Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 13 Сеп, 2013 22:18 Заглавие: |
|
|
Turo_Bufera написа: | Хаха.Те за това са Елит  |
E ние тогава трябва да сме "Фалит"  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Сря 18 Сеп, 2013 10:47 Заглавие: |
|
|
Отново за топлата вода:
Цитат: | За трета поредна година на първия учебен ден Берое организира акция под наслов: “На училище с Берое". 1344 първокласници от всички старозагорски училища получиха беройски тетрадки, с бележник със снимки на отбора.
Те им бяха връчени лично от футболистите на клуба. В почти всички училища в града имаше представител на клуба. Идеята на акцията е да се популяризира местния отбор сред най-малките и то в най-специалния за тях ден - първият учебен.
Специален гост в I ОУ “Георги Бакалов” бе централният защитник на “заралии” Борислав Стойчев. Заедно с главния експерт по образование към Община Стара Загора Соня Дъкова, той поздрави първокласниците и им пожела успех във всяко едно начинание.
В СОУ “Васил Левски” клубът бе представляван от бившия футболист, а по настоящем директор маркетинг Ваня Джаферович. Легендарната петица на старозагорци зарадва малките привърженици на Берое, като се снима с тях и раздаде автографи.
В СОУ “Максим Горки” учебната година откри старозагорският митрополит Галактион, а сред официалните лица бе и вратарят Иван Караджов.
Изключително силно бе беройското присъствие в VI ОУ “Свети Никола”. Двама футболисти изпратиха децата си в първи клас. Дъщерята на Нана и Веселин Пенев - Виктория, прекрачи прага на училището за първи път. В първи клас е и синът на София и Давид Каядо - Антонио. Директорът на Детско-юношеската школа и административен шеф Стелиян Попчев също има първокласник - синът му Николай.
В СОУ “Иван Вазов” бе нападателят Венцислав Христов, който се снима с учениците, даде им автографи, а едно от децата, докоснало се до един от идолите си, му пожела да вкара два гола на Ботев (Пловдив) в предстоящия идната неделя мач. Сред официалните гости в училището бе и Петя Чавдарова, началник отдел “Образование, младежки дейности и спорт” към Община Стара Загора, информира официалният сайт на клуба.
http://www.viasport.bg/9062-1344-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D1%83%D1%87%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0%B5-%D1%81-%D0%91%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B5.html |
_________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 18 Сеп, 2013 20:36 Заглавие: |
|
|
Нда..и аз за това се фокусирах над този въпрос, в съседния подфорум...То не се иска много акъл...Желание се иска  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
veni78
|
Пуснато на: Чет 19 Сеп, 2013 14:29 Заглавие: |
|
|
метъл, хубави са ти предложенията, ама май забравяш най-важното: кой е бащицата на този клуб, с каква принадлежност е и също не по-малко важно с каква цел е тук при нас. Той гледа как да ни съсипе и закрие и почти го е постигнал, та работи по въпроса за популяризирането на Локомотив сред младите. Та нали Чавко пръв ще започне да подскача като ужилен около него и току виж изтрезнее само при мисълта, че ще има още примерно стотина малко локомотивчета. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 19 Сеп, 2013 21:21 Заглавие: |
|
|
Дреме му на Чавко...Важното е да има стотина грама повече мастика...За другото може би си прав, с тая уговорка че всичко е по-скоро плод на мегабезхаберие,отколкото на някакъв целенасочен геноцид  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Нед 22 Сеп, 2013 15:07 Заглавие: |
|
|
Най-слабият ни набор 98 направи 0:1 с Левски на помощното, след малко и останалите резултати в www.lokosf.info _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Вто 01 Окт, 2013 10:31 Заглавие: |
|
|
_________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kalin
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 01 Окт, 2013 14:00 Заглавие: |
|
|
Ский с много държавна пара и малко акъл какво става..А и за кво да ходат наще като там хората се учат на материални бази дето тука няма да ги има и след 50г.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 01 Окт, 2013 22:01 Заглавие: |
|
|
и кои футболни легенди са тръгнали от града на Джуджето Хаяско?
Мерси.
Сега ще изкарат????
сега аз ще го изкарам. _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Сря 02 Окт, 2013 15:29 Заглавие: |
|
|
Инвестират и от общината. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
martinkk
|
Пуснато на: Сря 02 Окт, 2013 17:31 Заглавие: Детски екип |
|
|
Здравейте,не знам дали точно тук е мястото но се нуждая спешно от детски футболен екип на Локомотив София.Сина ми имат мач/на базата на ДИТ в Драгалевци/ в неделя и ще играят само тези деца,които имат екипи.Човека от Локото ,който осигурява екипите не е в България ,а от Joma или Legea могат да го взема след най-малко 10-15 дни.Ако някой може да помага,лошото е че задължително трябва да са на Legea или Joma.Става дума за около 9-10 годишни.тел :0889908360 Благодаря ви предварително. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 02 Окт, 2013 18:08 Заглавие: Re: Детски екип |
|
|
martinkk написа: | Здравейте,не знам дали точно тук е мястото но се нуждая спешно от детски футболен екип на Локомотив София.Сина ми имат мач/на базата на ДИТ в Драгалевци/ в неделя и ще играят само тези деца,които имат екипи.Човека от Локото ,който осигурява екипите не е в България ,а от Joma или Legea могат да го взема след най-малко 10-15 дни.Ако някой може да помага,лошото е че задължително трябва да са на Legea или Joma.Става дума за около 9-10 годишни.тел :0889908360 Благодаря ви предварително. |
Сложна работа човек...Дори и някой да изнамери някаква фанелка взета от футбалер...тя е като за голям...Успех все пак и САМО ЛОКО! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|