Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 16 Дек, 2014 21:27 Заглавие: Ти си болен Буфер ако.... |
|
|
1. Паролата на уиндоуса у дома и в работата ти е lokoman
2.Не знаеш рождената дата на жената или гаджето, но знаеш тази на Локомотив София
3.Когато погледнеш телефона си и видиш че часа на дисплея е 19.29 се усмихваш доволно
4.Чудиш се колко ли беше тарифата за номера С1929 от КАТ?
5.Дрехи за свободното време предимно в червено-черен цвят си купуваш
6.Питаш комшията "абе откъде да си купя червено-черни тапети че ше праа ремонт у нас" (верния отговор е :от лудницата)
7.Бил си единствения буфер от твоя клас, изобщо в твойто училище, но не ти е пречело особено това
8.Имаш по наследство чаши с емблемата на Отбора,както и едно флагче,пак по наследство си слушал за Спиро по крилото, левачката на Начко и за класата на Котарака и т.н.
9.Заведен си в ранна детска възраст след 3 часа път до стадион със странна форма,който ти се е запечатал завинаги и някак си докато си жив те тегли натам.
10.Като чуеш за Смолян, Враца, Добрич,Бургас, Петрич, Своге си представяш местния стадион на който си бил зад отбора на Локомотив....
Само ако имаш 9 съвпадения от изброените 10 - ТИ СИ БОЛЕН БУФЕР!
може да се допълни списъка,вие сте публиката:
п.с.
Весело посрещане на всички червено-черни, живи и здрави
и
Само ЛОКО!
 _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Вто 16 Дек, 2014 22:48 Заглавие: |
|
|
Юник.
Бих добавил:
1.Когато бием всичко е спокойно, всеки е доволен и най-странното ТИХО Е, някакси чил аут, много френдли, наздраве!
При загуба -дрязги, бой, пияни хора, скандали, полиция и разврат
2.Имаш много приятели, повечето от които са чорбари и говеда, те ти се чудят как е възможно да си от Локомотив, но и тайничко ти завиждат.........
3.Шефе, отивам на мач!-често срещана фраза в работата, т.е. разбирай пиши ме почивка 2 дена!
4.Баща ти, дядо ти,брат ти, братчед ти те е зарибил за ЛокотУ(изключения разбира се има, ако си един от тях значи си майка-буфер)
5.Гаджето ти,приятелката ти,ЖЕНА ТИ при споменаването но Локомотив, побеснява.
6.Комшиите и хората в блока знаят много добре кой е залепил, надраскал,изчегъртал надписа Локо София във входа,асансьора,стената на блока
7.При игра на площадката пред блока на футбол, разделяйки се на Левски и ЦСКА, всеки те вика да играеш за неговия отбор, което ги позволява да прайш квот си искаш.
8.Случвало ти се е да получаваш поздравления за победата срещу Левски и ЦСКА именно от левскари и чорбари,странно ти е те за какво се радват !!?  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 17 Дек, 2014 15:51 Заглавие: |
|
|
Разпознавам сеее...разпознавам сеееееееееее....
1. Ако си на трибуната над 10г. и некви непознати хора по улицата или в тролея ти викат "здрасти" или "само Локо", изобщо не ти прави впечатление  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Чет 18 Дек, 2014 15:47 Заглавие: |
|
|
То на стадиона няма неболни  _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fen53

|
Пуснато на: Пон 22 Дек, 2014 10:32 Заглавие: |
|
|
Отговарям на почти всички признака, плюс още някои. Значи че, не съм НЕболен!!!  _________________ ИСТИНСКИЯТ ФЕН СЛЕДВА, ПОДКРЕПЯ И ПИЕ ЗА ОТБОРА СИ НАВСЯКЪДЕ!!! BICEMO JACИ!!! Д. ОКУКА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Сря 11 Мар, 2015 9:15 Заглавие: |
|
|
Допълвам:
Неистово мразиш футболиста вкарал 3 гола на Герена за едно полувреме, а оказваш огромен Респект на Илиян Симеонов- Чушката защото ти е "плеснал"
мухахаха _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 11 Мар, 2015 11:35 Заглавие: |
|
|
20 години гледаш все едни и същи мутри на трибуната, на повечето им знаеш житейските истории,но не и фамилното име  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sim8onoff

|
Пуснато на: Сря 11 Мар, 2015 16:36 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | 20 години гледаш все едни и същи мутри на трибуната, на повечето им знаеш житейските истории,но не и фамилното име  |
Или в некои случаи първото  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 23 Мар, 2015 11:52 Заглавие: |
|
|
bulgarista написа: | Юник.
Бих добавил:
1.Когато бием всичко е спокойно, всеки е доволен и най-странното ТИХО Е, някакси чил аут, много френдли, наздраве!
При загуба -дрязги, бой, пияни хора, скандали, полиция и разврат
|
Тука да се добави и при равен.
Вчера на моменти се чувствах като в серия от "Зоната на здрача" и за пореден път се убедих,че в тая агитка само Фобоса май е нормален...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Нед 05 Апр, 2015 21:02 Заглавие: |
|
|
sim8onoff написа: | Metala написа: | 20 години гледаш все едни и същи мутри на трибуната, на повечето им знаеш житейските истории,но не и фамилното име  |
Или в некои случаи първото  |
ходиш от 'средните векове на Локомотив а обкръжението ти там е от анимационни герои, а като те питат за Михаил, викаш:
-кой?????
 _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 25 Юни, 2015 9:04 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | sim8onoff написа: | Metala написа: | 20 години гледаш все едни и същи мутри на трибуната, на повечето им знаеш житейските истории,но не и фамилното име  |
Или в некои случаи първото  |
ходиш от 'средните векове на Локомотив а обкръжението ти там е от анимационни герои, а като те питат за Михаил, викаш:
-кой?????
 |
Мани че вчера като резко ме попитаха за двете имена на Тегавия и имаше начален ступор, докато си ги спомня ахахаха
Иначе ефала му правя днес за представянето в студиото на ТВ7. Да седнеш на една маса с доказани лоботомици като Тити и Дучето си треа бая нерва и кураж  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|