Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
krasi

|
Пуснато на: Сря 20 Авг, 2008 21:30 Заглавие: ЛОКО СФ-БОРАЦ 26.08 20.00 часа |
|
|
Мисля, че не е рано да се пусне тази тема! Но, идеята ми е да избистриме къде ще е агитката, нагласата ни за подкрепа и т.н, по ултрас мнения! :D
Ако сме в сектор "А" предлагам мястото където бяхме с Черноморец при победата с 9-0! Билетите ще са 5 и 3 лева! Този път наистина е много важна подкрепата! :!: :!: :!: _________________ ЛОКОМОТИВ ЗА НАС Е ВСИЧКО!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vujeto

|
Пуснато на: Сря 20 Авг, 2008 21:50 Заглавие: |
|
|
В "А" сектор се предполага че ще има много старци и ще ни развалят насторените :lol: :lol: :lol: :lol: за тва аз сам против "А" сектор ама квото кажете тва съм съгласен.Мисля че е нужно сега за този мач да се саберем по възможност най много фенове първо че сме на родна земя и второ че подкрепяме любимия отбор , може за тоя мач да се направи плаката за факлите за дето са забранени махам го тва за знамената щот са шанко ме подсети че там не дават :lol: :lol: _________________

Последната промяна е направена от vujeto на Сря 20 Авг, 2008 22:06; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Shanko Гост
|
Пуснато на: Сря 20 Авг, 2008 22:01 Заглавие: |
|
|
vujeto написа: | В "А" сектор се предполага че ще има много старци и ще ни развалят насторените :lol: :lol: :lol: :lol: за тва аз сам против "А" сектор ама квото кажете тва съм съгласен.Мисля че е нужно сега за този мач да се саберем по възможност най много фенове първо че сме на родна земя и второ че подкрепяме любимия отбор , може за тоя мач да се направи плаката за факлите за дето са забранени и последно аз мисля че трябва да вземем 4-5 знамена за връзване и почти всичко за веене :?: :!: :wink: :wink: |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изказах си мнението с емотиконки 8) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BaCaRdI Гост
|
Пуснато на: Сря 20 Авг, 2008 22:09 Заглавие: |
|
|
нее положително амй :lol: :lol: :lol: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ra4mO

|
Пуснато на: Чет 21 Авг, 2008 8:42 Заглавие: |
|
|
Борац отлага мач заради Локо София
Борац вярва, че може да отстрани Локомотив от турнира за Kупата на УЕФА. Първият мач между двата отбора завърши 1:0 за сърбите, реваншът е на 26 август в София.
За да се подготви по-добре, тимът от Чачак отмени мача си с Ягодина от втория кръг на първенството.
"Благодарим, че ни разбраха. Не представяме само Чачак, а и Сърбия", каза треньорът Ненад Милованович.
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 21 Авг, 2008 9:07 Заглавие: |
|
|
Абе какъв "А" сектор бе?!?! :shock: :shock: :shock: Вие откачихте ли? На Националния мястото ни е във "В" . Аз предлагам:
СЪБОТА ОТ 16:00 СРЕщА НА СТАДИОНА, ЗА ДА ОБСЪДИМ НЕщАТА ОКОЛО МАЧА. ДА ДОЙДАТ ХОРА ОТ ВСИЧКИ ГРУПИ!!! :idea: :idea: :idea: _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cveti_92

Регистриран на: 20 Авг 2007 Мнения: 295 Местожителство: там където сме ние-ДЯВОЛЪТ е на свобода !
|
Пуснато на: Чет 21 Авг, 2008 9:38 Заглавие: |
|
|
Твърдо против съм да сме в "А" сектор на Националния !!! :evil: Иначе тогава трябва да дадеме всичко от себе си и целия мач да подкрепяме отбора ни на 100 % . 8) Не може пак да стане като в Сърбия!!! :x :twisted: _________________ ♥МОМИЧЕ С ЧЕРВЕНО -ЧЕРНО СЪРЦЕ♥ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Shanko Гост
|
Пуснато на: Чет 21 Авг, 2008 10:44 Заглавие: |
|
|
Аз незнам кфа е разликата дали ще сме 50 човека у В или 100 агитка у А и още толкоз пенсии, и виж тука сме намерили некое ново откритие и така 8) :roll: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 21 Авг, 2008 11:42 Заглавие: |
|
|
ЩЕ БЪДЕ ОТВОРЕН САМО "А" СЕКТОР!!!
Така че всякакви спорове и алабалистики са излишни... :roll: :oops: _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Shanko Гост
|
Пуснато на: Чет 21 Авг, 2008 12:01 Заглавие: |
|
|
Супер си4ки на едно място 8) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cveti_92

Регистриран на: 20 Авг 2007 Мнения: 295 Местожителство: там където сме ние-ДЯВОЛЪТ е на свобода !
|
Пуснато на: Чет 21 Авг, 2008 12:14 Заглавие: |
|
|
НЕ искам" А "СЕКТОР !!! :x :evil: :twisted: _________________ ♥МОМИЧЕ С ЧЕРВЕНО -ЧЕРНО СЪРЦЕ♥ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Shanko Гост
|
Пуснато на: Чет 21 Авг, 2008 12:19 Заглавие: |
|
|
Кой те пита ти кфо искаш ? като не ти харесва ходи тогава пред ТВ-то да гледаш мача !!! :wink: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cveti_92

|
Пуснато на: Чет 21 Авг, 2008 12:29 Заглавие: |
|
|
Shanko написа: | Кой те пита ти кфо искаш ? като не ти харесва ходи тогава пред ТВ-то да гледаш мача !!! :wink: |
:evil: Без коментар ! _________________ ♥МОМИЧЕ С ЧЕРВЕНО -ЧЕРНО СЪРЦЕ♥ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOKO1929 Гост
|
Пуснато на: Чет 21 Авг, 2008 12:43 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | ЩЕ БЪДЕ ОТВОРЕН САМО "А" СЕКТОР!!!
Така че всякакви спорове и алабалистики са излишни... :roll: :oops: |
Сметайте за какви ташаци ни имат... :evil: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ra4mO

|
Пуснато на: Чет 21 Авг, 2008 13:20 Заглавие: |
|
|
LOKO1929 написа: | Metala написа: | ЩЕ БЪДЕ ОТВОРЕН САМО "А" СЕКТОР!!!
Така че всякакви спорове и алабалистики са излишни... :roll: :oops: |
Сметайте за какви ташаци ни имат... :evil: |
е да не мислиш че ще сме 10 000 човека ... "А" си е достатъчно ... пък и атмосферата там ше е по ... _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|