Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PILATA

|
Пуснато на: Пет 20 Апр, 2018 13:12 Заглавие: |
|
|
Тука бяха по юзър френдли настроени,
Имаше желание у отбора, мисля добър съпорт стана. _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 20 Апр, 2018 13:16 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | , мисля добър съпорт стана. |
Само второто.
Първото беше баси панахидата  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Пет 20 Апр, 2018 13:19 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | PILATA написа: | , мисля добър съпорт стана. |
Само второто.
Първото беше баси панахидата  |
Винаги може повече  _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пет 20 Апр, 2018 15:41 Заглавие: |
|
|
Айде няма детайлно да се спирам защо второто се събират повече хора с много по як съпорт,
няма да коментирам ценова политика,визия и как си струвала всяка стотинка,нали.
Ние квото можем прайм...  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 20 Апр, 2018 15:54 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | Айде няма детайлно да се спирам защо второто се събират повече хора с много по як съпорт,
няма да коментирам ценова политика,визия и как си струвала всяка стотинка,нали.
Ние квото можем прайм...  |
Що бе..тва е като да не коментираш,че някой постоянно ти сере в багажника , а ти викаш че си сгазил миризливка. До кога ще си завираме главите в гз, че определени лица агитират неплащането на билети и невлизането в началото!?  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пет 20 Апр, 2018 15:58 Заглавие: |
|
|
акцентирай и дефинирай "ценова политика", "визия", "абонаментни карти - пакет",
с хората ние ще работим... _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 20 Апр, 2018 16:01 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | акцентирай и дефинирай "ценова политика", "визия", "абонаментни карти - пакет",
с хората ние ще работим... |
Кво й е на политиката? Белета е от електронна система тип модерн, а карта за "А"...айде нема нужда  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Нед 22 Апр, 2018 8:13 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | PILATA написа: | акцентирай и дефинирай "ценова политика", "визия", "абонаментни карти - пакет",
Кво й е на политиката?... |
Цените СА безобразни: секторът е зверски мръсен, с ронещ се бетон, почупени седалки и търкалящи се пластамасови неща + купчинки кюспе. Като се настаниш, отсреща изгледът е полупорутена, щърбава трибуна и олющени алуминиеви огради, обграждащи писта тип "софийска улица 2k18". Като сложим и "продукцията" на терена, тия 7 лева определено идват отгоре. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 24 Апр, 2018 11:59 Заглавие: |
|
|
парци написа: | Metala написа: | PILATA написа: | акцентирай и дефинирай "ценова политика", "визия", "абонаментни карти - пакет",
Кво й е на политиката?... |
Цените СА безобразни: секторът е зверски мръсен, с ронещ се бетон, почупени седалки и търкалящи се пластамасови неща + купчинки кюспе. Като се настаниш, отсреща изгледът е полупорутена, щърбава трибуна и олющени алуминиеви огради, обграждащи писта тип "софийска улица 2k18". Като сложим и "продукцията" на терена, тия 7 лева определено идват отгоре. |
Догодина се говори за 20ка...Считай  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 24 Апр, 2018 12:11 Заглавие: |
|
|
ами няма да има никои,
толкоз просто и логично...  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Вто 24 Апр, 2018 12:14 Заглавие: |
|
|
не разбирам само,вече колко време мина и да нямаме онлайн магазин.При положение,че Иван Василев е представител на JOMA за България и да не ни се продават онлайн екипите е голямо безхаберие.Верно няма много фенове,но поне едно 100 бр.да са се продали _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 24 Апр, 2018 12:39 Заглавие: |
|
|
venci написа: | не разбирам само,вече колко време мина и да нямаме онлайн магазин.При положение,че Иван Василев е представител на JOMA за България и да не ни се продават онлайн екипите е голямо безхаберие.Верно няма много фенове,но поне едно 100 бр.да са се продали |
Те в магазина не се продават ти онлайн искаш  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Вто 24 Апр, 2018 15:57 Заглавие: |
|
|
venci написа: | не разбирам само,вече колко време мина и да нямаме онлайн магазин.При положение,че Иван Василев е представител на JOMA за България и да не ни се продават онлайн екипите е голямо безхаберие.Верно няма много фенове,но поне едно 100 бр.да са се продали |
Проблема е в приходите спрямо разходите, те за националния направиха едва наскоро, но ще говорим пак.
И 100 бр. на фланелки 75-80 лв. доста си оптимист. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|