Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Pride

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Съб 24 Авг, 2019 20:58 Заглавие: |
|
|
Тъпа загуба ама тва е...
Като гледах май макс 12-13 човека имаше слушатели едновременно  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Нед 25 Авг, 2019 9:11 Заглавие: |
|
|
Да тъпа
БРАВО на хората минали 1000+ километра и подкрепили Локомотив. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Нед 25 Авг, 2019 9:54 Заглавие: |
|
|
Да ,огромен респект. Това ни е капитала и дано го запазим.
За мен не трябваше да се съгласяват на 3 пилона, ама как да е....
С тая половинчата селекция - толкова. _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 25 Авг, 2019 10:28 Заглавие: |
|
|
Pride написа: |
БРАВО на хората минали 1000+ километра и подкрепили Локомотив. |
Абсолютно браво.
С оглед на това, че сега наистина беше морско гостуване с всичките му салтанати и масовата инвазия в Благоево, очаквах поне 100 души, но реално пътят то там си е мега крив и дълъг  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
veni78
|
Пуснато на: Пон 26 Авг, 2019 7:52 Заглавие: |
|
|
Ние да се радваме и на тези 40 и повече човека, които са отишли до Балчик , за да подкрепят отбора. Че за най-малко 80 процента от всички така наречени професионални отбори от двете профи лиги това е мисия невъзможна . ЦСКА и Левски ще закарат агитки по простичката причина, че те си имат фенска маса навсякъде из България. От там нататък колко още други отбори биха имали подкрепа в Балчик ????? В момента на Локомотив 1929 това наистина му е най-големия и безценен капитал : любовта и безрезервната подкрепа на феновете във всеки мач. Независимо от време, час тв. предаване , форма и цели на отбора и т.н. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 26 Авг, 2019 11:32 Заглавие: |
|
|
veni78 написа: | Ние да се радваме и на тези 40 и повече човека, които са отишли до Балчик , за да подкрепят отбора. Че за най-малко 80 процента от всички така наречени професионални отбори от двете профи лиги това е мисия невъзможна . ЦСКА и Левски ще закарат агитки по простичката причина, че те си имат фенска маса навсякъде из България. От там нататък колко още други отбори биха имали подкрепа в Балчик ????? В момента на Локомотив 1929 това наистина му е най-големия и безценен капитал : любовта и безрезервната подкрепа на феновете във всеки мач. Независимо от време, час тв. предаване , форма и цели на отбора и т.н. |
Хич ама хич не трябва да се радваме, защото миналата година, насред зима, като играехме за нищо па си бяха толкова. Демек никакъв растеж. Да се примиряваме с посредствеността само щото всички са посредствени е тотално губеща стратегия и грешно мислене!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
veni78
|
Пуснато на: Пон 26 Авг, 2019 15:28 Заглавие: |
|
|
Принципно е така, прав си. Но погледнато от друг ъгъл спокойно мога да кажа , че Локото е в топ 5 или 6 за най-подкрепяните отбори в Бг. във всеки мач. Което си е също факт и то добър на фона на представянето на самия отбор в последните години, състоянието в което се намира, групата в която играе, целите и т.н. Още куп важни обективни и субективни фактори, които пряко влиаят върху посещаемостта и израстването на една публика. В момента , на този етап възможностите ни са такива. Колкото може - толкова. Важното е, че ни има навсякъде. Нещо с което много малко отбори в Бг. могат да се похвалят. Ако можем да станем и повече - нищо против. Дано, само мога да се радвам и гордея. Само Локо !!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 27 Авг, 2019 7:40 Заглавие: |
|
|
Винаги съм казвал,че ако играта и "представянето" влияят на една публика , това не е публика...а парлама  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Вто 27 Авг, 2019 9:19 Заглавие: |
|
|
Според възможностите ни не съм доволен. Маса хора не направиха всичко възможно да се представим добре на това гостуване. Можем много повече, но не си вярваме, и срещу отбори с агитка много от хората се крият _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Вто 27 Авг, 2019 21:12 Заглавие: |
|
|
Не е до друга публика с агитка 1100 км бяха ... _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 27 Авг, 2019 21:56 Заглавие: |
|
|
Pride написа: | Не е до друга публика с агитка 1100 км бяха ... |
Разстояние не е оправдание.
Търо е прав  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Anatoly98

|
Пуснато на: Вто 27 Авг, 2019 22:20 Заглавие: |
|
|
Просто не всеки е готов да постави подкрепата на отбора на първо място в живота си. Лято е всеки е на някъде или има работа. На мен ми се идваше, дори имах място при Чико, но в последния момент ми излезе неотложна работа...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|