Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Вто 10 Яну, 2017 14:00 Заглавие: |
|
|
Още някоя и друга година и световото ще стане от 200 отбора _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 10 Яну, 2017 15:03 Заглавие: |
|
|
Turo_Bufera написа: | Още някоя и друга година и световото ще стане от 200 отбора |
те членовете на Фифа били 211,направи всички...
Цитат: | It has 211 member associations and its goal, |
_________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Вто 10 Яну, 2017 18:02 Заглавие: |
|
|
Нека някой отбор изпуска някое първенство за "По интересно"  _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 17 Яну, 2017 12:40 Заглавие: |
|
|
затриват всичко свързано със стария добър футбол.
тая простория я мислели една година как щяла да се наложи на пазарите.... господи....
Цитат: | Новото лого на „старата госпожа” се различава драстично от предишните, като представлява само минималистичен дизайн на буквата J.
Президентът на клуба Андреа Аниели каза, че дизайнът на емблемата е отнел една година: „Прекарахме една година в търсене на това, което искат новите пазари, но също така – да уважим историята и да гледаме напред към бъдещето…
|
 _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 17 Яну, 2017 14:09 Заглавие: |
|
|
Алеле...не искам да знам колко пари са дали за тва??! Не че ги долюбвам ама каква е тая "писта" бе братче  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Вто 17 Яну, 2017 14:13 Заглавие: |
|
|
Джей Джей, прочитам аз.
Реално да го духат, но това си е брутална подмяна на историческите им емблеми. Това тотално да си кашират кончето...
Очаквайте в най-скоро време Ман Юнайтед да махнат дявола от тяхната емблема, защото не е кидс френдли.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Shinkansen

|
Пуснато на: Вто 17 Яну, 2017 16:40 Заглавие: |
|
|
То си имало формула.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Чет 26 Яну, 2017 22:58 Заглавие: |
|
|
Цитат: | "Реал" (Мадрид) окончателно премахна кръста от емблемата си, за да може да увеличи продажбите си на пазара в страните от Близкия изток.
Основната цел на испанския гранд е да може да реализира по-голяма продажба на своите фланелки, към които по принцип има много сериозен интерес в този регион.
След широка дискусия президентът на белите Флорентино Перес вече даде ход на премахването на кръста от логото на клуба.
Държавите, в които кръстът няма да бъде наличен на тениските и аксесоарите на "Реал", са Катар, Саудистка Арабия, Кувейт, ОАЕ, Бахрейн и Оман. Промяната се налага и заради сключена наскоро сделка между основния спонсор на клуба - Emirates и производителя на диверсифицирана конфекция Marka.
Преди три години "Реал" отново премахна кръста от емблемата си заради подобен тип съображения, но този път вследствие на договор с Националната банка на Абу Даби.
"Трябва да се съобразим с пазара в този регион, където са чувствителни относно продукти, на които е изобразен кръста", коментира вицепрезидентът на Marka Халед ал Меири.
 |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Чет 26 Яну, 2017 23:05 Заглавие: |
|
|
Да им турят Махмуд да ги еба у гъзъ  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 27 Яну, 2017 7:56 Заглавие: |
|
|
Тия когато и да ги закрият все ще е късно...дееба пуделите нещастни  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Shinkansen

|
Пуснато на: Сря 15 Фев, 2017 8:48 Заглавие: |
|
|
Цитат: | В днешно време или си Again$t в непрофесионалните дивизия или клякаш. |
От говеждия форум. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 20 Фев, 2017 11:07 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Стяуа вече не съществува!
!
Румънският гранд Стяуа (Букурещ) вече не съществува! Местното военно министерство забрани на клуба да ползва името и емблемата, след като спечели дълго дело. От днес тимът се казва "FCSB".
"Седем милиона съдии, Папата, Нато.. Всеки може да ни вземе името. Но това не променя факта, че този клуб продължава да бъде Стяуа и всички знаят това. Всички ще продължат да ни наричат Стяуа, но официално ще бъдем FCSB", обяви собственикът Джиджи Бекали.
Стяуа е единственият румънски отбор, който е шампион на Европа (1986 г.), рекордьор по титли - 26, и е спечелил 22 национални купи.
Военното министерство на Румъния обяви, че смята да създаде нов клуб към армията, който да носи името Стяуа. Той ще просъществува от лятото и ще започне своето съществуване от трета или четвърта дивизия. |
Там не знам някой да реве много по темата...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
|
Върнете се в началото |
|
 |