Медиите за нас 2014
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 19, 20, 21  Следваща
 
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив на централния форум
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Сря 10 Сеп, 2014 6:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Не, ние очаквахме, че ще е нападател, защото ОЧЕИЗВАДНО нямаме такъв. Даже си блъскахме главите на мача с Пирин защо при това положение едното полувреме игра по лявото, а другото по дясното крило.
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
brun4ev



Регистриран на: 14 Авг 2009
Мнения: 674
Местожителство: ВАРНА

МнениеПуснато на: Сря 17 Сеп, 2014 11:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Владислав Романов: Сега можеше да съм в ЦСКА, но избрах Полша


Крилото на Локомотив София Владислав Романов смята, че той и неговите съотборници могат да победят ЦСКА на стадион „Българска армия" в предстоящото в събота столично дерби. Железничарите се представят много добре от началото на сезона и в момента са шести, но само на три точки от първото място, на което се намират именно армейците. Ето какво сподели пред „Тема Спорт" 26-годишният юноша на ЦСКА и настоящ играч на червено-черните. Той вкара първия си гол през сезона в домакинството на Локомотив Пловдив в понеделник (2:0).


Влади, Локомотив София е приятната изненада в първенството до момента. На какво го отдаваш?
- Да, този сезон наистина се представяме по-добре, отколкото в предишните. На Локомотив София определено не отиваше да се бори за своето оцеляване. С всеки изминал мач показваме по-добра игра и се надявам да продължаваме в същия дух. Рецептата е работа, работа и пак работа. Локомотив София има привърженици, в цяла България и не бива да ги разочароваме.

Предстои мач с ЦСКА, който дори може да ви изкачи до първото място във временното класиране при определено стечение на обстоятелствата. Какви са очакванията ти за сблъсъка на „Армията"?
- ЦСКА си е ЦСКА, марка 6 българския футбол, но ние ще отидем на „Армията", за да вземем своето. Не се притесняваме от червените. Най-важното е в събота да се получи добър мач и да спазваме треньорските указания. А защо не и да победим? Нямам наблюдения върху играта на ЦСКА, интересувам се само от Локомотив.

Армейците взимат доста чужденци в последните години. Какво мислиш за този мениджърски подход?
- Ръководството на ЦСКА така е преценило, видяло е в чужденците футболисти, които ще свършат работа на отбора. Аз лично смятам, че в българското първенство има не по-лоши млади момчета, но на „Армията" си знаят най-добре.

Какво промени Димитър Васев, за да тръгне Локомотив нагоре?
- Не съм аз човекът, който трябва да коментира треньора, но резултатите на господин Васев говорят сами за себе си. Цялото треньорско ръководство направи един добър колекив, отборът постига стабилни резултати и това се дължи най-вече на него.

Преди време бе близо до ЦСКА, тогава Георги Илиев-Майкъла движеше трансфера, но нещата не се получиха, защо?
- Да, с господин Илиев наистина говорихме и
бях пред трансфер в ЦСКА, но тогава дойде офертата от Краковия Краков и избрах Полша. С моя мениджър тогава Венци Митов преценихме, че е по-добре за мен да отида в чужбина. За лош мой късмет в Краковия се контузих тежко, но не съжалявам за нищо.

Разговаря ли със Стойчо Младенов тогава?
- Не, само с Георги Илиев, както и с Аспарух Никодимов, но най-вече с първия. С него проведохме няколко срещи, но офертата от Полша наклони везните. Никой не знае как щеше да се развие кариерата ми, ако бях отишъл в ЦСКА. Сега можеше да съм на „Армията", но аз гледам само напред.

Избра Полша, защото ЦСКА ти предложи по-малко пари, или пък се уплаши от несигурната обстановка на „Армията"?
- Не, не ставаше въпрос за пари. Просто прецених, че условията за игра - терени, бази, в Полша са по-добри от тези тук. А и все пак за всеки млад български футболист е добре да излезе и да поиграе в чужбина. Но за съжаление тежката ми контузия ми попречи да играя редовно в Краковия. Надявам се един ден пак да изляза навън. Сега искам да се утвърдя в Локомотив и най-важното да нямам повече тежки контузии като тази в Полша.

Какви са амбициите на Локомотив София този сезон?
- Играем мач за мач, стремим се да показваме добър футбол, но, както са казали хората, апетитът идва с
яденето. Надяваме се да натрупаме още точки и да се класираме в първата шестица. Целите в Локомотив винаги са високи, друг е въпросът какво се получава накрая.

Липсва ли Маркиньос в „Надежда"? Миналия сезон той бе ключовата фигура във вашия отбор.
- Да, той е добър футболист, но няма незаменими играчи. Отборът се справя добре и без Маркиньос.
Нямаме изявен голмайстор, но колективът ни е на много високо ниво и именно на това се дължат успехите ни през сезона.

Прави впечатление много добрата защита на Локо София, която е и най-стабилната в А група със само четири допуснати гола. На какво се дължи това?
- Главно на треньорското ръководство, което подбира най-правилния състав и най-добрата тактика за всеки един мач. Затова Локомотив изглежда толкова добре в дефанзивен план.

В клуба има забавяне на плащанията. Отразява ли се това на играта ви?
- Не искам да коментирам, а и съм отскоро на „Надежда". В медиите се пишат какви ли не неща. Аз не се влияя от това.

Локомотив София е безапелационен у дома, но е доста колеблив навън. Защо се получава така?
- Надявам се срещу ЦСКА да покажем по-добро лице и ако може, да спечелим точка, а защо не и три. Дай Боже да дойдат по-добри времена за нас на „Армията", където не играем добре.

След престоя си в Полша игра за кратко и в Любимец. Какво ти е мнението за това, което се случи с този отбор? Имаше доста съмнения около него...
- Не искам да се връщам към Любимец, беше грешка да отида там. Подведох се. Това не бе отбор.

На Ботев Враца ли дължиш най-много за развитието си?
- Да, това е един от отборите, на които съм най-признателен, искам да благодаря на всички в Ботев. Другият тим, който ми е дал най-много, е Локомотив София. И тук, както във Враца, има прекрасни хора, които са ми помогнали много.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
brun4ev



Регистриран на: 14 Авг 2009
Мнения: 674
Местожителство: ВАРНА

МнениеПуснато на: Сря 17 Сеп, 2014 11:41    Заглавие: Отговорете с цитат

Ламжед Шехуди: В България който вкара първи, бие


Ламжед Шехуди е един от интересните футболисти в родното първенство. Тунизиецът много бързо се наложи в състава на Локо (София) и дори се превърна в най-опасния футболист на „железничарите”. Шехуди блесна и при победата над Локо (Пд), за което се отчете с гол и асистенция. С него „Меридиан Мач” говори преди дербито с ЦСКА.

Ламжед, кой те доведе в България?
- Ако трябва да бъде честен, най-голяма заслуга да дойда тук има Аймен Белаид. Той отдавна ми говори за България, още след първия си сезон в първенството ви. След това моят агент Маес ми се обади и ми каза, че българският отбор, който проявява интерес към мен, е Локомотив София. Дойдох на среща с президента, разбрахме се и подписах договор. Нещата се подредиха бързо.

- Свикна ли вече в Локомотив и с живота в София?
- Да, оправям се добре. Всичко ми се получава супер-добре тук, което ме радва. Мисля, че и отборът върви добре. Съотборниците ми помагат постоянно и всички се отнасят с грижа към мен. Помага ми и това, че имам някои приятели в България. Изкарвам много време с Аймен Белаид, с Луис Педро. Близък съм с Аласан Н'Диайе. Това сме все играчи, доведени от мениджъра Маес. Те ми дават много съвети за живота в. България

- Какво ще кажеш за мача с Локо (Пловдив) в понеделник?
- За пръв път в кариерата си играя в подобен мач. Това не беше футболен терен, а басейн. Изненадах се, че мачът се игра, но щом така са преценили. За нас бе важна победата и трите точки, които взехме въпреки наводнението. Иначе аз не мога да се оплача от представянето ми. При първия гол насочих топката, преди вратарят да я избие и ние да довкараме. След това намерих добре топката и се получи наистина хубав гол. Той дойде в подходящ момент, тъй като съперникът бе тръгнал да изравнява. Може да се каже, че аз успокоих обстановката. (Смее се).

- Как се разви кариерата ти до този момент?
- Бил съм в много страни и в различни отбори. Започнах да играя футбол като 12-го-дишен в Швейцария, където живееше семейството ми. След това се преместих в Дубай. Последваха трансфери в Бахрейн, Катар, а накрая се върнах и в родината си Тунис. Там играх последователно за четирите най-големи отбора. Дойдох в България, защото имах нужда от промяна.

- Коя е позицията ти на терена?
- Винаги съм играл зад нападателя, като класически №10. На този пост се чувствам най-добре, защото постоянно играя с топката, мога да атакувам от втора позиция. Треньорът на Локомотив иска от мен
да играя в атака. Това също ме устройва. Щом така мога да помогна на отбора, го правя. Явно е, че в тима нямаме типичен нападател.

- Вече игра срещу Лудогорец. Впечатли ли те българският шампион?
- Не. Всъщност, откакто съм тук, всички ми говорят за Левски, ЦСКА и Лудогорец. Май това са трите големи отбора тук. Лудогорец са добър отбор, искат да играят постоянно с топката. Срещу тях обаче направихме един от най-добрите си мачове, постигнахме хубав резул тат. На терена често няма значение как с е казва с ъ -перни кът ти. Ако ти върви играта, можеш да победиш всеки.

- Сега ви предстои дерби срещу ЦСКА, който е лидер в класирането. Това има ли значение?
- Има значение, че ще излезем с нужното уважение към тях, защото са добър отбор. Но съм сигурен, че те ще играят внимателно и няма да решат, че ще спечелят лесно мача. Искам да ги предупредя, че ще им бъде трудно.

- Познаваш ли Юнес Хамза?
- Той е един от добрите ми приятели. С него сме били съотборници в Тунис. В България се виждахме и извън терена. Желая му успех в новия му отбор и в Шампионската лига. Той е класен нападател, едва ли някой се съмнява в това.

- Локо (София) може ли да завърши в първата шестица?
- Тръгнали сме натам. Засега сме между първите отбори, ако продължим така, нищо чудно да запазим или подобрим класирането си. Има обаче още много мачове , важно е да не допуснем криза.

- Каква е личната ти цел през сезона?
- Най-много искам да се върна в националния отбор на Тунис. Миналия сезон не играх много и не ме викаха в тима. Сега се надявам всичко да е наред при мен.

- Тунис има ли шансове за класиране за Купата на африканските нации?
- Много големи. Тунис спечели първите си два мача от квалификациите и шансовете за класиране са 80%. Финалите са догодина в Мароко, ще бъде добре аз да съм там с отбора на Тунис.

- Какво мислиш за футбола в България?
- Различен е от това, което съм виждал в страните, в които досега съм играл. Въпреки това първенството е на добро ниво, има конкуренция. Едно цещо ми прави силно впечатление. Който пръв вкара тук гол, бие. (Смее се). Няма обрати.

- Какво правиш през свободното си време?
- Нищо особено. Все още не познавам добре града и нямам много възможности. Живея близо до Мол Парадайз, където ходя често да се храня или да си пазарувам. Прекарвам много време и с Аймен (б. а.- Белаид) и Луис (б. а. -Педро).
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
brun4ev



Регистриран на: 14 Авг 2009
Мнения: 674
Местожителство: ВАРНА

МнениеПуснато на: Сря 17 Сеп, 2014 11:42    Заглавие: Отговорете с цитат

В Локо (Сф) чистят дължимото до петък


Има голяма вероятност почти всички дължими суми към футболистите на „Локо" (Сф) да бъдат изплатени до петък, пише „24 часа".

При победата с 2:0 над пловдивските „железничари" изпълнителният директор на столичани Георги Марков обяви, че се бавят заплата и половина и една премия. Заради успеха и в последния кръг на „А" група обаче премиите, които се дължат, вече стават две.

Според запознати собственикът Николай Гигов ще гледа да изчисти сумите преди мача срещу ЦСКА. В събота „червено-черните" гостуват на „Българска армия". Интересното е, че макар и неочаквано за мнозина, „железничарите" изостават само на 3 т. от лидерската позиция, на която са „армейците". Така при една победа на техния стадион „Локо" ще ги измести във временното класиране.

Вчера цял ден в офиса си Николай Гигов приемаше гости от елита на различни сфери у нас и поздравления за 53-ия си рожден ден.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря 17 Сеп, 2014 15:46    Заглавие: Отговорете с цитат

ДОбре казва Влади Романов...ама тва с висящите пари е фекал... bad

Мачът с чорбасъ верно става мегаважен...Не е ли време за удар!? aggressive2
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bulgarista



Регистриран на: 27 Фев 2007
Мнения: 7153
Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Сря 17 Сеп, 2014 17:29    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе щом ще чистят да петък парите,
значи ще има нареждане отгоре как да свърши мача на "Армията"......
bad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
PILATA



Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 15469
Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Сря 17 Сеп, 2014 20:26    Заглавие: Отговорете с цитат

кой петък чистят парите, петъци много?
обнадежден съм че цесикату няма кинти и реално влияние да ни пробие към момента,
все пак Шехуди не знае колко "голям гранд" са тея, излизаме и ги мажеме.
Тука вече е хода на Васев, той е основно човека за тоя мач
БИЕМЕ biggrin
_________________
НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bulgarista



Регистриран на: 27 Фев 2007
Мнения: 7153
Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Сря 17 Сеп, 2014 22:01    Заглавие: Отговорете с цитат

абе не е толкова смешно...на "Армията"аз лично и равен не съм виждал, само загуби.
Дано вземем нещо, а и се посъберем ебаги.
7 лв. билет , добре дошли на евтините билети biggrin
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Сря 17 Сеп, 2014 22:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Не ми е дошел на мене пауър да гледам още един мач на "Армията" тая година. Това ми е сигурно най-гнусният стадион евър.
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bulgarista



Регистриран на: 27 Фев 2007
Мнения: 7153
Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Сря 17 Сеп, 2014 22:10    Заглавие: Отговорете с цитат

pa®tci написа:
Не ми е дошел на мене пауър да гледам още един мач на "Армията" тая година. Това ми е сигурно най-гнусният стадион евър.


Га ги ева за купата, богопомазани бяха тези фенове да гледат Дани Пеев как ги умушва след 5 минутна дузпа boast
Дигай анала и на мача.В момента и да ми кажат, че мача е уговорен ЦСКА да бие, пак ще отида! aggressive2
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Сря 17 Сеп, 2014 22:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Немам нерви да изтрайвам там атмосферата. Пропускам от гнус.
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет 18 Сеп, 2014 7:03    Заглавие: Отговорете с цитат

pa®tci написа:
Немам нерви да изтрайвам там атмосферата. Пропускам от гнус.


Еее аре бе примадоно...Давай го малко по-хард blum2 bb
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
парци



Регистриран на: 05 Сеп 2006
Мнения: 6703
Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Чет 18 Сеп, 2014 7:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Човек на Любо дойде за двама от Локо Сф
Дарин Димитров


Помощник-треньорът на националния отбор на България Ради Здравков изгледа на живо дербито между Локомотив Сф и Локомотив Пд. Както е известно, столичният тим победи с 2:0 с попадения на Владислав Романов и Ламжед Шехуди. „7 дни спорт” научи, че дясната ръка на Любо Пенев е наблюдавал под лупа изявите на двама футболисти на Локомотив Сф. Става въпрос за вратаря Божидар Митрев и голмайстора Владислав Романов. Първият бе сред избраниците на Пенев за двубоя с Азербайджан и почти сигурно ще бъде извикан и за квалификациите с Хърватия и Норвегия. Добрата форма на Романов от началото на сезона пък е привлякла вниманието на националния селекционер. Юношата на ЦСКА се представи на много високо ниво в мачовете със Славия, Лудогорец, Марек и Локо Пд, а ако покаже добра игра и в събота срещу ЦСКА, почти сигурно той ще попадне в разширения състав за двубоите с Хърватия и Норвегия.

_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Metala
Ultras Leader


Регистриран на: 31 Авг 2006
Мнения: 34335
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет 19 Сеп, 2014 22:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Локо Сф излиза без проблеми и в пълен състав срещу „червените“


Локомотив Сф ще излезе в пълен състав и без проблеми от здравословно естество при краткото си гостуване на ЦСКА утре. Двубоят е от 19 часа.

В групата от 18 футболисти на „червено-черните“ се завръща и изтърпелият наказанието си защитник Камен Хаджиев.

„Железничарите“ са в добро настроение от последните си успешни игри и резултати и твърдят, че ще се опитат да покажат най-доброто от себе си и на „Българска армия“, където винаги се играе много трудно.

Статистиката от последните десетина сезона за мачовете между двата отбора показва, че доста често локомотивци взимат поне една точка от двата шампионатни мача с ЦСКА, но това се случва предимно на техния стадион в „Надежда“.


Без проблеми и без пари...което Е ПРОБЛЕМ! chicken bad
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
lifes



Регистриран на: 03 Окт 2011
Мнения: 1774
Местожителство: Надежда

МнениеПуснато на: Пет 26 Сеп, 2014 9:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:


Локо (Сф) вече не е заплашен от обявяване в несъстоятелност

Локомотив (София) официално вече не е заплашен от обявяване в несъстоятелност, съобщава „24 часа“. Столичният клуб имаше дълг към фирма за спортна екипировка, а заради него миналата година бе заведено дело в Софийския градски съд. Адвокатът на Локомотив Михаил Михайлов заяви, че всичко дължимо вече е платено и проблемът е изчистен. Делото е прекратено след заседание на съда във вторник.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив на централния форум Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 19, 20, 21  Следваща
Страница 15 от 21

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov
RedSilver 1.01 Theme was programmed by DEVPPL HTML Forum
Images were made by DEVPPL Photoshop Forum