Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 24 Мар, 2009 10:51 Заглавие: Локомотив (СФ)- Черноморец Бс- 4.04.09 13.00 часа |
|
|
следващия мач на Машината е срещу Черноморец на Бала...
най после мач в събота дано се съберем повече хора и пак да вкараме 3-4 гола .
На тея треньор им е Красимир Балъков,не че нещо големо страшилище са станали,иначе този е последния който уважавам от т.н. "Американско поколение",другите се изпедерастиха,прошмъркаха - кур за тех...
очаквам труден мач и да бием с 2 гола разлика... _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ЖСК СОФИЯ

|
Пуснато на: Вто 24 Мар, 2009 11:20 Заглавие: |
|
|
С риск да се повторя ...дано да бием с игра!!! Това ще ми бъде първият мач, който ще мога да посетя за тази година(всички в БФС да умрат до час!) и ако се закучи си тръгвам, щото до момента отбора е без забележка _________________ "Когато публиката е малко, замисли се за причината!" - Никола Котков |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brat4eda

|
Пуснато на: Вто 24 Мар, 2009 11:57 Заглавие: |
|
|
от тоя мач в продължение на 5 кръга/домакинства на черно море , локо пд и гостуване ва левски и литекс/ ще се разбере накъде ще одиме нагоре или си останеме на същото место където сме в момента
с тия контузии не може да събереме и група за мача с черноморец дано надупчиме новия им вратар със заплата 10 бимбереци ама зелени на месец |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Вто 24 Мар, 2009 11:59 Заглавие: |
|
|
На всяка цена трябва да вземем мача и да има настроение сред агитката.За този мач идват и Австрийците _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Вто 24 Мар, 2009 12:03 Заглавие: |
|
|
Ето и вечния баланс между двата отбора
1,2,0 6:2
единствената ни победа е 4:0 миналия сезон есента когато Кайо вкара и четирите гола
двата хикса са по 1:1 като гост съответно инкасирани в Бургас и Сливен
Забележка:Черноморец Бургас е основан през 2006 година,когато взима лиценза на Вихър Айтос и няма нищо общо с автентичния Черноморец,чиито права се държат от Дражев и който в момента не съществува _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fen53

|
Пуснато на: Вто 24 Мар, 2009 13:04 Заглавие: |
|
|
Дано им се уттепаме с разлика, защото спомняте ли си есента в Сливен онзи педераст съдията, дето изгони Балдо, а после им свири дузпа в 93мин. за да изравнят, а те се радваха все едно са станали европейски шампиони. Аре пак 4-5 парцала в кошницата!!!  _________________ ИСТИНСКИЯТ ФЕН СЛЕДВА, ПОДКРЕПЯ И ПИЕ ЗА ОТБОРА СИ НАВСЯКЪДЕ!!! BICEMO JACИ!!! Д. ОКУКА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepi svoboda

|
Пуснато на: Вто 24 Мар, 2009 16:49 Заглавие: |
|
|
fen53 написа: | Дано им се уттепаме с разлика, защото спомняте ли си есента в Сливен онзи педераст съдията, дето изгони Балдо, а после им свири дузпа в 93мин. за да изравнят, а те се радваха все едно са станали европейски шампиони. Аре пак 4-5 парцала в кошницата!!!  |
Е как нема да се радват. Даже и Манчестър Юнаитед не бие толкова убедително като нас, абе големи сме  _________________ http://www.youtube.com/watch?v=eWOXgsBiRmI |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 25 Мар, 2009 16:17 Заглавие: |
|
|
Значи не знам крокодилите на терена как ги виждат нещата, ама ние като публика треа да си направим празник от тоя мач, както и да го гледаме. А предпоставките са добри - отборът мачка, мачът е за пръв път от месец в почивен ден, да се надяваме че времето ще е гот, Балъка е треньор на тия ( а днес се разбра че Фреди Бобич им станал технически ) и т.н. , и т.н.
От наша страна - австрийците ще са тук., Силистрата по всяка вероятност също, Боби Кура каза че ще е на линия---очертава се веселие.Така че дайте да се мобилизираме и да направим яка атмосфера. За подробности -> частния.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kudravia

|
Пуснато на: Сря 25 Мар, 2009 16:31 Заглавие: |
|
|
В събота над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време; вятърът от гозапад и юг ще се усили и температурите ще продължат бързо да се повишават.  _________________ How deep do you believe? NIИ
ЧЕСТТА И ВЕРНОСТТА НЕ СЕ ПРОДАВАТ ! ! ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 25 Мар, 2009 16:34 Заглавие: |
|
|
Kudravia написа: | В събота над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време; вятърът от гозапад и юг ще се усили и температурите ще продължат бързо да се повишават.  |
Тва е след 10 дена бе, Празников!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VOJDA

|
Пуснато на: Сря 25 Мар, 2009 16:45 Заглавие: |
|
|
Задължителна победа!!! ЛОКО НАПРЕД-НИЕ СМЕ С ТЕБ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kudravia

|
Пуснато на: Сря 25 Мар, 2009 16:57 Заглавие: |
|
|
имам агенти с дългосрочни виждания  _________________ How deep do you believe? NIИ
ЧЕСТТА И ВЕРНОСТТА НЕ СЕ ПРОДАВАТ ! ! ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fen53

|
Пуснато на: Сря 25 Мар, 2009 18:31 Заглавие: |
|
|
А бе, Къдравелка, оти пак пуснахте зимата да се върне, "с временни прекъсвания"???  _________________ ИСТИНСКИЯТ ФЕН СЛЕДВА, ПОДКРЕПЯ И ПИЕ ЗА ОТБОРА СИ НАВСЯКЪДЕ!!! BICEMO JACИ!!! Д. ОКУКА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
boxera Гост
|
Пуснато на: Сря 25 Мар, 2009 18:47 Заглавие: Браво !!! |
|
|
След известно прекъсване ,най-великия ФЕН се завръща за ма4а с акулите - Боксера will back !Ще съм налице и очаквам да стане истински празник за всички нас. Метъла требва да черпи ,Младен и Търо също .Австрийците не ги знам добре но след задължителна победа те също треа да 4ерпат аххахахаахах. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepi svoboda

|
Пуснато на: Сря 25 Мар, 2009 19:38 Заглавие: Re: Браво !!! |
|
|
boxera написа: | След известно прекъсване ,най-великия ФЕН се завръща за ма4а с акулите - Боксера will back !Ще съм налице и очаквам да стане истински празник за всички нас. Метъла требва да черпи ,Младен и Търо също .Австрийците не ги знам добре но след задължителна победа те също треа да 4ерпат аххахахаахах. |
ГОЛЕМ СИ БОКСЕР!!!  _________________ http://www.youtube.com/watch?v=eWOXgsBiRmI |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|