Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vujeto

|
Пуснато на: Пон 15 Юни, 2009 18:25 Заглавие: |
|
|
Casual написа: | Разбрах че е имало опити за танци с евреите ...  |
правилно си разбрал ама само ОПИТ имаше те ушаците беха колкото двете агитки всезти заедно  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 16 Юни, 2009 0:18 Заглавие: |
|
|
Casual написа: | Разбрах че е имало опити за танци с евреите ...  |
Имаше,но объркаха стъпките...Евреите танцуват една напред,много назад.Нарочно си паркирах колата на 30 метра от техното кафе.След мача отиваме 5 човека да оставим знамената и да ги карам после. Както се каза преди това се опитаха да се напраат на отворени на един човек но като видяха тълпата се дръпнаха.Обаче отидохме до колата и гледам трима стоят отзад, а другите като ни надушиха тръгнаха от кафето към нас. Бързо метнах торбите в багажника и вече ония на 10 метра. Некъф паляк 30 кила с акордеон в ръцете с фанелка на Slayer почна да ме храни и да ми вика отдалеч...и се засилва към мен. Викам си..."Тоя ще е първия". Казах на наще да стоят периметър около колата и го гледам ония как налазват. Метрите станаха 5..и тогава измъкнах едноцоловата сурвачка дето имах 4 такива в багажника приготвени. Да видиш как замръзнаха само оня дришльо реши да се праи на Батман...ама тогава довтаса Ушев и ме накара да прибера тръбите и да напраа обратен, за да "нямало последствия"...Язък..щеше да има яко адреналин...
Иначе за мача какво да кажа - посредствен завършек на един постен за мен сезон. Вместо да изпратим шампионата с фойерверк,ни загасна пиратката и стана свещ на олтара на еврейските легенди. Като ги знам ония какви са хронисти...след 10 години този мач ще се преразказва като как те с 9 човека на средна възраст 14 и 2/3 години са удържали на половината национален и голмайстора.
А и като агитка пълна излагация. Сумай си народ си беше турил тоя мач на кура. Изводите са си за нас...Дано си ги направим на време.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cveti_92

Регистриран на: 20 Авг 2007 Мнения: 295 Местожителство: там където сме ние-ДЯВОЛЪТ е на свобода !
|
Пуснато на: Вто 16 Юни, 2009 7:57 Заглавие: |
|
|
Есения сезон ни беше слаб,проления почнах ме добре ,но накрая някой мачове ни объркаха плановете ...а можеше да сме 3-ги.
От друга страна щом юношите на славия ни изравняват ,за ква европа да говорим....
АЕ до другия сезон дано той е по успешен и дай боже най-накрая да станем шампиони !  _________________ ♥МОМИЧЕ С ЧЕРВЕНО -ЧЕРНО СЪРЦЕ♥ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Slavistche Гост
|
Пуснато на: Вто 16 Юни, 2009 10:09 Заглавие: |
|
|
метълче докога ще се вкарваш в някви филми бе мен
тия историйки всеки път си ги пишеш и презъсдаваш,не знам сигорно само цвети 92 ти се връзва...или най-много мисма  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 16 Юни, 2009 10:12 Заглавие: |
|
|
Mалък, аз съм по тия стадиони отпреди филмарската ера, така че аре не ме бъркай с другарчетата си от съседния клас. Факт е че ако не беха куките щеше да стане доста интересно, щото някои се барат големи куражлии преди да видят дебелия край...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Slavistche Гост
|
Пуснато на: Вто 16 Юни, 2009 10:18 Заглавие: |
|
|
е и ти си куражлия,щом вадиш едноцоловата сурвачка дето си имал,срещу терминатор които бил 30 кила по твой думи заедно с акордеона  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepi svoboda

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 16 Юни, 2009 10:27 Заглавие: |
|
|
Slavistche написа: | е и ти си куражлия,щом вадиш едноцоловата сурвачка дето си имал,срещу терминатор които бил 30 кила по твой думи заедно с акордеона  |
Тоя смехар не знам защо се засили и после някакси се озова на другия тротоар и оттам хранеше. Он ми беше през кура. Само че откъм кафето идваха поне едно 10 човека. Зад мен имаше още трима...помня че имаше един дебелак от тях дето пиеше бира и гледаше като натровен. А и съм убеден че дори и да беше станало нещо щехте да дадете задна мноо бързо...познаваме се...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Slavistche Гост
|
Пуснато на: Вто 16 Юни, 2009 10:39 Заглавие: |
|
|
не знам кой познаваш,ама както съм казвал преди мечтите са безплатни,тия можете да си ги говорите винаги и да пресъздавате случките...а и май щях да те видя ако наистина си бил паркирал на мястото което си мисля |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 16 Юни, 2009 10:40 Заглавие: |
|
|
принципно това са много тъпи пре/разкази и обяснения,остай ги да пасЪт,ако не ходиме с минохвъргачки ше ни чупат секи път.
Жалкото е че тва "дерби"събира по малко народ от дрбито между Лозен и Верила(равно поле),а тези два отбора не заслужават подобен смех . _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 16 Юни, 2009 10:54 Заглавие: |
|
|
Slavistche написа: | не знам кой познаваш,ама както съм казвал преди мечтите са безплатни,тия можете да си ги говорите винаги и да пресъздавате случките...а и май щях да те видя ако наистина си бил паркирал на мястото което си мисля |
Вие ли ми говорите за мечти. Последно по темата - бях паркирал точно пред ресторанта на булеварда...не му знам името...един бял беше....
Аз друго искам да питам. Уж нали сте вече много напред, уж две групировка "Стара скуола" и "Бой с чанта" Как така стана че като ви поведохме 2:0...изчезнахте за секунди...спря всякво пеене и в секторчето ви останаха 10 души, които само нещо кълняха...И беше голям майтап при изравнителния гол как се образувахте от нищото...затърчахте се отсекъде ама буквално като мишоци и почнахте да се радвате. Беше мноо смешно отстрани, а даже некви малки от средата на сектора куките не ги пуснаха да се "присъединят". Що така бе,Миме? Или викаме само като бием?  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krasi

|
Пуснато на: Вто 16 Юни, 2009 10:59 Заглавие: |
|
|
За тоталната излагация за 80 годишнината правихте ли нещо, плакат ала бала? Не трябва така да го оставяме този проблем! Наистина това беше мега резил и граничи с престъпление.........думи нямам!!  _________________ ЛОКОМОТИВ ЗА НАС Е ВСИЧКО!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 16 Юни, 2009 11:04 Заглавие: |
|
|
krasi написа: | За тоталната излагация за 80 годишнината правихте ли нещо, плакат ала бала? Не трябва така да го оставяме този проблем! Наистина това беше мега резил и граничи с престъпление.........думи нямам!!  |
Бе копеле какви плакати какви 100 лева??? Сички им беше толко през кура че не знам дали ме разбираш. Мислех нещо малко корео така да вдигнем духа на момчетата - кур! Отидох сам 11 часа на стадиона, направих си плакатите, оправих си знамената и паната...всичко минава и само гледа като пребозало... И накрая дори оставих кореото в колата..то при тая посещаемост няма смисъл...
Трагичната истина е че на никой не му пукаше за тоя мач. Кой на сватба, кой на кръщене, кой на вила, кой на майка си у путката Дерби..да,да...И после Шанко смехурана ми вика "Абе къде са нашите плакати"?  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bufibuf Гост
|
Пуснато на: Вто 16 Юни, 2009 12:02 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | принципно това са много тъпи пре/разкази и обяснения,остай ги да пасЪт,ако не ходиме с минохвъргачки ше ни чупат секи път.
Жалкото е че тва "дерби"събира по малко народ от дрбито между Лозен и Верила(равно поле),а тези два отбора не заслужават подобен смех . |
Тва е най-смисленото нещо което прочетох, но вината не е в нас. Ние сме последните мохиканти, след нас и потоп. Апатията сред феновете на тия два отбора е някаква космическа величина.
Абсурдно ми звучи две групи от по 30-50 човека да се унищожават и да се борят за доминация, каква доминация ?? Това е все едно 2-ри А срещу 2-ри Б. Та вие двете агитки се познавате по имена, физиономии, знаете кой къде работи и родословното дърво на фамилията.
Поне има нещо хубаво и то е, че макар и малко сме колоритни и запомянщи се. Черно Море, Пирин, Монатана, Нефтохимик всякакви отбори-градове макар и голяма бройка изглеждат комични.
Мача не беше лош, публиката беше , весело лято ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ra4mO

|
Пуснато на: Вто 16 Юни, 2009 15:21 Заглавие: |
|
|
Аз не мога да ги разбера тия кой кой бил, кой се насрал ...
който има мераци да се бие да си организират боища и да си ходят, има и боксови зали ...
важното е че става все по-смешно и по-смешно положението с публиката ...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|