Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 20 Мар, 2018 11:43 Заглавие: |
|
|
Додич го оставяли засега,
С какво ги държи се пита в задачата?
То нарочно се пъсна мълвата за овчеглав,за да аи кажеш, оффф по добре сърбина да остане.
 _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Вто 20 Мар, 2018 12:20 Заглавие: |
|
|
И на мен това ми е много чудно! С кво ги държи тоя сърбин. _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 20 Мар, 2018 12:24 Заглавие: |
|
|
Turo_Bufera написа: | И на мен това ми е много чудно! С кво ги държи тоя сърбин. |
Може да имат снимки с кози
Ама глей кво нещо значи...оня ден щяхме да влизаме, сега се чертае изпадане...а всичко може и да е тото...Искам да си скина ризата и да са майна...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 20 Мар, 2018 12:42 Заглавие: |
|
|
и на мене ми идва в повече всичките фейс, вайбър,инстаграм и ютюб групи от напрежения,
Дано не излезе истина или поне да не се разчуе това за тотото,че е много гадно.
Просто да медитираме и да се настройваме ОООООМММ че сме слаби и ще се "засилим",
но на някой играчи след мача много гузно гледаха, неестествено насрано, дано да не е истина. _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Вто 20 Мар, 2018 12:43 Заглавие: |
|
|
Turo_Bufera написа: | И на мен това ми е много чудно! С кво ги държи тоя сърбин. |
Като го назначаваха пишеше, че сключват дългосрочен договор. Дочич хич не изглежда глупав и ако си е сложил една хубава клауза за солидна неустойка и не иска да си ходи, ще си стои и догодина. Другото е Пилата да е прав и статиите от гонг да са за парлама само. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 20 Мар, 2018 12:44 Заглавие: |
|
|
Pride написа: | Turo_Bufera написа: | И на мен това ми е много чудно! С кво ги държи тоя сърбин. |
Като го назначаваха пишеше, че сключват дългосрочен договор. Дочич хич не изглежда глупав и ако си е сложил една хубава клауза за солидна неустойка и не иска да си ходи, ще си стои и догодина. Другото е Пилата да е прав и статиите от гонг да са за парлама само. |
Светльо Табаков,който чете и тука и инфото, имам му и уважение на човека,
та той "резки движения" не прави, сам си вади изводите. _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Вто 20 Мар, 2018 12:48 Заглавие: |
|
|
Г-н Величков, обсъждахте ли бъдещето на старши треньора Младен Додич?
- Остава. Няма промени. Засега му гласуваме доверие.
- Как си обяснявате поведението на феновете след загубата от Струмска слава?
- Ще излезем с официално становище по въпроса. Ще се срещнем с тях, ще разговаряме. Но това не е правилно. Тази ситуация не е приемлива.
- Коментарът Ви за поражението от радомирци?
- Никой не е застрахован от загуби. Все още сме трети, така че нищо не е загубено. В края на краищата, като не може да сме първи, ще се борим за бараж. Гледаме мач за мач и ще гоним победата във всеки.
- Какво е обяснението на Младен Додич за пораженията от Струмска слава и Монтана?
- И за него загубата от Струмска слава е неочаквана. Монтана е по-добър отбор, а и там получихме червени картони. Играхме и на чужд терен. Не излезем ли мобилизирани, се получава така. Макар че бяхме убедени, че Струмска слава ще играе с целия отбор в защита. Използваха една ситуация и ни вкараха.
- Какво е настроението в тима след първата тренировка за седмицата?
- Минорно. Хубавото е, че до следващия мач имаме две седмици и съм убеден, че отборът ще се вдигне. Още повече че нищо не е загубено, дори и за първото място. Футбол е, всичко може да се случи.
- Появи се версия, че феновете са се усъмнили във феърплея на играчите и на мача?
- Убеден съм, че няма такова нещо. Сигурен съм. Да, начинът на игра не беше този, който искаме да е, макар че изпуснахме доста положения. Не може да има нещо странично. Няма шанс. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lifes

|
Пуснато на: Вто 20 Мар, 2018 13:28 Заглавие: |
|
|
За нерегламентирано използване на димки, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б.А от ДП /2017/2018/ – ДК наказва ФК "Локомотив" гр. София с имуществена санкция в размер на 75 лева.
За хвърлени предмети, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А, предложение 1 от ДП /2017-2018/ ДК наказва ФК "Локомотив" гр. София с имуществена санкция в размер на 125 лева. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lifes

|
Пуснато на: Вто 20 Мар, 2018 14:56 Заглавие: |
|
|
Във връзка с инцидента след завършване на футболната среща между отборите на „ФК Локомотив София 1929” и ФК”Струмска слава”, Съвета на директорите, kани привържениците на клуба на среща в залата за пресконфереции на ст.”Локомотив” на 22.03.2018 г., четвъртък от 18.00 часа.
Среща с привържениците |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 20 Мар, 2018 15:37 Заглавие: |
|
|
Къде па ги видяха тия предмети  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lifes

|
Пуснато на: Чет 22 Мар, 2018 10:51 Заглавие: |
|
|
Ще ходите ли довечера? Аз да. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Чет 22 Мар, 2018 11:46 Заглавие: |
|
|
Не!
ефекта от тея срещи от 20 и кусур години е нулев,
а ако си мисли че ше ни събира да ни се кара.....  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
veni78
|
Пуснато на: Чет 22 Мар, 2018 15:57 Заглавие: |
|
|
Е то изобщо някой ще отиде ли. Ясно е, че само от приказки и празни обещания файда няма. Ще дойдат подготвени и ще ни залъжат очите както всеки път. Ама все пак при толкова много коментари и пр. къде ли не в дните след мача и сега никой да не дойде - малко е, за да не кажа и повече от несериозно е. Ако ще отидеме някакъв си камерен състав от 5-10 човека максимум няма смисъл. По добре тогава никой да не ходи. Стегнете се. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|