Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PILATA
|
Пуснато на: Вто 19 Ное, 2013 23:36 Заглавие: Локомотив София - славия петък 22.11.2013 13.30 |
|
|
60 мача да играеме с тея, 60 петъка ще са.
за последните десет години имаме 3 мача не в работен ден,
чак последното изиграно домакинство за първенство бе играно в сряда на градския стадион в Своге, което е нечуван срам доведен от слависта начело на Локото и легендата Чавдар лимонадата...
Очакванията са да ги треснеме и да се напиеме.
Но за съжаление на тея 2 клуба и традиционни съперници начело са двама далавераджии и как и да свърши тоя мач ще е съмнение,
очакват се много нерви, хуморески по оста Рендето-Венци олигофрена .
САМО ЛОКО!!! _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Сря 20 Ное, 2013 1:12 Заглавие: |
|
|
ПОБОООООООООЙ! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Pride
|
Пуснато на: Сря 20 Ное, 2013 17:36 Заглавие: |
|
|
Ще е тежък мач САМО ЛОКО, САМО НИЕ! _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Сря 20 Ное, 2013 17:59 Заглавие: |
|
|
Pride написа: | Ще е тежък мач САМО ЛОКО, САМО НИЕ! |
Я ми кажи един лек наш мач... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Pride
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Pride
|
Пуснато на: Сря 20 Ное, 2013 20:52 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Pride написа: | Ще е тежък мач САМО ЛОКО, САМО НИЕ! |
Я ми кажи един лек наш мач... |
С Видима _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
|
lifes
|
Пуснато на: Сря 20 Ное, 2013 23:06 Заглавие: |
|
|
Pride написа: | Metala написа: | Pride написа: | Ще е тежък мач САМО ЛОКО, САМО НИЕ! |
Я ми кажи един лек наш мач... |
С Видима |
Ама като домакини и то не винаги.
Победа за ЛОКО срещу мустаците от Овча мисъл |
|
Върнете се в началото |
|
|
парци
Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Чет 21 Ное, 2013 15:46 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Локо Сф – Славия: Омръзна ми да те гледам, трети епизод
Светослав Табаков
С утрешното малко столично дерби Локо Сф – Славия „А“ група се завръща на дневен ред, след като в паузата се изиграха толкова коментираните и оспорвани, главно словесно, мачове за Купата. Именно с мачовете за Купата „братовчедите“ от двата столични квартала оформят с утрешния шампионатен сблъсък три срещи за петнайсетина дни.
„Омръзна ми да те гледам“, със сигурност така си казват наум, както в „Надежда“, така и в „Овча купел“, но щат, не щат, трябва да изиграят и този трети епизод. Той всъщност е най-важният за двата тима. Каквото и да ви разправят за двата осминафинални двубоя, те не бяха приоритетни нито за „червено-черните“, нито за „белите“. На някои може да им се е сторило съмнително това, че в тях и в двата случая спечелиха гостите, а в крайна сметка се класира Локомотив, но няма какво да се търси заден план в случая. Просто така се случи. Съперниците си размениха по две по-силни и две по-слаби полувремена, а в крайна сметка един гол повече вкараха железничарите. Нищо повече, освен непостоянната и изменчива същност, както на Локо Сф, така и на Славия.
Но мачът за първенство е този, големият, който чакат настървено и в двата лагера. Ремито ще остави и едните, и другите гладни. Победата за Локо Сф би измъкнала отбора от тревогите на борбата за спасение в трети пореден сезон, като същевременно ще натовари сериозно славистите с това бреме. В този случай разликата между двата отбора би станала 8 точки. И тогава дори локомотивци биха могли наистина да опитат да влязат в челната седмица, след като до немалка степен са изпълнили другата си задача. Пълният успех за Славия пък ще гарантира жестоки битки и напролет във втората седмица, защото авансът на Локото ще бъде сведен до едва две точки, плюс по-добра програма за „белите“.
И да е имало нещо от сорта „на ти – дай ми“ някога между двата отбора, утре е невъзможно, ще се играе на кръв. И отново в най-неудобното време за феновете – по обяд в делничен ден. Но който се спаси от работа или училище и дойде на стадиона в „Надежда“, няма да сбърка, гаранция. |
|
|
dani_svoboda
Регистриран на: 01 Авг 2009 Мнения: 85 Местожителство: sofia grada golqma
|
Пуснато на: Чет 21 Ное, 2013 17:16 Заглавие: |
|
|
poneje 6te doyda nay verotno za vtoroto poluvreme dali 6te ima ot kade da si vzema bilet???
sori za maymunicata _________________ !!! ГОРД ДА СЪМ ЛОКОМОТИВЕЦ !!! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Чет 21 Ное, 2013 18:56 Заглавие: |
|
|
Сигурно ще влезеш без билет _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Пет 22 Ное, 2013 14:57 Заглавие: |
|
|
БАТКО КВО СТАА БЕ?!?! Тия ни сцепват...ай стиа бе _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
belvedere
|
Пуснато на: Пет 22 Ное, 2013 15:30 Заглавие: |
|
|
1000 % даден, уреден мач. Днес като си говорих с едни хора от ЕФ, и трите ни мача с тия са уредени. И за купата, и сега ги спасяваме
еби му майката, пак сме все едно обединени |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Пет 22 Ное, 2013 15:31 Заглавие: |
|
|
belvedere написа: | 1000 % даден, уреден мач. Днес като си говорих с едни хора от ЕФ, и трите ни мача с тия са уредени. И за купата, и сега ги спасяваме
еби му майката, пак сме все едно обединени |
По-точно не можеше да бъде казано. Сеа цялото фелацио цъфна...Две обръщалки за купата, едни пари се праат, земи тия точки за първенство и след 6 месеца пак ше видим кой на кого _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
brun4ev
|
Пуснато на: Пет 22 Ное, 2013 15:35 Заглавие: |
|
|
ПОРЕДНИЯ НАГОВОРЕН МАЧ- БОРИМ СЕ ЗА ПЪРВАТА СЕДМИЦА АМА ДРУГ ПЪТ |
|
Върнете се в началото |
|
|
belvedere
|
Пуснато на: Пет 22 Ное, 2013 16:00 Заглавие: |
|
|
Борим се да са доволни бизнес-партньорчетата на Гигси боклука, даеба и нещастника!
Вижте и трите ни мача с тия палячовци, дето не могат да вървят, са 2-ки
И Вальо Галев как се завъртя в профил, за да не го уцели топката без да иска накрая....
Просто ми стана срамно и много обидно. И още по-гадно ми стана, че някакви наши фенове се ядосват ...на какво сеядосвате бе хора? Да беше истинска загуба, да те е яд. Сега е все едно са ме ебавали години наред (то не че не е така де!!!) |
|
Върнете се в началото |
|
|
|