Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Pride

|
Пуснато на: Чет 18 Дек, 2014 16:46 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | евала на камиона с пясък,
а помощното кога???
 |
Помощното по тази технология май не може, там трябват изцяло нови засаждания на места. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lifes

|
Пуснато на: Чет 18 Дек, 2014 22:36 Заглавие: |
|
|
Цитат: |
Романов и Генов отрязали Левски
Николай Гигов се разплатил с всички в „Надежда“ до стотинка
Двама от водещите футболисти на Локомотив София през есента са отказали оферти от Левски, разбра „Тема Спорт“. Става въпрос за атакуващите полузащитници Владислав Романов и Даниел Генов. Те са били категорични, че няма да напускат червено-черните в посока „Герена“. Основната причина за оставането им е президента Николай Гигов. Босът на столичните железничари удържа на думата си и се разплати с всички футболисти преди те да излязат в почивка. Както е известно, веднъж възпитаниците на Димитър Васев дори отказаха да тренират в знак на протест. Бойкотът им определено даде резултат и малко по-късно Гигов плати забавените по 3-4 заплати и премии на играчите. Ако това не се бе случило със сигурност Романов и Генов нямаше да са единствените футболисти, които щяха да си тръгнат от Локомотив София по вина на клуба.
Отделно, Романов и Генов са били категорични, че в момента тимът им е пред сините.
В същото време се разбра, че Николай Гигов се е разплатил с всичко в „Надежда“ до стотинка. Освен на играчите, босът на червено-черните е платил и задълженията към треньорите в ДЮШ и служителите в клуба.
|
ГОВЕДАТА ОТ Подуяне да го духат |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Пет 19 Дек, 2014 10:55 Заглавие: |
|
|
[quote="lifes"] Цитат: |
...
Стойчо Стоев щял да им застава начело. Даже им симпатизирал
Цитат: | Следя събитията в Левски, както и всичко случващо в българския футбол, но дотам. Ако бъда честен, едва ли има треньор в България, който да откаже на някой от грандовете. Но не искам да говоря предварително. За състоянието на Левски просто не е коректно да коментирам, защото в момента все още съм външен човек. Симпатизирам на „сините“, но какво от това? Да, и аз съм изненадан от състоянието, в което се намира отборът. За клуб със 100-годишна история това е тъжно, феновете страдат от състоянието на любимия си клуб“, допълни бившият наставник на Лудогорец.
На въпрос дали присъствието в клуба на Иво Тонев, с когото се познават от години, би наклонило везните в полза на евентуално поемане на клуба, Стоев обяви: „Ако приема, ще е заради Левски, а не заради някой, който работи в клуба.“
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/levski-predlaga-na-stoev-v-ponedelnik-309667 |
_________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пет 19 Дек, 2014 11:15 Заглавие: |
|
|
[quote="Pride"] lifes написа: | Цитат: |
...
Стойчо Стоев щял да им застава начело. Даже им симпатизирал
Цитат: | Следя събитията в Левски, както и всичко случващо в българския футбол, но дотам. Ако бъда честен, едва ли има треньор в България, който да откаже на някой от грандовете. Но не искам да говоря предварително. За състоянието на Левски просто не е коректно да коментирам, защото в момента все още съм външен човек. Симпатизирам на „сините“, но какво от това? Да, и аз съм изненадан от състоянието, в което се намира отборът. За клуб със 100-годишна история това е тъжно, феновете страдат от състоянието на любимия си клуб“, допълни бившият наставник на Лудогорец.
На въпрос дали присъствието в клуба на Иво Тонев, с когото се познават от години, би наклонило везните в полза на евентуално поемане на клуба, Стоев обяви: „Ако приема, ще е заради Левски, а не заради някой, който работи в клуба.“
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/levski-predlaga-na-stoev-v-ponedelnik-309667 |
|
о не
 _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 19 Дек, 2014 12:10 Заглавие: |
|
|
Даже!
Рогатите толко са избъздели,че един ден ако и на Тройчо тръгнат да предлагат, лизачите ще изкарат че им симпатизира  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пет 19 Дек, 2014 12:32 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Даже!
Рогатите толко са избъздели,че един ден ако и на Тройчо тръгнат да предлагат, лизачите ще изкарат че им симпатизира  |
ей, чукча писател
Цитат: | По информация на Гонг Левски в лицето на спортния директор Георги Иванов ще направи в понеделник предложение на Стойчо Стоев да заеме поста старши треньор на отбора.
|
 _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pippo

|
Пуснато на: Пет 19 Дек, 2014 16:12 Заглавие: |
|
|
От няколко дни се чудя защо във всички спортни медии 90% от новините са за 6 в "А група". Хайде поне тук да не ги дискутираме толкова. Не мисля че Левски към момента нито са ни на нивото, нито на амбициите. Пускайте ги да си мрат от болестта и това е. Каквото било - било, те приключиха за дълго време напред. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 23 Дек, 2014 9:31 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Локомотив (София) може да има елитна компания по време на лагера си в турския курорт Анталия. Засега най-вероятен е вариантът третият в класирането на "А" група да квартирува в петзвездния хотел "Конкорд". Там на едноседмичен лагер между мачовете си от турското първенство ще бъде грандът Галатасарай. На 1 февруари истанбулският клуб посреща Бурсаспор. До гостуването на Ескишехирспор, което е седмица по-късно, Галатасарай ще е на лагер в "Конкорд". В Локо уточняват последните детайли по завтория етап на подготовката си. Очаква се "железничарите" да пътуват на 1 февруари за Турция. С вътрешен полет те ще стигнат до Анталия. Там "червено-черните" ще останат до 13 февруари. За този период ще бъдат изиграни поне 4 контролни срещи. Първата част от подготовката си футболистите на старши треньора Димитър Васев ще проведат в Сандански
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brat4eda

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Сря 24 Дек, 2014 10:08 Заглавие: |
|
|
brat4eda написа: | http://www.blitz.bg/sport/article/257163
 |
по ми е интерсно изискването за 3ма играчи до 21г.???
Иначе София пак ще има 4 представителя и е нормално след като 1/3 държавата и населението е тука. _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brat4eda

|
Пуснато на: Сря 31 Дек, 2014 13:07 Заглавие: |
|
|
Николай Николов и Георги Божов получават повече правомощия, подобряват школата
Нов модел на управление се очаква да бъде въведен в Локо Сф през следващата година. В изпълнителната власт вече повече ангажименти ще имат членовете на управителния съвет Николай Николов и Георги Божов. Целта е да бъдат въведени още по-добра организация и структуриране на клуба.
Това е било обсъдено на среща в офиса на собственика на Локо Николай Гигов. Освен него са присъствали изпълнителният и спортно-техническият шеф Георги Марков и Кристиян Добрев, Георги Божов, личният съветник на боса Чавдар Цветков, адвокатът на клуба Михаил Михайлов и старши треньорът Димитър Васев.
На нея са обсъждани и предстоящи подобрения в детско-юношеската школа в „Надежда", както и предстоящи ремонтни дейности на стадион „Локомотив". Преди падането на снега там бе започнато закрепване на състоянието на терена. В плановете влиза и съвместно със спортния клуб да бъдат направени и подобрения по трибуните, за да могат те да бъдат изцяло отворени. ЧУДО ЛИ Е СТАНАЛО САС МЕН КАЖИИИИИ ЧУДО ЛИ Е СТАНАЛО САС ТЕБ КАЖИИИ ОООО  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 31 Дек, 2014 17:05 Заглавие: |
|
|
Да бе да...по-добра организация.../е то по-лоша може ли да има!?/. личният съветник...майкооу тоя не може да си напише една молба в общината, съвети ще дава...
Ма да видим...не искам да хейтя и се надявам 2015 да е по-добра от предишната...Ега и амин!
П.С.Ритуално ще сваля мигом календара с Чечко щото е грехота  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|