Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Чет 19 Май, 2016 22:29 Заглавие: |
|
|
Елементарно - W вижда С.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Пет 20 Май, 2016 18:39 Заглавие: |
|
|
Славия празнува 20 години от титлата си с мач, Сираков ще играе
Светослав Табаков
Публикувана в 18:36 на 20 май 2016 321 0
Наско Сираков източник: Георги Димитров, Gong.bg
Славия ще отпразнува 20-годишнината от последната си засега шампионска титла със специален мач на 4 юни от 11.30 ч. на стадиона в Костинброд.
Съперници на „белите“ шампиони отпреди 20 години ще бъдат настоящите футболисти на Петърч, който играе в Софийската областна група.
Отправени са покани към всички бивши футболисти на Славия, като единствено проблем с прибирането си от Китай има екс-вратарят Здравко Здравков.
Наско Сираков е приел поканата и е обещал да се пусне в игра. Феновете ще могат да видят играчи като Кирил Качаманов, Мариус Уруков и още доста от златното „бяло“ поколение.
Ще бъдат подготвени специални фланелки за играчите на Славия. От страна на Петърч организацията е поел също бившият футболист на Славия Петър Цветанов.
След мача, както се полага, ще има почерпка.
Баси гаврата. Съжалявам ги. _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

|
Пуснато на: Пет 20 Май, 2016 18:46 Заглавие: |
|
|
Това Шкембака ли им го сготви? Тоя е веднъж, честно! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Пет 20 Май, 2016 22:31 Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Съб 21 Май, 2016 8:04 Заглавие: |
|
|
Копелееее
Не е реално!! Това бие и юбилейния мач с Кофе Бонбоне...
А това беше дубъл...не титла  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Съб 21 Май, 2016 10:36 Заглавие: |
|
|
Това някой си прави гаргара бе стига. _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 02 Юни, 2016 21:17 Заглавие: |
|
|
Човекът с полото, си заслужи запазено място в тази рубрика. Стана му нещо тесно при рогата и айде чао...
Ще пусна само избрани моменти от жалката му финална пледоария:
Цитат: | Иво Тонев подава оставка като председател на УС на Левски!
"Взел съм решение, в понеделник депозирам оставката си като председател на УС на Левски. Говоря от собствено име, да подчертая. Не съм водил разговори с другите мажоритарни акционери. Единствените, които знаят, са жена ми и сина ми. Споменавам сина си, защото не познавам по-голям левскар от него", заяви още Тонев и разкри, че има само едно нещо, което може да го накара да промени решението си:
"Единствената сила и единствените хора, които могат да ме накарат да променя решението си, са феновете на Левски. Ако усетя, че ми вярват, че ме подкрепят безрезервно, бих останал и опитал всичко, за да превърнем Левски в един добър средноевропейски тим, какъвто трябва да бъде."
Иво Тонев: Бях смирен, но всичко си има граници!
"Левски е печелил и титли, и купи, и пак ще печели. Никога не ми е било фикс идея да бъда сред тези, които вдигат трофеите. За мен по-важното е Левски да бъде един добър средноевропейски клуб, структуриран. Крайната ни цел е била винаги да се самофинансираме на 50-60 процента. Никога не съм се мислел за собственик", каза още един от собствениците на Левски.
Ето и пространната изповед на Иво Тонев по време на брифинга:
„Съжалявам, че пак трябва да говоря за себе си. За 1 година чух какви ли не неща по мой адрес. Първо, да знаете и вие – аз съм глупав човек и знам, че от деня, в който съм дошъл тук, много голяма част от феновете на Левски не ме харесват. Дошъл е тук някакъв от Локомотив София, той ли ще ни оправя, той ли ще ни командва.“
„Наскоро се пишеше да не стане и Левски като Локомотив да фалира... Бях ръководител на Локомотив и играхме 4 години в Лига Европа. Направихме едни от най-успешните евроучастия в България. Взимахме играчи срещу много малко пари и ги продавахме за повече. Това се случваше и с помощта на собственика. Винаги съм бил отборен играч и съм наблягал на колектива.“ |
Цитат: |
„При Стойчо Стоев се получи едно от нещата, при които се съгласих с хората от фенските структури – невъзможност да си обясним решенията. Една от най-големите ни грешки бе, че допуснахме тая помия, тая злоба, тоя черен ПР да ни залее така грубо и да не реагираме адекватно. Това се случи, то направи така, че да манипулира голяма част от хората, които стоят вкъщи пред компютрите. Това е една от грешките на УС, не обяснихме навреме. Аз поемам лично отговорността. Там беше въпрос на дни, имаше събрание, на което бе и Георги Иванов, който си изказа мотивите. Говорим за надграждане, не мога да бъда недоволен, затова си и изказах благодарностите към Стойчо Стоев. Миналото лято беше много тежко – с намалени задачи, с намален бюджет. Нещото, което УС констатира, беше липсата на подобрение в играта. Това че Георги Иванов после излезе със Стойчо, за да обясни нещата, беше грешка от наша и преди всичко от моя страна.“ |
Караибрахиме бесни...и поредни...А сега на къде? Изпълни ли полит поръчката....
П.С. Надявам се в твоя "чест" говедата все повече да се сравняват с нас и да завиждат  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fen53

|
Пуснато на: Пет 10 Юни, 2016 13:38 Заглавие: |
|
|
Ти се моли Караибрахим И.Т. да не се върне при нас и да се кълне, колко голям ЛОКОМОТИВЕЦ е, да не говорим за сина му!!!  _________________ ИСТИНСКИЯТ ФЕН СЛЕДВА, ПОДКРЕПЯ И ПИЕ ЗА ОТБОРА СИ НАВСЯКЪДЕ!!! BICEMO JACИ!!! Д. ОКУКА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lifes

|
Пуснато на: Пет 10 Юни, 2016 13:43 Заглавие: |
|
|
fen53 написа: | Ти се моли Караибрахим И.Т. да не се върне при нас и да се кълне, колко голям ЛОКОМОТИВЕЦ е, да не говорим за сина му!!!  |
Нищо чудно и това да стане като изчезне някой ден от Левски |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

|
Пуснато на: Сря 17 Авг, 2016 7:34 Заглавие: |
|
|
Най-бруталната тролня евър.
Е за това не ти требат фенове милЬони.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jenia LCI

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Пет 26 Авг, 2016 22:59 Заглавие: |
|
|
Чудя се сложиха ли козирка на тоя стадион, а вече и сектор за гости има в Бистрица. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Съб 27 Авг, 2016 10:04 Заглавие: |
|
|
Уникален стадион правят в Бистрица... _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|