Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Pride

|
Пуснато на: Вто 14 Авг, 2012 10:22 Заглавие: Миньор-Локомотив Сф-18.08.12-18 часа |
|
|
Мача е в събота 18-ти от 18 часа. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ra4mO

|
Пуснато на: Вто 14 Авг, 2012 10:57 Заглавие: |
|
|
Мачкаме !  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 14 Авг, 2012 17:34 Заглавие: |
|
|
Джестоко! Време е за победа  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Fobos

Регистриран на: 14 Сеп 2006 Мнения: 1154 Местожителство: около Марс
|
Пуснато на: Сря 15 Авг, 2012 14:54 Заглавие: |
|
|
Миньор - Локо (Сф) ще се ръководи от Таско Тасков с помощници Иво Колев и Георги Тодоров. 4-ти съдия ще е Стефан Апостолов. _________________ Man on the dark side of the Moon |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lifes

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 15 Авг, 2012 18:24 Заглавие: |
|
|
Ндаааа..Нещо тапечте? Или да викнем за него?  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Чет 16 Авг, 2012 14:20 Заглавие: |
|
|
Гошо Христов в групата на Локо Сф, под въпрос е за Миньор
Светослав Табаков / 16 август 2012 14:59Размер на шрифта: T- | T | T+
© Gong.bg
Нападателят Георги Христов бе включен в групата на Локомотив Сф за мача с Миньор, но все още е на позиция „стенд-бай” относно участието си в мача.
Христов засега не е подписал договора си с железничарите и съответно не е картотекиран. Това обаче може да се случи оттук до съботния мач.
Групата на Локомотив Сф включва 19 футболисти: Михайлов, Костадинов, Върбанов, Бранеков, Велков, Добрев, Дюлгеров, Гаджев, Борносузов, Дафчев, Пеев, Телкийски, Манолов, П. Петков, Велев, Димитров, Павлов, Д. Илиев и Г. Христов.
Двамата камерунци Абена и Аджаба вече от няколко дни не тренират с отбора. Вратарят Галев, който лекува контузия на коляното, възобнови тренировки с „червено-черните”.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Чет 16 Авг, 2012 19:49 Заглавие: |
|
|
тея ни посрещат с култовия рефрен от "високото спорт
но майсторство"-Локо,Локо в Стума е дълбоко
хаха.
а отговора е "катерици,норки, заривайте се тъпи орки"
хаха
Бием на стадионо на мира или в краен случаи равен,
те не са това което беха,ние па ептен ,така че спорта стана за един по мирен свят  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Съб 18 Авг, 2012 8:55 Заглавие: |
|
|
Има слухове, че Стойчо отива във Варна с някои играчи от Миньор. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brat4eda

|
Пуснато на: Съб 18 Авг, 2012 12:21 Заглавие: |
|
|
Извън групата за мача са юношите и Гаров,Стоев И Петров...а някой знае ли какво става са Юли Петков
Успех днес,всяка точка е важна  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ЛокомотивСофия

|
Пуснато на: Съб 18 Авг, 2012 18:47 Заглавие: |
|
|
Здрав екшън се разигра на Стадиона на мира в Перник. По време на второто полувреме на срещата между Миньор (Перник) и Локомотив (София) фенове на "чуковете" пробиха през охраната и нахлуха в официалната ложа на стадиона, където погнаха изпълнителния директор на столичани Георги Марков. Около десет привърженици от миньорския град хвърлиха бой по бившия национал и бивш бранител на Левски, като Марков отнесе няколко шамара и ритника преди да бъде изведен с помощта на охрана от пернишкия стадион.
И отговора на рендето - http://football.sportal.bg/news.php?news=381479&c=49663 _________________ Гошо Марков на фризьор, Ники Гигов във затвор!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Съб 18 Авг, 2012 20:10 Заглавие: |
|
|
ще биеш,да те знам и в разбойника....все бие и все бит ходи малко те биха в Дупница и сега пак екстра
респект за феновете на Миньор Велики!!!!
п.с.нещо за Стойчо Стоев за юбилея ,поне едно скандиране нещо имаше ли?
иначе първата победа при Велков се чака  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Съб 18 Авг, 2012 21:07 Заглавие: |
|
|
ЛокомотивСофия написа: | ... бившия национал и бивш бранител на Левски... |
Честно, това не знам как точно да го възприема - като "все им Лецки ЦеЦеКА в устите" или "как се радвам, че тоя реално няма нищо общо с нас".
Цитат: | Наставникът на Локомотив София Антон Велков остана доволен от представянето на неговите футболисти, въпреки равенството 0:0 като гост на Миньор в мач от втория кръг на А група. Според Велков двата тима са предложили двуостър мач, който всеки един от тях е можело да спечели.
„Накрая имаше много бурни събития и мисля, че мачът се игра точно до това голямо прекъсване. За мача мога да кажа, че и двата отбора могат да съжаляват, че не го спечелиха. Равният резултат е най-приемлив. Доволен съм, че футболистите ми спазваха тактическата дисциплина. Трябва да си обърнем внимание на положенията, които създаваме. Въпреки че двубоят завърши 0:0 мисля, че той бе двуостър, което не е лошо за мач от втория кръг на първенството“, каза Велков след мача.
„Знаете, че и като бях в Миньор, се налагаше да играем на други стадиони. Това може би ми е коствало загуби и горчиви спомени, но като цяло това си е заслужавало защото е хубаво да играеш на хубав терен, хубаво е да си домакин. Ние за момента не можем да се похвалим с това. Единственото, което ни обнадеждава е смяната на някои ръководства и доста активните разговори с областния управител ни дават надежда, че на нашия стадион ще започнат ремонти, които да ни осигурят възможно най-скоро да бъдем домакин. Ако кажа, че това не ни тежи и че сме свикнали, няма да бъде истина“, допълни той.
„Играхме твърдо, но не мисля, че това е нещо, за което трябва да бъдем критикувани. Има неща, които нямаше как да свършим за четири седмици подготовка“, сподели още Тони Велков. |
То не знам вече колко години само надежда ни е останала, че на тоя стадион може да се направи нещо, свързано със спорта. Иначе пари за нови залички и малички "държавата" отпуска щедро и после се биеме у гърдите, нали.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Veskoloko

|
Пуснато на: Нед 19 Авг, 2012 6:39 Заглавие: |
|
|
Венци ,имаше скандиране и за Стойчо и за Тони !
А рендето си изяде як пердах и едвам го отърваха... Иначе приличен мач между два еднакво слаби отбора който беше вкарал щеше да победи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Нед 19 Авг, 2012 10:46 Заглавие: |
|
|
Здрав мач,доволен съм,
с тая игра няма да изпаднем 100%, можеше и да бием можеше и д ападнем,там чичо Данчо избива от гол-линията,
екшън,въобще отвсякъде. _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|