Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Съб 25 Окт, 2014 15:54 Заглавие: |
|
|
Лошото е, че като гледам резултатите нещата се подреждат много внимателно (разбирай нагло) против нас. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Съб 25 Окт, 2014 16:44 Заглавие: |
|
|
Ти си вземи домакинствата само до края и нема кой да те бутне  _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Съб 25 Окт, 2014 19:45 Заглавие: |
|
|
парци написа: | Лошото е, че като гледам резултатите нещата се подреждат много внимателно (разбирай нагло) против нас. |
що бе левски ти идва на поредния "мач за 6-то место" .
жалко че за мача с люляка вчера не стана в 86 минута"не идвааайтеееее,не идвайтеее",
дееба и шанса,дееба и прокълнатото убито село _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Съб 25 Окт, 2014 22:02 Заглавие: |
|
|
Turo_Bufera написа: | Ти си вземи домакинствата само до края и нема кой да те бутне  |
Абе само да няма пак донорска програма,че с тая къса кинта на Лъжеца....
Споделени мисли на един големец:
Цитат: | Васев: Доволен съм от тима, вкараха ни нелепи голове
Наставникът на Локомотив София Димитър Васев остана доволен от представянето на играчите си в мача с Литекс, въпреки че загубиха с 2:4. Той е щастлив от играта, която "железничарите" предложиха в този двубой.
"Точно заради играта на отбора не съм разочарован от резултата. Лошото е, че получихме четири нелепи гола, от които два рикошета и една дузпа. Реално беше да изравним, но вместо това получихме четвърти гол. Но съм доволен от представянето на момчетата."
"Ние резултатите ги постигаме, но когато ни позволят. Когато се срещат два равностойни отбора, съдията не трябва да пречи. Имам претенции за много фаулове, както и за неотсъдена дузпа."
"Има какво да се желае, но радостното е, че създаваме положения. Лично аз очаквах Преслав Йорданов да вкара положението, което изпусна, но той се включи много добре и съм доволен."
"Когато ти вкарат четири гола, не е случайно. Но два гола от техните бяха рикошети, докато за дузпата им какво да коментирам, сами я видяхте за какво стана въпрос."
"През второто полувреме диктувахме нещата на терена и имахме много шансове, но се получи още един рикошет и виждате какво стана. Аз твърдя, че дузпа за Литекс няма, както и оспорвам няколко от жълтите ни картони. Играчите на Литекс му ръкомахат и искат предупреждения за нас и реферът вместо да даде на тях, вади на нашите момчета."
"Похвално е старанието, имахме положения. Просто трябваше да изравним, но момчетата заслужават похвали. Изразили сме претенциите си към съдиите. Те решиха мача с тази дузпа, още в 20-та минута стана 2:0."
"Много са изравнени силите в Топ 6, всеки мач може да завърши по всякакъв начин, ще видим какво ще се случи", сподели наставникът на "червено-черните" Димитър Васев на пресконференцията след двубоя. |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Съб 25 Окт, 2014 23:20 Заглавие: |
|
|
Имаме Левски, ЦСКА, Хасково,Марек, Черно море-домакин.
Тука 9т. можем да вземем.
Гост на Берое,Локо пд, Лудогорец,тука точка две и сме в проклетата шестица!
За момента имаме предимство в директните двубои с Литекс и Ботев.Остават Левски и Берое да преборим.Абе бало си е майката  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Нед 26 Окт, 2014 9:40 Заглавие: |
|
|
Как ще ги пребориш Берое?Като биеш с 1:4 в Зарата ли...? _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Нед 26 Окт, 2014 9:54 Заглавие: |
|
|
тва накрая да завършиме с равни точки с отборите на Ботев,Берое,Литекс,Левски граничи с шанса три милиарда коренквадратен от хиотенузата,по добре да пуснем всички тото,
трябва да вземем домакинствата,ако може точка от цска,
навън 4 точки мисля че са постижими.за съжаление на отбра от Овча ще им трябват точки...  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|