Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
georgi Гост
|
Пуснато на: Вто 10 Фев, 2015 21:50 Заглавие: |
|
|
Pride написа: | Личното ти го пратих защото не знаех влизаш ли във форума. Аз съм ОК да пускам новините и от инфото в туитър само кажи какво да направя. Дори се чудя за предаването на живо на мачове като опция с туит вграден и в сайта. Гледам че руските отбори го ползват.
За форума не съм аз човека. |
Влизам редовно, но не се логвам, когато нямам какво да пиша
След малко ще ти изпратя паролата.
Ако наистина имаш възможност да пускаш линкове и предаваш мачовете там (макар и само резултатите) ще е супер!
Само малко трябва да се барне страницата, че гледам фонът е зачезнал... ако не се справиш ми пиши да измисля нещо. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 10 Фев, 2015 23:10 Заглавие: |
|
|
bulgarista написа: |
Единственото решение е да се хване някой който няма толкова ангажименти(ученик) или некой малък.Като гледам младото поколение е на "ти" с компютрите и програмите там(аз нищо не разбирам).Да се разтърсим за някой такъв на трибуната?! Ще поема ангажимент и ще разпитам.
Ако стане работата е необходима една среща, да го направи няколко пъти да свикне и от там може да станат нещата. |
Ма то така е за всичко. Навремето като 5-6 човека бяхме ученици или студенти и по цял ден нищо друго не правехме освен да бачкаме за агитката,ставаха ебати чудесата. Дори и без почти никакви пари. А сега кинти дал Бог, само че чаветата от супермалки са "ора без работа" и ич не ги ебе.А ако те не се заемат с тия, и не само тия дейности,пиши я бегала работата.
Ако намериш 2-3 такива светнати отговорни чавета на трибуната,ефала щи бичим, а тех ше ги вода на сладкарница  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Сря 11 Фев, 2015 19:14 Заглавие: |
|
|
Втори път: този Туитър няма ли да е по-добре да се прекръсти на @lokosfinfo и да го приобщим към сайта? Най-добре един да отговаря за това, ама като се знаем какви сме, може няколко души да знаем паролата и да пускаме съобщения според както дойде. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Чет 12 Фев, 2015 4:25 Заглавие: |
|
|
Според мен не. Ние сме Локомотив. Тя и фейс групата дето е закачена не е на инфото, а и никакви права нямам към нея. Малко е разхвърляно но пък е организиран хаос За паролата питай Георги аз съм за. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 12 Фев, 2015 12:41 Заглавие: |
|
|
Гледам вече е интегрирано...Добра работа  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

|
Пуснато на: Пон 02 Мар, 2015 9:35 Заглавие: |
|
|
Страницата официално е прекръстена на @lokosfinfo, можете да я посетите тук: https://twitter.com/lokosfinfo
Използвайте #lokosfinfo
(извинявам се за евентуално причинено неудобство) _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Пон 02 Мар, 2015 18:17 Заглавие: |
|
|
парци написа: | Страницата официално е прекръстена на @lokosfinfo, можете да я посетите тук: https://twitter.com/lokosfinfo
Използвайте #lokosfinfo
(извинявам се за евентуално причинено неудобство) |
Парци хората дето са я създали трябва да решът. Върнах старото положение. Има куп връзки дето ще заминат.
Като цяло съм против да преименуваме заради връзките а и заради това, че ние сме Локомотив. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

|
Пуснато на: Пон 02 Мар, 2015 19:17 Заглавие: |
|
|
Сам ми каза, че няма проблем.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Пон 02 Мар, 2015 21:16 Заглавие: |
|
|
парци написа: | Сам ми каза, че няма проблем.  |
Нещо не сме се разбрали
ето 3 мнения по-нагоре
Pride написа: | Според мен не. Ние сме Локомотив. Тя и фейс групата дето е закачена не е на инфото, а и никакви права нямам към нея. Малко е разхвърляно но пък е организиран хаос За паролата питай Георги аз съм за. |
_________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

|
Пуснато на: Вто 03 Мар, 2015 20:09 Заглавие: |
|
|
Бях останал с впечатлението, че няма проблем. Просто ми прекалено адски разхвърляно и всеки си дърпа чергата. Не е като да сме някакъв монопол, но това не е и официален туитър на клуба. Просто мисля, че ще е хубаво малко от малко да се изчистят и систематизират нещата. А и Инфото все пак не е някаква затворена секта, правим го за и с всички (е, аз и ти де, ама да не навлизаме в подробности). _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 03 Мар, 2015 22:32 Заглавие: |
|
|
отстрани изглежда секта братле,
както и ултраслоко.ком за съжаление
и това ни е един от най големите проблеми за съжаление генерално.
щом човека го е направил така туита нека така да си остане-лично мнение,
още един линк за популяризиране на Локото.. _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 04 Мар, 2015 12:36 Заглавие: |
|
|
Аре сеа секта!...Алелуя братя
А защо да е на клуба, като всичко се прави "от фенове, за фенове"?  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Сря 29 Юли, 2015 10:20 Заглавие: |
|
|
Вероятно вече мачовете на живо с коментар в инфото ще се предават през туит https://twitter.com/LokomotivSF _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 29 Юли, 2015 10:39 Заглавие: |
|
|
Браво!
Ама как точно ще стане!? Като събития по минути ли?  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Сря 29 Юли, 2015 21:34 Заглавие: |
|
|
Да. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|