Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 23 Май, 2017 11:51 Заглавие: Лято 2017/трансфери,контроли,слухове |
|
|
Тук да коментираме всичко свързано с бъдещето на Локомотив:
трансфери, контролни мачове и прочие.
На първо време е важно старши треньора Вълчинов да остане...
 _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 23 Май, 2017 11:54 Заглавие: |
|
|
Аре контролите в отделна тема щото ше стане мазало
Иначе ефала че я пусна...ама преди това трябва да има и "Анализ на изминалия сезон"
По темата - Бозата треа реши не какво иска, а какво може да гони и после идва всичко останало. А Явор ще си ходи то е ясно  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Вто 23 Май, 2017 18:31 Заглавие: |
|
|
Абе 100 теми, тука пишем 3,5 души....,
Том и Бадема ги взимаме,Бранеков ,Вальо Галев,Хаджиев бил без отбор ,дано Хадзиалидис се върне и мачкаме  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lifes

|
Пуснато на: Вто 23 Май, 2017 19:24 Заглавие: |
|
|
bulgarista написа: | Абе 100 теми, тука пишем 3,5 души....,
Том и Бадема ги взимаме,Бранеков ,Вальо Галев,Хаджиев бил без отбор ,дано Хадзиалидис се върне и мачкаме  |
Както и Дани Генов, Влади Романов и Траянов...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 23 Май, 2017 21:46 Заглавие: |
|
|
Ей тия мечтатели бееее  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Пон 29 Май, 2017 10:26 Заглавие: |
|
|
Сигурни за Втора Лига са Балчик,Струмска слава,Загорец и Литекс.Още едно ходене до морето
Да видим кой още ще ни прави компания,според мен това ще са Витоша и Монтана.Така за новия сезон ще има доста по-силна група като прибавим и второя отбор на Лудокурец,Селото са с амбиции да влизат,Кокала с Панагюрище и слагам и Ботев Враца в сметките като амбициозен отбор.
Определено ще ни трябва селекция,с която да се преборим с тия.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 29 Май, 2017 11:38 Заглавие: |
|
|
освен селекция и пари,
с тоя стадион някой има ли инфо какво става, ще се почва ли,кога ,финансиране от Държавата?
щото ако влезеш без стадион и трябва да идеш на В.Левски -мерси  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 29 Май, 2017 18:32 Заглавие: |
|
|
На В.ЛЕвски нема стъпим и за мача на Бербати..Ай сикана!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Пон 29 Май, 2017 19:24 Заглавие: |
|
|
Ее, може и на Божи гроб, ако искате.
Истината е, че докато "държавата" не реши да си оправи собствеността, и ние и цяла Северна София ще духа папура с едно читаво и многофункционално спортно съоражение. Просто аако не се хванем с хората от кварталите за нещо, нищо няма да се случи. Положителното е, че в момента изникнаха някакви неща, дето човек да може да се хване за нещо, та, реално, ако не е сега...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Пон 29 Май, 2017 19:31 Заглавие: |
|
|
Мисля, че при влизане в ще има развитие поне за В сектор и осветление, ако капута Аврионов не бе продал пилоните за старо желязо щеше и да е тънкана. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 29 Май, 2017 19:40 Заглавие: |
|
|
парци написа: | Ее, може и на Божи гроб, ако искате.
Истината е, че докато "държавата" не реши да си оправи собствеността, и ние и цяла Северна София ще духа папура с едно читаво и многофункционално спортно съоражение. Просто аако не се хванем с хората от кварталите за нещо, нищо няма да се случи. Положителното е, че в момента изникнаха някакви неща, дето човек да може да се хване за нещо, та, реално, ако не е сега...  |
Разясни малко бе,
По несвързан си от Пената... _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Пон 29 Май, 2017 20:25 Заглавие: |
|
|
Няма улав, дето да налее цифра милиони в тоя ПРАЗЕН (от публика) стадион, за да оправи тоя сектор. А ние пари за въпросен ремонт няма как да съберем. Даже като starter. Видя се болшинството от набедените богаташи в тая "държава" като вземат футболен клуб как "инвестират" в него и базата му. Видя се и като имаме "наши хора" по високи етажи какво точно се случва... нищо.
Даже да не кажа НИЩО.
Отвсякъде.
Евентуално, може би, някога, когато метрото стигне до Илиенци нещо може и да се случи.
Ма в тая "държава" не съм оптимист.
За хранилка що повече електорат има - ехеее.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lifes

|
Пуснато на: Пон 29 Май, 2017 21:08 Заглавие: |
|
|
Трябва да се реве. Чаршафите са ронили сополи в неква декларация до първите мъже в държавата, да им оправят стадиона. В спортал някъде го четох... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Вто 30 Май, 2017 10:04 Заглавие: |
|
|
То това ще е наглост стадион на СИК, а собствения да забравят  _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 30 Май, 2017 11:14 Заглавие: |
|
|
Pride написа: | То това ще е наглост стадион на СИК, а собствения да забравят  |
той си е на СИК стадиона, тяхна собственост, включае и част от парка и автогарата....
иначе за нас компромисния шибан вариант е да продължим да кесим в А сектор, което ни убива.... _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|