: 01 Авг 2009 Мнения: 85 Местожителство: sofia grada golqma
|
Пуснато на: Чет 13 Авг, 2009 2:05 Заглавие: |
|
|
neznam to v petak 6te si pokaje
az poznavam ediniqt ot sustava na svoge ama tva ne e ot zna4enie
v petak sum na lice s o6te 2 novi populneniq malki sa ama sa zapaleni da stavat ULTRSI
ne mi se surdete prosto moyta 6tayga ne e kililizirana i nqma kak da pi6a na kirilica
mnogo se izvinqvam za koeto mersi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Veskoloko

|
Пуснато на: Чет 13 Авг, 2009 6:09 Заглавие: |
|
|
Додко,пиши ми на мен аз имам една и ще ти я пратя но пиши адреса  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 13 Авг, 2009 9:16 Заглавие: |
|
|
DODKO32 написа: | от провинзиата е по4ти немеслимо да се намери , знам 4е това не е по темата ама как да влезна ж този 4астен които постоианно го споменавате  |
Ми ти оди още по другите сектори и че видиш частен у шестак. И аре стиа с тая фанелка. Това ли е най-важното? В това ли се заключава едното фенство?
Румиии...да не си гадже на някой от юношките? Щото тия ако на терена се бореха така за топката, както в Син Сити за мацките, щеше някой да ги забележи. Но тук затова е форум, за да има сблъсък на различни мнения.
Дани - ефала брато. Така треа. Зарибявка и водене на нови хора. Ще се видим утре.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pussy_killah Гост
|
Пуснато на: Чет 13 Авг, 2009 9:29 Заглавие: |
|
|
Rumi написа: | Много голями разбирачи се намериха, как може да говорите, че О.Боклука е голям треньор този не може да си нареди състава, как може на резервната скамейка да седят млади можещи момчета, а в същото време сърбите не могът да направят нищо и всеки мач са титуляри. Не само Димо, който от години се мъчат да го продадът, също така и Караджинов е пълна дупка не знам защо отново го взеха имайки достатъчно халфове не видях и г-н Камбуров да направи нещо, защо хулите само Балдовалиев. |
Руми как точно реши че Окука не е треньор или както там ти го наричаш.Имам един въпрос към тебе.Искам да ми кажеш през последните 10 години от всички тренери минали през ЛОКОМОТИВ,при кой от тях отбора е играл красив,нападателен и резултатен футбол.Освен при ОКУКА. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dani_svoboda
Регистриран на: 01 Авг 2009 Мнения: 85 Местожителство: sofia grada golqma
|
Пуснато на: Чет 13 Авг, 2009 10:38 Заглавие: |
|
|
ma4kay 6okoladite ale aleeee!!!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Чет 13 Авг, 2009 11:18 Заглавие: |
|
|
значи подкрепа за Локомотив 90 минути -няма как да е иначе.Беза псувни и глупости.Дига се плакат за О'гега и тва е...
Ако не дай боже се издънат или играят ганкиното след мача пред съблекалнята и те така.  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zaspalan Ultras Spirit
Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1678 Местожителство: Панелна Джунгла
|
Пуснато на: Чет 13 Авг, 2009 11:31 Заглавие: |
|
|
тоя Додко дебелака едно си бае въобще не е в час с реалния живот
Руми ти си кромид мозък като средносатическия локомотивец анцук плетенярки ч00% слушаш чалга и така направо напусни този форум няма да намериш съмишленици БАН  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rumi Гост
|
Пуснато на: Чет 13 Авг, 2009 11:55 Заглавие: |
|
|
pussy_killah
Първо искам да се извиня за грешката при фямилията на г-н Окука не съм искалда го наричам така в началото когато прочетох визитката му много се зарадвах, че ще направим нещо по добро
Отговарям ти, че не съм толкова голям и не мога да ти отговоря за треньор, който налага нападателен футбол за последните 10 / десет години/, но пък не знам какво разбираш под нападателен футбол за мен това са отбелязаните голове, например при г-н Грозданов когато играеше Генков мисля, че тогава също се играеше нападателен футбол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rumi Гост
|
Пуснато на: Чет 13 Авг, 2009 12:00 Заглавие: |
|
|
Заспалан, дали съм кромит мозък или / пропит мозък/ не знам, но не си познал не обичам чалга музика и съм много по локомотивец отколкото ти си мислиш и това, че имам по друго мнение не значи, че трябва да ме наричаш с епитети без да ме познаваш, мисля, че трябва да си имаме уважение един към друг. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 13 Авг, 2009 12:07 Заглавие: |
|
|
Аре стига се яли бе!
И още нещо малко в страни. Утре ни е първи домакински мач за сезона. Постарайте се всички да дойдете на стадиона формени - с тениски на клуба или групировките,летни шалове и т.н. Щото да не гледам пак картинки с джапинетки, плетньовки, влечки, хавайки, ризки с много надписчета или потничeта DIESEL и да трябва да драйфам върху преносителите им. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amorkata
|
Пуснато на: Чет 13 Авг, 2009 21:52 Заглавие: |
|
|
milanelo_1929 написа: | fen53 написа: | Форти, прави ми впечатление, че само се коментира защитата и вратаря, като ще добавя че по принцип сте прави. Но защо не коментирате, че до 10мин. трябваше да водим с 3:0, а защитата ли трябваше да вкара тези голове??? Това недоразумение Балдо да сяда на пейката, преди да го продадат някъде за жълти стотинки, както и селянчето от Павликени - Димо. Не искам да спестя критики и към Звезделин Камбуров, защото точно тези тримата плюс положението на Дяков решаваше мача в наша полза и то с разлика!!! А не сега заралии да ни се подиграват, независимо че с тази игра изпадат и след 7-8кръга ще имат 5-6т.!!! Мисля, че Илиян Гаров вече е титуляр, в центъра на защитата - Кайо и Рендето, отдясно - Бандата, а на вратата - Десняшки. Наблюдавам също, че отборът прави куркапан, както на Окука, така също и на негрото, заради Списич, защото сега и той сяда на пейката. Ако второто полувреме играеха повече с негрото, той сам щеше да реши мача!!! Ама не - Димо та Димо, дееба лекето селско!!! Ама и той сяда пейката за сметка на Златински. За Балдовалиев нямам думи - по добре нищо, отколкото да го плювам, защото ще пиша сигурно цяла нощ!!! Аре стига, че вдигнах кръвното!!! Ако съм на Окука ще ги разпилея тези неблагодарници и звезди!!!  | АЙДЕ ПО СПОКОЙНО С ДИМО  |
Димо е тъп като гълъб! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|