Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
lifes
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Pride
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Pippo
|
Пуснато на: Вто 19 Сеп, 2017 3:59 Заглавие: |
|
|
Два проблема се открояват:
1 - Насилственото вкарване на Царско село. Скоро "Висшата лига" ще е уникална просто, ЦСКА и Лудогорец ще се надпреварват кой да има повече сателити. Царско село са явно планирани подлоги на ЦСКА, както и Литекс, които също ще се опитат да вкарат. Лудогорец имат план с ЦСКА 1948, а най-вероятно и с някои други. Витоша трябваше да са така с Левски, ама те милите са толкова взели-дали, че...
2 - Общинските отбори, за които Иван Василев спомена, че само ние и Царско село имаме ясен собственик и финансиране. Градове като Плевен, Русе, Търново - разбирам да имат общински отбори, проблема е от Балчик, Созопол, Поморие, Несебър ,а скоро очаквам да имаме Обзор, Приморско, Ахелой, Кранево и кои ли още не, просто защото общините им генерират нереално високи приходи от туризъм и може да си позволят подобни разходи. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Shinkansen
|
Пуснато на: Вто 19 Сеп, 2017 7:19 Заглавие: |
|
|
Само дано нас не ни гласят за сателит на Левски... |
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Вто 19 Сеп, 2017 7:41 Заглавие: |
|
|
браво на хората подкрепили отбора в това най далечно гостуване
браво на треньора Младен,който избухна направо,имам чувството че щеше да изяде съдията за закуска,
браво и на отбора,че все пак е проявил дух та не сме паднали в това доволно гнусно село.
Това със сателитите никога не съм го разбирал, Ц.село и да влязат ще играят с Лудогорец на Васил Левски и квото и да направят ще загубят,
цирка ще е с тея 1948 като завлизат нагоре, с разцепената публика и легенди, кого ще подкрепят или важното е да "шият говедата" _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Shinkansen
|
Пуснато на: Вто 19 Сеп, 2017 7:50 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: |
Това със сателитите никога не съм го разбирал, Ц.село и да влязат ще играят с Лудогорец на Васил Левски и квото и да направят ще загубят,
цирка ще е с тея 1948 като завлизат нагоре, с разцепената публика и легенди, кого ще подкрепят или важното е да "шият говедата" |
Целта е да се хвърлят на конкурентите на лудогорец за титлата и да им взимат точки, а не да бият лудогорец. Всъщност ти говориш за Царско село, така че замести лудогорец с ЦСКА |
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Пон 25 Сеп, 2017 19:00 Заглавие: |
|
|
Околовръстното пада от Ботев Враца,става все по интересно, мача на сезона е там. _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
lifes
|
Пуснато на: Пон 25 Сеп, 2017 20:36 Заглавие: |
|
|
Околовръстното са поредния тото парцал тип Любимец, Гоце Делчев, Марек, Хасково и т.н. Нищо повече |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Вто 26 Сеп, 2017 10:01 Заглавие: |
|
|
Големи врътки ни чакат май..не знам ако Иво Тонев е на път да идва, дали не подготвя някаква коалиция дето да ни помага. Той е по тия схеми _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Pippo
|
Пуснато на: Вто 03 Окт, 2017 1:43 Заглавие: |
|
|
Поредната луда победа, на пук на съдийските тесли. Голямо браво на момчетата, с такова раздаване и характер резултатите остават на заден план.
За пореден път съдийска гавра с нас - Ще оставим настрана как 90% от единоборствата се свиреха за Поморие, но ситуацията при 1-1 с отменения наш гол за 1-2 просто беше пародийна. Илия дори си вдигна ръцете, а съдията бе на 1 метър и отново свири нарушение. Едно е да се прибреш на почивката при 2-1 за теб, друго е при 1-2 за съперника ти, но въпреки всичко момчетата показаха огромен характер. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Вто 03 Окт, 2017 6:36 Заглавие: |
|
|
Абе при гостуванията нещо сме ташак, само догонваме и нямаме много идея в атака.
Верно е че съдиите ни сечат, но е верно и че момчетата показаха характер. Гледам напред! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Вто 03 Окт, 2017 7:52 Заглавие: |
|
|
изключително важна победа,
не за 3 точки а за безсмъртните хора, които ни подкрепят отгоре, _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Pride
|
Пуснато на: Вто 03 Окт, 2017 9:12 Заглавие: |
|
|
Абсолютно. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|