Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PILATA

|
Пуснато на: Нед 14 Дек, 2014 21:56 Заглавие: |
|
|
e от Украинска страна,по пресата им писаха че са подпалили украинско знаме малко да оправдаят все едно това нападение го удрят на национализъм
https://www.youtube.com/watch?v=-FDtJAVXlz4
ма виж че клипа почва с Правий Сектор, толко са фанати на днепър че не е истина
а пък това?
Цитат: | Если кто не знает 1000 французов напали на 13 днепрян у себя дома. |
1000 французи ще нападнат 13 от ония,
баси и приказката
лека нощ  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zaspalan Ultras Spirit
Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1678 Местожителство: Панелна Джунгла
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 24 Дек, 2014 9:24 Заглавие: |
|
|
http://www.fanface.bg/news/item/11092-феновете-на-сент-етиен-се-гаврят-с-днепър-и-украйна.html
Тия май приказката за боя и ебането не я знаят ама хич  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 25 Дек, 2014 23:15 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Традицията на посрещане на Коледа на Унион Берлин
Нестандартен начин на посрещане на Коледа. Става дума за феновете на германския втородивизионен Унион Берлин, които за поредна година приковаха вниманието.
Независимо че Унион Берлин се намира във Втора Бундеслига, привържениците на столичния тим направиха така, че да засрамят останалите публики. За поредна година стадионът "Старото лесничейство" бе изпълнен от 30 000 души по трибуните и на терена.
Феновете на Унион, в навечерието на Коледа, със запалени свещи в ръце пяха в продължение на 90 минути. Това е стара традиция на привържениците на тима от Втора Бундеслига, която има за цел да демонстрира, че футболът не възпитава задължително хулигани. |
Малко е хипарско ама все пак престаам си какво е чувството и как сполотява  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пет 26 Дек, 2014 20:49 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Цитат: | Традицията на посрещане на Коледа на Унион Берлин
Нестандартен начин на посрещане на Коледа. Става дума за феновете на германския втородивизионен Унион Берлин, които за поредна година приковаха вниманието.
Независимо че Унион Берлин се намира във Втора Бундеслига, привържениците на столичния тим направиха така, че да засрамят останалите публики. За поредна година стадионът "Старото лесничейство" бе изпълнен от 30 000 души по трибуните и на терена.
Феновете на Унион, в навечерието на Коледа, със запалени свещи в ръце пяха в продължение на 90 минути. Това е стара традиция на привържениците на тима от Втора Бундеслига, която има за цел да демонстрира, че футболът не възпитава задължително хулигани. |
Малко е хипарско ама все пак престаам си какво е чувството и как сполотява  |
по сплотява концерт на Лепа Брена-повярвай
 _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|