Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 30 Ное, 2014 23:09 Заглавие: |
|
|
Идеална е статията!!! Йефала!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Пон 01 Дек, 2014 8:57 Заглавие: |
|
|
Айде Прайд и тука - след събитията след мача вчера, според теб акуратна ли е тази статия?
И друго - мрънка се, че няма авторско съдържание на сайта, вкарва се някакво и започва да се мрънка, че било не знам си какво. Ами даже ПРЕКАЛЕНО на място дойде точно това словоизлияние. Писано ПРЕДИ събитията. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 01 Дек, 2014 9:01 Заглавие: |
|
|
от една страна евала
от друга, да си копаме гробове на клуба какъв и уродлив да е в момента не виждам смисъл,
не помагаме по тоя начин ако не търсим награда за най добре развито есе, _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 01 Дек, 2014 11:28 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | от една страна евала
от друга, да си копаме гробове на клуба какъв и уродлив да е в момента не виждам смисъл,
не помагаме по тоя начин ако не търсим награда за най добре развито есе, |
А от трета страна какво предлагаш?  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 01 Дек, 2014 11:47 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | PILATA написа: | от една страна евала
не помагаме по тоя начин ако не търсим награда за най добре развито есе, |
А от трета страна какво предлагаш?  |
500 човека да се обърнат към ложите и 90 минути
Гигов,чаво и ренде-всичко да се измете....
например _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 01 Дек, 2014 11:49 Заглавие: |
|
|
Ми начи ни бегат едни 400...450 "гласа"  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Пон 01 Дек, 2014 12:48 Заглавие: |
|
|
парци написа: | Айде Прайд и тука - след събитията след мача вчера, според теб акуратна ли е тази статия?
И друго - мрънка се, че няма авторско съдържание на сайта, вкарва се някакво и започва да се мрънка, че било не знам си какво. Ами даже ПРЕКАЛЕНО на място дойде точно това словоизлияние. Писано ПРЕДИ събитията. |
Гигов върви към края и ББ може да го умори, но ние имаме ли план за след това? Край няма как да искам без да имаме нещо в алтернатива.
Относно авторството за него трябват автори. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 01 Дек, 2014 12:52 Заглавие: |
|
|
Pride написа: | парци написа: | Айде Прайд и тука - след събитията след мача вчера, според теб акуратна ли е тази статия?
И друго - мрънка се, че няма авторско съдържание на сайта, вкарва се някакво и започва да се мрънка, че било не знам си какво. Ами даже ПРЕКАЛЕНО на място дойде точно това словоизлияние. Писано ПРЕДИ събитията. |
Гигов върви към края и ББ може да го умори, но ние имаме ли план за след това? Край няма как да искам без да имаме нещо в алтернатива.
Относно авторството за него трябват автори. |
Алтернативата е закривай!
85 години кво беше..традиция и слава и айде стига толко...но по-добре така отколкото тая агония  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Пон 01 Дек, 2014 12:54 Заглавие: |
|
|
Нещо сте изкукали. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Пон 01 Дек, 2014 13:43 Заглавие: |
|
|
и 85 години ще ги захвърлиш защото си временно слаб 250 деца ще ги изпратиш на улицата. и ще закриеш любовта на хилядите локомотивци, макар и задрямали.
Който е в дупка да се взима в ръце и да излиза. Подкастове в стил дебела съм и ще умра, а светът спира да се върти.  _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zaspalan Ultras Spirit
Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1678 Местожителство: Панелна Джунгла
|
Пуснато на: Пон 01 Дек, 2014 13:53 Заглавие: |
|
|
Ние си протестираме обаче видиш ли биеме Ботев и айде страхотни са момчетата дай да викнеме и така се продължава затворения кръг.
За мене идеята на протест е- без знамена,500 плаката против Гигов из целия стадион.Скандирания оставка за Гигов и другите му Хомоти.И така докато не си отиде един прекрасен ден дай боже.
Ако да си се прави агитка а не след поредния резил да се сещаме че Гигов е проблема.
Цял живот убити детски мечти бате. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

|
Пуснато на: Пон 01 Дек, 2014 14:56 Заглавие: |
|
|
Без да се обиждаш, ама ти последно кога си идвал на мач? Щото останахме пет човека на трибуната, ти искаш 500 плакета, нали... _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 01 Дек, 2014 15:07 Заглавие: |
|
|
парци написа: | Без да се обиждаш, ама ти последно кога си идвал на мач? Щото останахме пет човека на трибуната, ти искаш 500 плакета, нали... |
Еееееее аре аре аре..Аре без тия Точно е за тва сме на тва дередже щото се изяждаме помежду си,докато ония горе преяждат...
Аз не съм слаб..ама не виждам никакъв друг изход...Каква ше е тая любов такава...изоставена...некакси не се връзва  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zaspalan Ultras Spirit
Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1678 Местожителство: Панелна Джунгла
|
Пуснато на: Пон 01 Дек, 2014 15:12 Заглавие: |
|
|
парци написа: | Без да се обиждаш, ама ти последно кога си идвал на мач? Щото останахме пет човека на трибуната, ти искаш 500 плакета, нали... |
Повече гостувания имам от тебе. дори и след 4 г забвение сеш се. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

|
|
Върнете се в началото |
|
 |