Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
pepi svoboda

|
Пуснато на: Пон 11 Май, 2009 10:17 Заглавие: |
|
|
От такива мачове няма никакъв смисъл. Дано да изпаднат тия смехурковци и никога повече да не се върнат в "А" група. Беше страшна жега и на мен направо ми стана лошо по едно време. Абе като цяло гаден мач и гадна екскурзия а тия боклуци Черно море взеха вече 3 или 4 мача с гол в последната минута. Нема такива късметлии, еби му маиката  _________________ http://www.youtube.com/watch?v=eWOXgsBiRmI |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kudravia

|
Пуснато на: Пон 11 Май, 2009 10:27 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Тука май некой си проси бана. Ама както и да е.
Редко безмислен мач, в който наще нещо нищо не правеха. Вместо да им пишем една десетка на тия смешкари им дадохме да вкарат два гола...
Интересното обаче предстои...
И как изгорях яко дееба.  |
кой те кара да си излагаш шкембака на слънцето  _________________ How deep do you believe? NIИ
ЧЕСТТА И ВЕРНОСТТА НЕ СЕ ПРОДАВАТ ! ! ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 11 Май, 2009 11:47 Заглавие: |
|
|
в тоя утепан Благоев село съм ходил повече пъти от колкото на Герена и на Армията ,дееба гнусния катун че и чак се изгубихме по чукарите уж пътя за стадиона и изведнъж свърши и некви мангали перяха килим на улицата директно ...
там не Симитли домакинстваха ,не Сандалски, не Петрич,не катунци,дано никога повече села от тоя шибан край не играят в А група.
Уникално тъп и утрепан мач и безмислен,тея чикии ние миналата година ги оставихме а А група,защо ли?
много хора за тва подобие на футбол,слънчице,семчици,слънчеви бани и прочие . _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Пон 11 Май, 2009 15:25 Заглавие: |
|
|
Просто немам думи,за тоя мач.То и контрола не беше.Просто трябваше да се отбие номера.Наще вкараха 3 гола и буквално спряха,за което донекъде ги оправдавам.В тая жега можеше и припаднали да има.Просто акъла не ми побира как дават такива мачове по телевизията,и заради нея да се играе на обед
И при това положение как да накараш някой да вика.На мен лично в 55тата минута ми стана лошо и ходих да се плискам с вода
И въпреки всички тези неща се получи сносна агитка според мен _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krasi

|
Пуснато на: Пон 11 Май, 2009 20:31 Заглавие: |
|
|
Безсмислен, мач като подкрепата беше на доста прилично ниво! Попяхме доволно, някои хора поизгоряха и така.......! ! Дано повече никога не играеме не тоя шибан баир, защото ми писна! Предпочитам в Бургас и Варна, честно!  _________________ ЛОКОМОТИВ ЗА НАС Е ВСИЧКО!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|