Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 16 Мар, 2015 9:42 Заглавие: Локомотив - Лиляк първи мач от първа шестица 22.3.-15.15 ч. |
|
|
Мача е Неделя 22.3.2015 от 15.15 часа
Очаквам да стъпим по сериозно от мача в Ст. Загора и да има +200 зрители и да ги бием тея вечни съперници .
След опияняващата КЗЛ седмица, предстоят само яки мачове с 2 мутренски отбора от северна България, един държавен с реклама на КНСБ на стадиона, един брой чорбарски евентуално когото да съживяваме и Ботев с когото правиме традиоционно най хубавите мачове в А група въобще.
Фифала е такъв че АКО (лелЯ ми имаше макари) Лудокурец земе купата и е станал шампион право на участие има и четвъртия в класирането.Та очаквам да е интересно и евентуално да се изтрепаме ние,берое и ботев, като последния мач ни е на Коматево -за нас Горублене
Само Локо!
 _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО

Последната промяна е направена от PILATA на Пон 16 Мар, 2015 16:17; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 16 Мар, 2015 11:44 Заглавие: |
|
|
Гледам че засеа са го дали 21ви което е работен ден..и кур да им го забудем...
П.С. Вече не очаквам никакви чудеса от "сега сте вие публиката"  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Пон 16 Мар, 2015 12:48 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | ... Вече не очаквам никакви чудеса от "сега сте вие публиката"  |
Ти сериозно ли си очаквал нещо? Няма как за половин сезон да си върнем това, което загубихме за четири години.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 16 Мар, 2015 12:54 Заглавие: |
|
|
парци написа: | Metala написа: | ... Вече не очаквам никакви чудеса от "сега сте вие публиката"  |
Ти сериозно ли си очаквал нещо? Няма как за половин сезон да си върнем това, което загубихме за четири години.  |
Знам че си човек на изкуството, но все пак от 69та година насам не са 4г  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Пон 16 Мар, 2015 13:16 Заглавие: |
|
|
Говорех за "модерната" история. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 16 Мар, 2015 13:18 Заглавие: |
|
|
парци написа: | Говорех за "модерната" история. |
Пак са едни 20 години както и да ги гледаш  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 16 Мар, 2015 16:15 Заглавие: |
|
|
мача е Неделя от култов час за военните 15.15 часа.
Мачкаме  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Пон 16 Мар, 2015 16:57 Заглавие: |
|
|
Супер яка новина! _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 16 Мар, 2015 18:21 Заглавие: |
|
|
А дрийм към тру!
И сеа кво прайм по повода  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 16 Мар, 2015 20:02 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | А дрийм към тру!
И сеа кво прайм по повода  |
ми да идем да плеснеме и да викнеме освен?  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 16 Мар, 2015 22:35 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | Metala написа: | А дрийм към тру!
И сеа кво прайм по повода  |
ми да идем да плеснеме и да викнеме освен?  |
Може и знаме да развеем,тупан да изтъпаним и мегафон да измегафоним  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Сря 18 Мар, 2015 21:43 Заглавие: |
|
|
Заради Бадема
„Локо” (Сф) прекроява схемата за „Литекс”
Васев пуска нова двойка бранители, връща Шехуди при титулярите
Треньорът на „Локомотив” (Сф) Димитър Васев обмисля да подреди своите в нова схема за първия мач от плейофите срещу „Литекс” в неделя. Специалистът ще изпробва подредба 4-2-3-1, в която Орлин Старокин и бразилецът Том ще са опорните халфове, а Емил Гъргоров ще играе зад гърба на нападателя. Бадема ще е с напълно свободни функции на терена, като се очаква да има промяна и в поста на централния нападател. Срещу „Берое” в Стара Загора Преслав Йорданов не се представи на ниво и това може да му коства титулярното място. Конкурентът му Ламжед Шехуди през есента се разписа срещу „Литекс” и Васев до последно ще умува на кого от двамата да заложи в неделя, като с по-голям шанс е тунизиецът.
Наставникът на столичните Железничари ще даде мястото до капитана Александър Бранеков в центъра на отбраната на Камен Хаджиев, който ще замени неубедителния Траян Траянов. Срещу „Берое” гологлавият бранител имаше сериозна вина за най-чистото положение на заралии, открило се пред Жуниор Мапуку. За негово щастие обаче чернокожият таран пропусна сам срещу Божидар Митрев. Влезлият през второто полувреме Хаджиев се представи на ниво, макар и в ролята на полузащитник. Изявите му почти сигурно му гарантират и място срещу „Литекс”. Другият централен бранител – Марко Ранджелович, продължава да лекува контузия. _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sim8onoff

|
Пуснато на: Сря 18 Мар, 2015 23:45 Заглавие: |
|
|
Цитат: | ще даде мястото до капитана Александър Бранеков в центъра на отбраната на Камен Хаджиев, |
Айде Камбаааааааааааа  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 19 Мар, 2015 12:09 Заглавие: |
|
|
sim8onoff написа: | Цитат: | ще даде мястото до капитана Александър Бранеков в центъра на отбраната на Камен Хаджиев, |
Айде Камбаааааааааааа  |
Млъкни бе,чушкопек!
Като помня Елвис какво изтърва миналия път на Село....и пак ме заболява  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Чет 19 Мар, 2015 14:38 Заглавие: |
|
|
след днешния жребии за купата ни се увеличават шансовете да играем в Лиг Европа,колкото и това преди 5 месеца да звучеше абсурдно.
Лудогорец ще отстрани в 2 мача говедата и ще срещне най вероятно Ч.Море в Бургас, при което 4ия в А група прска турнири,
според мен микре ще е 3ти, ние да излъжем Беро и Ботев за четворката....
Задължителна победа в неделя.....  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|