Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
venci

|
Пуснато на: Вто 28 Ное, 2006 23:40 Заглавие: |
|
|
Ей добре,че сте го дръпнали с тоя нет на бтк кой знае колко псувни сам отнесал :cry: то не бе забиване то не бе чудо,ама добре,че бе и сина ми та са оправя с тия програми за конвертиране.Благодарете и на ВОЖДА ,че си даде юзъра и паса ,за да го кача в дата.бг.Утре пращам касетката ,че днес не бях на работа ,защото предполагам качеството е кофти. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 28 Ное, 2006 23:45 Заглавие: |
|
|
Значи толкова не съм се смял от сърце не знам откога,а кадрите след трето полувреме направо къртат мивки :lol: :lol: "Аз съм ЕМ СИ Камен и Спин Доктърс се изкачват още едно място :lol: :lol: :lol:
и клипа на 2 ънлимитид ме върнаха направо в 8 клас :shock:
хахахахаха а ризката на Жоро Донков направо цепи мрака :lol:
Рачме за тея години бехме извадили невероятна агитка,ма и мноо майни имаше може би над 2000 души,ма бая бой хапнаха след това......... :twisted: _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Вто 28 Ное, 2006 23:56 Заглавие: |
|
|
ей айде стига сте се смяли с тия дискохитове....заради тях да изтрия и касетката...бях на едно кръщене и заръчах на един приятел да ми запише ма4а,а той забравил и после...гузен ми записал репортажите и накрая за десерт тия музики да ги еба :twisted: _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Сря 29 Ное, 2006 0:00 Заглавие: |
|
|
е ми са сетих то има ли говор в предаването от Трето полувреме и след това 8) _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Сря 29 Ное, 2006 0:02 Заглавие: |
|
|
Не бе аз исктрено си се кефа,връщат ме в безгрижното детство [smilie=coolup.gif] .........
машината за хитове ще гостува на техно маняците......хахахаха тва 2 ънлимитид е ебати и техното........
Мани майтапа ,мноо ценни кадри са тва..........тенкс...... 8) _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Сря 29 Ное, 2006 0:05 Заглавие: |
|
|
А бе ай гледайте репортажа от мача,ще станете диско маниаци :shock: :shock: :shock: _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Сря 29 Ное, 2006 0:12 Заглавие: |
|
|
venci написа: | е ми са сетих то има ли говор в предаването от Трето полувреме и след това 8) |
има говор,самото предаване и цвят даже,там награждаването е цветно,другите репортажи са черно-бяли ма нас не ни интересуват...... :wink:
Зачудих се къде е Румянчо Горанов-голем човек и играч(във всякакъв смисъл) 8) _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Сря 29 Ное, 2006 0:19 Заглавие: |
|
|
eee ами аз като го пусках на моя комп нямаше говор :cry: да пращам ли тогаз касетата :?: а Румен Горанов е от наща школа,юноша на Спартак...голям,легендарен вратар.Като човек не знам...обеща,че ще направи мономент на Начко пред"Локомотив" още чакаме :roll: _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Сря 29 Ное, 2006 0:23 Заглавие: |
|
|
venci написа: | eee ами аз като го пусках на моя комп нямаше говор :cry: да пращам ли тогаз касетата :?: а Румен Горанов е от наща школа,юноша на Спартак...голям,легендарен вратар.Като човек не знам...обеща,че ще направи мономент на Начко пред"Локомотив" още чакаме :roll: |
Има си говор бе там с Борис Касабов предаването,сичко е точно,репортажа е цветен,качеството не е мега кристално но се ядва......... [smilie=coolup.gif] _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Сря 29 Ное, 2006 0:28 Заглавие: |
|
|
е ок,дано имаме още поводи да гледаме как Локо дига купи,ама на живо 8) 8) 8) _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plehan4o
|
Пуснато на: Сря 29 Ное, 2006 10:26 Заглавие: |
|
|
Зачудих се къде е Румянчо Горанов-голем човек и играч(във всякакъв смисъл) 8)[/quote] пила него не го мисли 4овека си е ОК държи си хотел4ето по4ти до нас а синът му играе в локо пловдив (румен горанов-бебо) наистина голям 4овек и игра4 ама дали е нужно да напомням 4е като беше техни4ески и против него сме ска4али 8) :( :evil: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jenia LCI

|
Пуснато на: Сря 29 Ное, 2006 11:36 Заглавие: |
|
|
plehan4o написа: | Цитат: | Зачудих се къде е Румянчо Горанов-голем човек и играч(във всякакъв смисъл) 8) | пила него не го мисли 4овека си е ОК държи си хотел4ето по4ти до нас а синът му играе в локо пловдив (румен горанов-бебо) наистина голям 4овек и игра4 ама дали е нужно да напомням 4е като беше техни4ески и против него сме ска4али 8) :( :evil: |
"голям човек" :?: :?: :?: :?: :?:
не бих се съгласил
иначе доскоро беше начело на "Академика 2000" и се беше навързал в едни големи далавери със спортни имоти... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Сря 29 Ное, 2006 11:44 Заглавие: |
|
|
Ми прай си далаверитр ти кво искаш?
Тая шия да не е от туршия :P в сравнение с Бойчо-юдата е много по голем ръководител от него,който се мъчеше да затрие всичко направено....
Ако не беха дръпнали кранчето на гигсън още следващата година бехме шампиони и то с главен играч Горанов ама...... :oops: _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 08 Дек, 2006 16:30 Заглавие: |
|
|
Ако, ако ама кур. РумЯнчо си беше лекенце още докат беше при нас. Нещо в неква далавера с екипировката ли го беха уловили не помня че му биха шута.
Иначе като тоя запис нема втори. Просто толкова ме върна в ретрото че нема накъде. А ризката на Жоро Донков просто ме изпълни до безобразие..... :lol: :lol: 8) :shock: _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|