Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Чет 07 Сеп, 2006 20:35 Заглавие: Чалга!!!??? |
|
|
Значи цъкам сега по каналите и попадам на чалгаджийската "Планета". Гледам некаква силиконова перхидролка (иначе изглеждаща перфектно) се прави че пее...ама на нашия стадион. :shock: :shock: :shock: И най-зле ми стана като камерата се обърна към сектор "В" и най-вече там където стои агитката....с една дума беше фулмакс от чалгаджии :x :x :evil: :!:
И в мене нахлу резонния въпрос: "Има ли начин тази чалгаджийска публика по някакво чудо на чудесата да се трансформира в лоялна футболна маса?" Или ние сме една безнадейно чалгясала държава и всичко за което се борим е напразно и това няма как да се промени.... :roll:
И още по темата, извадка от една нелоша статия от "& дни спИрт":
Да не говорим, че феновете в България са едни от най-неблагодарните в Европа. Когато обичаш любимия си отбор истински, отиваш на стадиона и срещу Черноморец, и срещу Милан. Феновете плакаха, че 40 лева са много за мача с европейския клубен шампион Ливърпул. Но за концерта на Азис, Малина и Гергана се избиват за билети. Ако това не е абсурд, здраве му кажи. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Ra4mO
|
Пуснато на: Чет 07 Сеп, 2006 20:49 Заглавие: |
|
|
уоу доста хубава тема ... мое по тоя въпрос да се говори доста време...има си хора за всичко...ще има хора които да ходят на мач,хора които да ходят на коинцрт и хора които да си бъркат в гъза...както се казва за всеки ЛОКОМОТИВ (лирическа промяна :roll: )си има пътници...не вярвам че гол част от тея хора знаят що е футбол и дали въобще ги касае тва...иначе винаги от един човек може да го промениш ... но така не става...а и добре си добавил думичката "лоялна" щото да смекчи нещата...
иначе че българина явно не е дорасъл ... ебе го него дали отбнора му ще бие най слабия...малко са хората които се интересуват от любимия им отбор...и са на всеки мач ако имат възможност...а и аз си мисля че скоро наща публика няя се увеличи .. миналото си е казало думата...както винаги...но кво ви пука важно е да си праим кефа и които иска да идва...както знаете за нещо непознато за вас и в последствие сте се запалили е имало някой които да го направи...в тоя нашия случай са малко хората които го праят _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
plehan4o
|
Пуснато на: Чет 07 Сеп, 2006 20:57 Заглавие: |
|
|
абе саше ти 4уваш ли се какви ги говориш :?: уверявам те 4е не искаш да трансформираш тези които си видял на наще места в фенове на локомотив :D като си гледал не ти ли направи впе4атление 4е публиката е саставена от 15 годишни моми4енца и цигани :twisted: аз се си мися 4е ще ни е по-добре без тях друг е вапроса 4е ми стана адски неприатно като 4ух по новините 4е локо тренира в някакво село заради фолк концерт на стадиона му :oops: :x 8) |
|
Върнете се в началото |
|
|
Ra4mO
|
Пуснато на: Чет 07 Сеп, 2006 21:02 Заглавие: |
|
|
аз не вярвам точно тва да е имал в предвид сашо за конкретния случай :?: а и дали такъв вид хора са ни нужни ... освен за зрители :?: :wink: _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
DenK@7a
|
Пуснато на: Чет 07 Сеп, 2006 22:05 Заглавие: |
|
|
Имаше и нещо положително в концерта.Харесаха ми благодарностите на Драго Чая към футболния клуб и т.н.
ПС:Мисля че става въпрос за Царско село и май момчетата тренират там от началото на сезона заради ремонта на помощното игрище |
|
Върнете се в началото |
|
|
plehan4o
|
Пуснато на: Чет 07 Сеп, 2006 22:08 Заглавие: |
|
|
ра4мо тия боклуци не ти трябват дори като за зрители а ина4е не е на царско село в някакво село от типа на мировяне беше :x а за благодарностите няма да коментирам :evil: |
|
Върнете се в началото |
|
|
DenK@7a
|
Пуснато на: Чет 07 Сеп, 2006 22:17 Заглавие: |
|
|
plehan4o написа: | ра4мо тия боклуци не ти трябват дори като за зрители а ина4е не е на царско село в някакво село от типа на мировяне беше :x а за благодарностите няма да коментирам :evil: |
мале пак са ни ебали мамата нас ни чакат 2 важни мача а футболистите трнират некаде си :twisted: :twisted: :twisted: |
|
Върнете се в началото |
|
|
Ra4mO
|
Пуснато на: Чет 07 Сеп, 2006 22:18 Заглавие: |
|
|
DenK@7a написа: | plehan4o написа: | ра4мо тия боклуци не ти трябват дори като за зрители а ина4е не е на царско село в някакво село от типа на мировяне беше :x а за благодарностите няма да коментирам :evil: |
мале пак са ни ебали мамата нас ни чакат 2 важни мача а футболистите трнират некаде си :twisted: :twisted: :twisted: |
явно имат далавера...тяхна си работата...така решили така напраили ;) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Пет 08 Сеп, 2006 8:34 Заглавие: |
|
|
Абе друга ми беше мисълта. А именно че в нормалните страни стадионите са пълни на мачовете, а не на чалга концертите. Или в най-лошия случай и на двете. А тука какво става. Всеки пубер знае кой е Драго Чая, а никой не знае кой е Начко Михайлов, Павел Дочев или Кайо Караджинов... :? :( На маненките им дай само Каунтър Страйк и телевизия "Планета"
Ама като се замисля по-детайлно и прекарам нещата през любимата си пазарна призма всичко получава логично обяснение. Просто чалгата си е индустрия, където бачкат професионалисти, вкарват пари, за да изкарат двойно повече. Пропагандата е огромна, лустрацията също. Демек цялата машина бачка така че всички да приемат че да си чалгаджия е неква супернормалност.
Футболните клубове (хеле нашия) са на обратния полюс. Вопиещ непрофесионализъм, никъв поглед напред, да не говорим за неща като политика спрямо феновете или изграждане на клубен имидж и PR. Е има и изключения и тях всички ги знаем и те са си добре.
И тука идва основният въпрос: "Какво можем да направим ние като фенове?" Ами аз си мисля че доста стига да имаме времеви, човешки и финансов ресурс. Ама ние нямаме или поне не сме го разгърнали.
Вие кво мислите затова....? :?: _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Пет 08 Сеп, 2006 9:55 Заглавие: |
|
|
Значи ние като фенове,тряя да продължим да си правим това коети и досега,да си работим по наще неща,да става яко шоу на стадион с добра атмосфера и който му харесва това което правиме ше почне да идва...
Лошото на чалгийницата не самата музика,която така или иначе не слушам,ами цялостната "култура"и начин на мислене,модата(от която ми се повръща) :twisted:
Според нея да си 15 годишна курва,да те возат в С класа,да те шибат некви прошмъркани мутри е напълно нормално и да отидеш в син сити и да се качиш на масата...
Колкото до стадиона аз предпочитам качество,а не количество.По добре да има 500 човека,който са само агитка отколкото 5000 гелосани манекени с боксиорски ботушки със завряни дънки в тях :evil: _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Ra4mO
|
Пуснато на: Пет 08 Сеп, 2006 10:29 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | .По добре да има 500 човека,който са само агитка отколкото 5000 гелосани манекени с боксиорски ботушки със завряни дънки в тях :evil: |
и аз съм на тва мнение ... ама тъпото е че ние няяаме и 50 такива :roll: _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Съб 09 Сеп, 2006 13:31 Заглавие: |
|
|
Айде, айде. Нещата не са толкова трагични колкото понякога си ги представяме. За пореден път казвам че за нас които сме вътре от над 10 години е най-тегаво, защото ни изглежда че нищо не се променя. Само че ако се погледне разделно преди и сега ще се види огромен напредък. Последните две години го доказват. Според мен изградихме една нелоша организация ( е разбира се с много кусури) и сега само ни липсва масата. :oops:
Една конкретна мярка, която предлагам е и която ме светна един неутрален фен който е бил на мача с евреите и каза че е останал поразен от агитката е да започнем активна агитация на макар и малкото публика идваща на важните мачове и на дербитата. Той конкретно предложи при всяка инициатива или акция да си отпечатваме брошурки или листовки, които да раздаваме на входовете и да бъдат пропагандно-разяснително средство. Друго което може да се прави в тази връзка е да се разлепят плакати на кафето и входовете (например да приканваме хора за подписка да се преименува стадиона и т.н.). Като крайна мярка мисля че трябва да се замислим дали да възобновим списание "ЖЕЛЕЗНИТЕ", което да излиза на 3 или 6 месеца, защото скоро официално клубно издание скоро не се очертава.
Та това са ми конкретните идеи. Щото само с вайкане няма да стане, а трябва да се прави нещо. Хората са го казали: "Залудо работи, залудо не стой" :lol: _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
DenK@7a
|
Пуснато на: Съб 09 Сеп, 2006 14:33 Заглавие: |
|
|
И според мен трябва да се раздават брушури за екскурзиите преди дерби мачовете както миналата година предеи мача с Литекс,за да може и хората които нямат интернет или не са в някоя от организациите да бъдат осведомени как стоят нещата :!: |
|
Върнете се в началото |
|
|
Frezata
|
Пуснато на: Нед 10 Сеп, 2006 21:01 Заглавие: |
|
|
Прозрачно явление се появи, кралят на чалгата. във този момчент се чу Гъци Гъци краля ни идва и вика.
- Здравейте мой сладки курви. Как върви чалгата?
и те отговарят
-Чалгата завладя българия, но кральо, иаме един пробелм
-Къкъв проблем курви мои
-Ами чалгата я слушат само психично болните
-Ами нормално е чалгата се прави от псехично боилни и се слуша от такива
Изборът е ваш!Чалга концерт или Мач на Локо в европа! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Пон 11 Сеп, 2006 10:30 Заглавие: |
|
|
Да ама виждаме напрактика изборът какъв е. Ама затова сме си виновни и ние щото нищо не прайм да въздействаме на ония дървени тикви дето се викат "потенциална публика"
А за листовките друга ми беше идеята. Тва за гостуванията как да е. Ама ето сега и други агитки искат да правим съвместна акция в подкрепа на медиците в Либия. Това се гласи за 8-ми кръг. Ако решим да го правим може и една листовка да напечатаме в която да разясняваме за какво е цялата работа и по този начин да си правим реклама... :oops: :P _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
|