Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 07 Ное, 2017 11:19 Заглавие: |
|
|
lifes написа: | Отборът се сглобява в движение - от два три мача сме с нов вратар, Том, Бранека, Станкев, Здравко Димитров, Иво Иванов беше извън всякаква форма. Повече от половин състав се включва след началото на сезона. Нов треньор и т.н. Не знам какво искате повече, като преди първенството смятахме дали ще останем в групата, а сега се борим за директна промоция. |
Е до кога все нещо ще ги оправдаваме?  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lifes

|
Пуснато на: Вто 07 Ное, 2017 12:29 Заглавие: |
|
|
С две три победи до нова година ще Ви затворят устите, споко. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
veni78
|
Пуснато на: Вто 07 Ное, 2017 12:44 Заглавие: |
|
|
Недопустимо е да губиме точки от най-слабите отбори в групата та макар и като гости. Отбори, които са във втората половина на таблицата - бих казал дори и на дъното. А от началото на сезона точно това се получава на практика. Изключение прави единствено загубените две точки срещу селските царе , при това като домакини. При положение, че при нас се завърнаха играчи с опит и класа. Играчи , с които само до преди 2-3 години спечелихме бронзовите медали при това в А групата. А спокойно можехме да спечелиме и сребърните , ако това нещастно първенство не беше предварително уредено в полза на Берое. Дано да се оправиме и пак да започнеме да побеждаваме, но явно има нещо, има някаква причина която явно ние не знаеме. Инак не мога да си обясня да не можеме да биеме отбори като например Созопол. А напролет гостуваме на всичките ни преки конкуренти за виза в А групата. Не е нормално да си губиме точките срещу малките отборчета, които накрая на сезона няма как да не ни липсват. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 07 Ное, 2017 14:58 Заглавие: |
|
|
То е недопустимо и да не се оди на мачове ама на...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
veni78
|
Пуснато на: Вто 07 Ное, 2017 16:27 Заглавие: |
|
|
Аз идвам, но ти не виждаш. Следващия път , когато дойда специално ще ти се представя и да ме запишеш в книгата на присъствалите.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Вто 07 Ное, 2017 21:16 Заглавие: |
|
|
Твърде високо мнение имате за играчите в отбора.
Освен Том, Иво Иванов и Бранеков, другите бяхте ли ги чували въобще? Дори изброените не играеха в отборите си, а нападателчето Димитров повече пропуска отколкото вкарва. Втора лига е място за битка и ако не скочат да се сбият с тоя отбор толкова. За победи всички трябва да излизат като лудия Виячки т.е. по 5 на нож. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 07 Ное, 2017 22:36 Заглавие: |
|
|
Добро мнение на Прайд.
Да се прехвърлим в темата за втора лига.... _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Чет 09 Ное, 2017 21:43 Заглавие: |
|
|
Pride написа: | Твърде високо мнение имате за играчите в отбора.
Освен Том, Иво Иванов и Бранеков, другите бяхте ли ги чували въобще? Дори изброените не играеха в отборите си, а нападателчето Димитров повече пропуска отколкото вкарва. Втора лига е място за битка и ако не скочат да се сбият с тоя отбор толкова. За победи всички трябва да излизат като лудия Виячки т.е. по 5 на нож. |
Точно на това мнение съм. До мача с Поморие взимахме точки с битка, така беше в Балчик, с Поморие, преди това с Марица, да не говорим за двете домакинства с Враца и Монтана където имахме и късмет. От няколко мача обаче желание няма. Все едно има нещо в отбора, което не знаем. С 0-1 удара във вратата на мач няма как да вземеш 3 точки. _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Чет 09 Ное, 2017 22:19 Заглавие: |
|
|
и аз споделям мнението на Прайда,трябва повече като Виячки със сърце,а не като това рогатото/ почна да ме дразни тоя номер 9 / _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|