Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PILATA

|
Пуснато на: Чет 25 Апр, 2019 22:14 Заглавие: |
|
|
Добре е ,
Факт.
Отдолу мухъла си бачка обаче.за временно става. _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Пет 26 Апр, 2019 0:07 Заглавие: |
|
|
Изключително тъжо е да гледаш колко яко изглежда това и да знаеш, че всъщост е парлама за цялата РАЗРУХА, която все така си стои и си "копа" отдолу. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 26 Апр, 2019 9:06 Заглавие: |
|
|
парци написа: | Изключително тъжо е да гледаш колко яко изглежда това и да знаеш, че всъщост е парлама за цялата РАЗРУХА, която все така си стои и си "копа" отдолу. |
Квинтесенция на състоянието на този клуб-труп  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 10 Май, 2019 12:03 Заглавие: |
|
|
Отново общи приказки в стил "ще видим". Добре е че поне този очвек осъзнава кои са основните наболели теми:
Цитат: | "По отношение на стадиона се надяваме държавата да ни помогне за поставянето на осветление и това да стане още следващата година. Що се отнася до затворения сектор В, то там ще се изискват повече време и повече инвестиции. Ние обаче се надяваме да завършим реконструкцията на целия стадион. Искам да взема отношение и относно търканията между собственика на футболния клуб Иван Василев и феновете. Привържениците на отбора трябва да бъдат търпеливи. Знаете колко направи г-н Василев и с моя помощ откакто пое клуба. Нещата не стават от днес за утре, трябва време. Нека да бъдат търпеливи, аз се надявам още следващия сезон футболният ни отбор да се пребори за влизане в елита", добави Стойков." |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
veni78
|
Пуснато на: Пет 10 Май, 2019 15:28 Заглавие: |
|
|
Аз не знам и не познавам да има други по-търпеливи и в същото време лъгани от нас : феновете на Локо Сф. От това търпение и толерантност се докарахме или още по точно казано ни докараха до това дередже , което представляваме в момента. А в същото време само искам да припомня, защото явно на някои хора от управата им е къса паметта и бързо, бързо забравиха какво правиха и дадоха от себе си феновете на Локомотив още в първата година . Когато отбора играеше по селата , в окръжната група. Колко хора помагаха и дадоха своя и труд и средства за дарение и подпомагане на клуба и т.н. И накрая се оказва, че не друг , а именно ние феновете, привържениците на Локомотив сме виновни за всичко : за лошото и безхаберно управление, за селекцията и слабите резултати на отбора, за загубите от незнайни селски отборчета с безидейна и слаба игра на терена, със сигурност сме виновни и за това, че ни затвориха сектор В, за това че няма осветление на стадиона и още и още куп др. неща мога да изброя. И най-накрая : чествуването на годишнината ни - пак във време и месец нямащи нищо общо с датата и месеца на основаването на клуба. Винаги сме чевствували и празнували през м. Септември, а сега не знам поради какви причини изведнъж през м. Май. Въобще за всичко сме виновни смо и единствено : НИЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА И ФЕНОВЕ НА НЕОБИКНОВЕНИЯ КЛУБ ЛОКОМОТИВ. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 10 Май, 2019 15:31 Заглавие: |
|
|
Ееее..синдромът Образцова Спортна Публика , ще ни преследва доживот...и вечно ще си страдаме от него и ще сме овци явно  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Съб 11 Май, 2019 16:47 Заглавие: |
|
|
veni78 написа: | Аз не знам и не познавам да има други по-търпеливи и в същото време лъгани от нас : феновете на Локо Сф. От това търпение и толерантност се докарахме или още по точно казано ни докараха до това дередже , което представляваме в момента. А в същото време само искам да припомня, защото явно на някои хора от управата им е къса паметта и бързо, бързо забравиха какво правиха и дадоха от себе си феновете на Локомотив още в първата година . Когато отбора играеше по селата , в окръжната група. Колко хора помагаха и дадоха своя и труд и средства за дарение и подпомагане на клуба и т.н. И накрая се оказва, че не друг , а именно ние феновете, привържениците на Локомотив сме виновни за всичко : за лошото и безхаберно управление, за селекцията и слабите резултати на отбора, за загубите от незнайни селски отборчета с безидейна и слаба игра на терена, със сигурност сме виновни и за това, че ни затвориха сектор В, за това че няма осветление на стадиона и още и още куп др. неща мога да изброя. И най-накрая : чествуването на годишнината ни - пак във време и месец нямащи нищо общо с датата и месеца на основаването на клуба. Винаги сме чевствували и празнували през м. Септември, а сега не знам поради какви причини изведнъж през м. Май. Въобще за всичко сме виновни смо и единствено : НИЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА И ФЕНОВЕ НА НЕОБИКНОВЕНИЯ КЛУБ ЛОКОМОТИВ. |
Относно първите три реда
Като си правехме оглушки когато имаше еуфория и бяхме достатъчно като брой преди мача с поляците от УЕФА и не се вдигнахме да направим шествие по улиците на София с искания за стадиона сега ще се надяваме ...
За другото, който се е молил на Василев ... то добре, че сегашното молене към мутри не даде резултат. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lokomotiv_sofia_iztok

|
Пуснато на: Чет 16 Май, 2019 22:31 Заглавие: |
|
|
Бях слушал някъде интервю на футболиста Б.Б, че ще се слага осветление на отбори, които играят в А група. Той беше обещавал през 2011 ако не ме лъже паметта осветление на Ботев Враца, които бяха влезли точно в А група. После отборът изпадна. 8 - години по-късно, когато пак са в А група им направиха осветление. Явно преди да влезем в А група нищо няма да видим ама ... Дано не съм прав ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Съб 13 Юли, 2019 22:09 Заглавие: |
|
|
"А" сектор си ебало фестивало ...Кво прайм?  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Нед 14 Юли, 2019 9:15 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | ...Кво прайм?  |
Молим се да не идва проверка от "институция".
Иначе най-логичното е да се информира Бозз (не през Бойчо). Принципно за такива неща скача да върши работа. А ситуацията си е екстремна. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 16 Юли, 2019 14:34 Заглавие: |
|
|
Май вече се взимали мерки.
Ти да видиш...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Съб 24 Авг, 2019 21:26 Заглавие: |
|
|
Тая тема не сме я ъпдейтвали отдавна, а не е като да няма нови неща...
Т.нар "автокъща" е празна...от много време...ама входът е още блокиран:
Тарабата от Рожен към "А" вече я няма...има бариера...с дистанционно..Кой ли го държи?!?
Автомивката ще е на самообслужване...от тия с монетки..ЯКо!
|
 |
Pride

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 12 Сеп, 2019 14:29 Заглавие: |
|
|
Ееее да беше жена да си поискаш...па барем ти даде...ама то...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|