|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bulgarista
|
Пуснато на: Нед 10 Ное, 2013 11:40 Заглавие: |
|
|
ЛОКОМОТИВ ТОВА СМЕ НИЕ!
ЗАПОМНЕТЕ ГО И ИДВАЙТЕ НА СТАДИОНА ДА ИМА ШОУ. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Нед 10 Ное, 2013 17:39 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Стефан Генов: Имам претенции към съдията, беше неадекватен
9 ноември 2013 20:02Размер на шрифта: T- | T | T+
Старши треньорът на Локомотив София Стефан Генов не остана очарован от загубата на своя тим от Черноморец в Бургас с 1:2. Наставникът на столичните железничари обаче допълни, че заслуга за поражението има и главния рефер на двубоя Радослав Станев.
„Според мен резултатът не е справедлив, но така се получава във футбола. Когато не вкараш, ще ти вкарат. Пропуснахме много положения и така си улеснихме загубата. Не мога да упрекна никой от моите футболисти. Да, по същия начин допуснахме и загубата от Славия за купата, но се върнахме в мача“, коментира Генов.
„Голяма заслуга за загубата ни има и съдията. Той се държа неадекватно. Имам претенции за неотсъдена дузпа“, каза още старши треньорът на Локомотив София. |
То па щото съставът ни беше върхът на адекватността _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
joreto.lokosf_fan
|
Пуснато на: Нед 10 Ное, 2013 20:16 Заглавие: |
|
|
Локомотив никога не е бил посредствен отбор,задръж си мнението за себе си,ние самите не се уважаваме и се подценяваме искаме после другите да ни уважават! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Нед 10 Ное, 2013 20:20 Заглавие: |
|
|
joreto.lokosf_fan написа: | Локомотив никога не е бил посредствен отбор,задръж си мнението за себе си,ние самите не се уважаваме и се подценяваме искаме после другите да ни уважават! |
Просто гледам реално и е по-добре да си казваме тия неща отколкото да летим по облаците и да лежим на някакви отдавни отминали лаври...на всички нива _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Pride
|
Пуснато на: Нед 10 Ное, 2013 20:26 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Цитат: | Стефан Генов: Имам претенции към съдията, беше неадекватен
9 ноември 2013 20:02Размер на шрифта: T- | T | T+
Старши треньорът на Локомотив София Стефан Генов не остана очарован от загубата на своя тим от Черноморец в Бургас с 1:2. Наставникът на столичните железничари обаче допълни, че заслуга за поражението има и главния рефер на двубоя Радослав Станев.
„Според мен резултатът не е справедлив, но така се получава във футбола. Когато не вкараш, ще ти вкарат. Пропуснахме много положения и така си улеснихме загубата. Не мога да упрекна никой от моите футболисти. Да, по същия начин допуснахме и загубата от Славия за купата, но се върнахме в мача“, коментира Генов.
„Голяма заслуга за загубата ни има и съдията. Той се държа неадекватно. Имам претенции за неотсъдена дузпа“, каза още старши треньорът на Локомотив София. |
То па щото съставът ни беше върхът на адекватността |
Са тия черничките и испанеца изпуснаха 4 пъти сами срещу вратаря, смятай резултата и да дузпа имаше. Не играем невероятно, но виж и останалите как са. За без пари и школа е така _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|
|