Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Pride

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 23 Мар, 2017 7:08 Заглавие: |
|
|
Нема шега, нема майтап...Отиваме 150 човека,смазваме и бием!
САМО НИЕ!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Чет 23 Мар, 2017 7:50 Заглавие: |
|
|
Повече, мисля към 300 да сме !
Айде Локо !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
veni78
|
Пуснато на: Чет 23 Мар, 2017 8:23 Заглавие: |
|
|
Няма да забравя гостуването ни пак във Велико Търново срещу Етър през пролетта на 1990 г. Това беше един от най-силните ни полусезони. Тренер ни беше Данко Роев. На зимната пауза на полусезона бахме някъде на 13 - 14 място във временното класиране, а накрая на първенството за малко можехме да завъриме на 2-рото място като вицешампиони. Та за конкретния ни мач срещу Етър пътувахме с влак . От София да сме били примерно един вагон хора. Но като слязохме на гарата в Търново и тръгнахме пеша за към стадиона не можах да повярвам. Някаква огромна колона от хора бяхме , може би близо километър дълга. Имаше специално отделена каса за билети за нас - гостуващите фенове. След това официално съобщиха, че са били продадени около 500 билета на тази каса. Никога преди това не бях виждал на живо толкова народ при гостуване. Мача завърши наравно 2 : 2 . като те ни поведохар а ние накрая можехме да направиме и пълен обрат. Тренер им беше Гочето Василев, а на вратата им тогава пазеше нашия Колъо Донев. Голям мач беше, а и те си бяха тогава в силата си, но пък и ние си бяхме отбор. На следващата година 1991 г. станаха шампиони. Само Локо , дано се събереме отново толкова много хора на гостуване. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Чет 23 Мар, 2017 9:26 Заглавие: |
|
|
Ще  _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Чет 23 Мар, 2017 9:56 Заглавие: |
|
|
veni78 написа: | Няма да забравя гостуването ни пак във Велико Търново срещу Етър през пролетта на 1990 г. Това беше един от най-силните ни полусезони. Тренер ни беше Данко Роев. На зимната пауза на полусезона бахме някъде на 13 - 14 място във временното класиране, а накрая на първенството за малко можехме да завъриме на 2-рото място като вицешампиони. Та за конкретния ни мач срещу Етър пътувахме с влак . От София да сме били примерно един вагон хора. Но като слязохме на гарата в Търново и тръгнахме пеша за към стадиона не можах да повярвам. Някаква огромна колона от хора бяхме , може би близо километър дълга. Имаше специално отделена каса за билети за нас - гостуващите фенове. След това официално съобщиха, че са били продадени около 500 билета на тази каса. Никога преди това не бях виждал на живо толкова народ при гостуване. Мача завърши наравно 2 : 2 . като те ни поведохар а ние накрая можехме да направиме и пълен обрат. Тренер им беше Гочето Василев, а на вратата им тогава пазеше нашия Колъо Донев. Голям мач беше, а и те си бяха тогава в силата си, но пък и ние си бяхме отбор. На следващата година 1991 г. станаха шампиони. Само Локо , дано се събереме отново толкова много хора на гостуване. |
Венци всичко което казваш е така. Ще си позволя обаче да те поправя. От София не тръгна 1 вагон хора а цял влак. 9 вагона и ресторант вагон, вярно, че не бяха пълни. От всяка гара се качваха локомотивци. Когато тръгнахме от гарата в Търново на горе към стадиона местните не можеха да повярват _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 23 Мар, 2017 10:00 Заглавие: |
|
|
Ей ама няма начин да минем без ретро хит парад от лелеяното минало начи  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
veni78
|
Пуснато на: Чет 23 Мар, 2017 14:00 Заглавие: |
|
|
Така беше търе. Мисълта ми е , че от София на централната гара не бяхме кой знае колко човека . Дори ми се струваше, че бяхме малко. Но явно, е че на всяка следваща спирка се качваше още и още народ и когата слезнахме от влака в Търново и тръгнахме към стадиона пеша просто не можах да повярвам на очите си. Невероятно беше . Същото беше и на връщане. Вечерта късно като си пристигнахме в София сравнително малко бяхме тези, които слезнахме на центр. гара. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jenia LCI

|
Пуснато на: Чет 23 Мар, 2017 16:26 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Ей ама няма начин да минем без ретро хит парад от лелеяното минало начи  |
Друго ретро.
Началото на Кайчо някъде... Безплатна екскурзия... Два автобуса по 50 човека = 100. Ама на стадиона 30-40... Останалите къде? - Захарта в Търново била по-евтина, отколкото в София...
От тогава съм казал, че безплатно нищо не трябва да има! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Чет 23 Мар, 2017 16:37 Заглавие: |
|
|
Jenia LCI написа: | Metala написа: | Ей ама няма начин да минем без ретро хит парад от лелеяното минало начи  |
Друго ретро.
Началото на Кайчо някъде... Безплатна екскурзия... Два автобуса по 50 човека = 100. Ама на стадиона 30-40... Останалите къде? - Захарта в Търново била по-евтина, отколкото в София...
От тогава съм казал, че безплатно нищо не трябва да има! |
ей,ма не пишеме в правилната тема
http://ultrasloko.com/forums/viewtopic.php?t=2941&start=45
това с 500те човека в Търново и Враца години преди това съм чувал че са най култови за онова време ( и на 2те не съм бил)...
 _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Чет 23 Мар, 2017 17:21 Заглавие: |
|
|
На мене 500-те човека в Търново ми е първата екскурзия. От тогава чакам да надминем рекорда, а именно 517 бяха продадените билети за феновете на Локомотив, а на стадиона имаше над 12 000 _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ!
Последната промяна е направена от Turo_Bufera на Пет 24 Мар, 2017 13:39; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Чет 23 Мар, 2017 21:00 Заглавие: |
|
|
Turo_Bufera написа: | На мене 50-те човека в Търново ми е първата екскурзия. От тогава чакам да надминем рекорда, а именно 517 бяха продадените билети за феновете на Локомотив, а на стадиона имаше над 12 000 |
"Мача за титлата" в Ловеч колко бяхме?
400? _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 23 Мар, 2017 22:07 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | Turo_Bufera написа: | На мене 50-те човека в Търново ми е първата екскурзия. От тогава чакам да надминем рекорда, а именно 517 бяха продадените билети за феновете на Локомотив, а на стадиона имаше над 12 000 |
"Мача за титлата" в Ловеч колко бяхме?
400? |
Към 450...но нищо не може да бие инвазията в Джумаята 95та га паднахме 2:0 и сдадохме първото място на рогата Близо 700 човека  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Чет 23 Мар, 2017 22:51 Заглавие: |
|
|
Май и 12 автобуса са тръгвали навремето. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|