Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
VOJDA

|
Пуснато на: Пон 02 Апр, 2007 9:24 Заглавие: Локо Сф-Черно море |
|
|
Ае нялой да качи некоя друга снимка да видим кво се е получило в сектора :wink: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tsveteto Гост
|
Пуснато на: Пон 02 Апр, 2007 9:30 Заглавие: Re: Локо Сф-Черно море |
|
|
VOJDA написа: | Ае нялой да качи некоя друга снимка да видим кво се е получило в сектора :wink: |
Има у сайто 8) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JOPETO
|
Пуснато на: Пон 02 Апр, 2007 20:27 Заглавие: |
|
|
НЯМА ЛИ СНИМКА С ТАПЕТЧЕТО ПИЧОВЕ??? _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DenK@7a

|
Пуснато на: Пон 02 Апр, 2007 20:58 Заглавие: |
|
|
тия от нетинфо се изложиха тоя път да ги еба :? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 03 Апр, 2007 16:23 Заглавие: |
|
|
DenK@7a написа: | тия от нетинфо се изложиха тоя път да ги еба :? |
Дабе и аз на тях чаках ама кур. Иначе има малко снимки с частично виждащи се плакати. Фобоса ми прати някои готини и ще ги дам на Радо да качване. :? :wink: _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Frezata

|
Пуснато на: Вто 03 Апр, 2007 16:28 Заглавие: |
|
|
И кво сега аз вече и снимки ли нема да мога да разглеждам.Извинявайте,но в новия вариант на сайта не мога да се оправям и отдвана съм спрял да влизам.Кво лошо има за такива като мене да сложите по некое кадро тука?Еми не мое всички да сме толкова интелигентни като вас. :x :evil: :roll: _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 03 Апр, 2007 16:44 Заглавие: |
|
|
Frezata написа: | И кво сега аз вече и снимки ли нема да мога да разглеждам.Извинявайте,но в новия вариант на сайта не мога да се оправям и отдвана съм спрял да влизам.Кво лошо има за такива като мене да сложите по некое кадро тука?Еми не мое всички да сме толкова интелигентни като вас. :x :evil: :roll: |
Ей индианец! Какво не може да се оправиш? :evil: :x Всичко е повече от елементарно. Влизаш в Галерия и запяш, кво му е толко трудното... :roll: :arrow: _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tsveteto Гост
|
Пуснато на: Вто 03 Апр, 2007 17:44 Заглавие: |
|
|
Frezata написа: | И кво сега аз вече и снимки ли нема да мога да разглеждам.Извинявайте,но в новия вариант на сайта не мога да се оправям и отдвана съм спрял да влизам.Кво лошо има за такива като мене да сложите по некое кадро тука?Еми не мое всички да сме толкова интелигентни като вас. :x :evil: :roll: |
Абе, Фреза, напоследък си мн агресивно настроен!!!В сайта цъкваш точно на едно място и влизаш в галерията :wink:
Ето ти линк като толкова не можеш да се оправиш
http://ultrasloko.com/gallery/thumbnails.php?album=46 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Frezata

|
Пуснато на: Вто 03 Апр, 2007 17:50 Заглавие: |
|
|
Абе така е тъпо...преди беше къде,къде по-яко цъкаш ни коментара за мача,там ти е всичко и коментар и снимки и видео....3в1 неочаквано добра комбинация...сега трябва да се ровя на 50 места...ама щом си ви кефи... :roll: :oops: :roll: _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tsveteto Гост
|
Пуснато на: Вто 03 Апр, 2007 17:54 Заглавие: |
|
|
Frezata написа: | Абе така е тъпо...преди беше къде,къде по-яко цъкаш ни коментара за мача,там ти е всичко и коментар и снимки и видео....3в1 неочаквано добра комбинация...сега трябва да се ровя на 50 места...ама щом си ви кефи... :roll: :oops: :roll: |
Божеееееее!!!Нема угодия! Сайта ся е 100 пъти по-добре! И никъде не тряба да се ровиш ве :twisted: Влизаш в ultrasloko.com, даваш вход :wink: след това новината за последния мач обикновено е най-отогоре :wink: влизаш в нея и там има линк за снимките :evil: Спри да пищиш, че почвам да се дразня
Що трябва като на малоумен да ти обяснявам само нз! Кво се прайш на луд :twisted: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 03 Апр, 2007 22:40 Заглавие: |
|
|
темата предлагфам в небитието :!: _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|